Şimdi Ara

The Evil Within (2014) [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
3
Favori
44.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav +7.5 puan almış, geçin şimdi soruları.. bu tarz oyunları seven indirsin oynasın
  • Merhaba arkadaşlar oyunu Ps3de deneme şansım oldu. Oyun hakkında söylemem gerek şudur ki. Eğer ki sıkı bir Silent Hill ve Resident Evil oyuncusuysanız bu oyun çok çok hoşunuza gidecek. Niye derseniz oyun Silent Hill ve Resident Evilın harmanlanmış hali denebilir. Ayrıca oyundaki atmosfer harkulade diyebilirim. Oyunda gittikçe gerilim seviyesi artmakta bunu belirteyim. Yer yer Silent hill oynadığınızı yer yer ise Resident Evil oynadığınızı düşüneceksiniz. Oyunun içeriği hakkında şunu söyleyebilirim .. Arkadaşlar oyunda mermi sıkıntısı var. Öyle harala gürele ben ortalığı bir kan gölüne çevireyim aga diyemiyorsunuz. Oyunda mermi kıtlığı olması sizi ortalığa keşfe ve araştırmaya itiyor. Ayrıca oyunda bol bol öleceksiniz. Çünkü oyunda düşman ile göz göze geldiğinizde ve özellikle bu düşman sayısı 2 yada 3 civarı ise ayvayı yediniz demektir.Sadece yumruk atabiliyorsunuz buda düşmanı sadece bir süreliğine sersemletiyor. Ayrıca koşarak kaçayım deseniz bile mümkün değil iki depar atıyorsunuz stamina bitiyor ve yere kapaklanıyorsunuz . Sadece sesiz bir şekilde arkalarından bıcak ile işlerini bitirebilirsiniz. Yada merminiz falan varsa bir yada ikisini yere indirirsiniz. indirdiginiz düşmanları ise kibrit bularak yakmanız gerekiyor yoksa tekrardan ayaklanabiliyorlar. Heleki bu düşman gruplarının bazı zamanlar 8 ile 10 kişi olduğunu düşünürseniz artık akabinde gelecek gerilimi siz düşünün arkadaşlar. Son olarak oyunu pcye kutulu olarak almayı planlıyorum. Butür oyunlar 3 yada 5 senede bir ya çıkıyor ya çıkmıyor. Kendi fikrimce arşive alınması gereken bir oyun. Şimdiden herkese iyi oyunlar arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 14 Ekim 2014; 17:16:00 >

• Korku oyunlarından bir ben mi nefret ediyorum?
  • Şu oyunu adam gibi Unreal Engine ile yapsalarmış ya, zaten bu oyunda ön planda olan şey oynanış, SH ve RE karışımı birşeyse güzel demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Korku oyunlarından bir ben mi nefret ediyorum?

Niye ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bende bir sorun varmış sanırım şimdi oyunu açtım çatır çatır çalıştı fakat birşey soracağım oynayan arkadaşlar.. oyun film gibi yarım ekran , neden öyle , değiştirebiliyormu ? bilgisi olan
  • HaciTTOR kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah ben size demedim.
    Genelde gördüğüm kadarıyla yeni oyuncular grafik konusunda şikayet ediyorlar.
  • Güzel oyun final farklı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakoid

quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Korku oyunlarından bir ben mi nefret ediyorum?

Niye ki?

Anlamış değilim çok mantıksız geliyor aksine bilimkurgu seven biri olarak bu korku oyunları filmleri hep saçma geliyor
  • Oyunda sadece senaryo modu mu var, yoksa herhangi bir survivor tarzı modlarda varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 14 Ekim 2014; 20:57:56 >
  • bu nedir ya arkadaşlar , daha ilk bölümden tırstım testereli bir adam takıldı peşime bi türlü bırakmıyor peşimi :D
  • Steam yorumları herşeyi özetler nitelikte oynamaya değmez uğraşmayın
  • Dandiq kullanıcısına yanıt
    4k nedir biliyorum kardeş.Telefonumda video çekiyor merak etme.

Gönderdiğin video watchdogs ile alakalı.Şaka yapıyorsun galiba bu oyunu watchdogs grafikleri ile kıyaslamak,şahin ile mercedes'i kıyaslamaya benzer.

Saatlerce konuşmaya gerek yok.Oyun kötü,grafikler kötü bu da zaten son yorumumdur.Bu oyunla ilgili daha fazla konuşmaya gerek yok.

Not: Yapay zeka yerlerde duvara sıkışan zombiler ile vurunca kurşun işlemeyen elinde testereli adam oyuna ayrı bir hava katmış :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Steam yorumları herşeyi özetler nitelikte oynamaya değmez uğraşmayın

http://www.gamerankings.com/ps4/711441-the-evil-within/index.html

ps4 inceleme puanları gayet iyi
  • arkadaşlar eskiden suffering oynadım, çok da eğlenceli ve gerilimli bir oyundu.

Keşke öyle güzel korku oyunları denk gelse şimdi.

Nasıl bir oyun bu? az anlatabilecek var mı? Gameplay izlemek daha kolay olur tabi ama eski amiga 500'cü jenerasyondan tavsiye lazım.
  • 30 fps kilidini açamayanlar
    http://www.merlininkazani.com/The_Evil_Withinin_30_FPS_kilidini_acmanin_yollari-haber-77542p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 15 Ekim 2014; 2:07:26 >
  • Oyun tam istediğim gibi çıkmasada fena sayılmaz. Fps ve birkaç ayarına verilen bilgiler ile fix yapınca, dahada güzel bir oyuna dönüştü.

Sh ve re serisini özelemişseniz ikisinin karışımı var karşımızda. Sırf şu gif'teki aksiyonu yaşamak bile alma nedeni olur.

• hayatımda bir oyunun seslerinden bu kadar tiksindim hayır korkutucuda değil yürürken vıcık vıcık sanki .oka basıyoruz zombiler desen horluyor yine şişirilmiş bir oyun daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

hayatımda bir oyunun seslerinden bu kadar tiksindim hayır korkutucuda değil yürürken vıcık vıcık sanki .oka basıyoruz zombiler desen horluyor yine şişirilmiş bir oyun daha

Sebebi şu:

• Oncelıkle grafıklerı yeterlı buldum. Atmosfer gayet saglam. Yalnız AA hangı ayara getırırsem getıreyım aradakı farkları goremedım. Illa bazı yerlerde tırtık oluyor. Mecbur Nvdıa panelden veya baska bır programdan AA yapacagım.
    Şu ana kadar dıger oyunlarda pek gormedıgım, sız oynarken sınematık vıdeoya gecıs o kadar guzel yapmıslarkı ılk seferde nıye kontol edemıyorum derken sınematıge gectıgını sonradan anladım.
    Hangı akla hızmet ustten ve alttan sıyah sınemaskop bant koymuslar anlamadım. Sanırım sınematık bır hava vermeye calısmıslar.. Gercı ılk bolumde 15dk baktım. Sonradan duzelır mı bılemıyorum.. 27 ınc monıtorde bıle ekran kucuk kaldı. 22 ınc monıtorde dahada can sıkıcı durum olacaktır.
    Bır kac arkadas bol, bol oleceksınız dıyordu Bazı oyunlarda da bu lafları duyuyorum ama genelde olmeyerek yada bır kac sefer olerek bıtırıyordum neyse, bu sefer cıddı cıddı oyunun basında 2 - 3 defa öldüm. Artık kontorllerımı alısamadım.. Mantıgımı cozemedım bılmıyorum ama bıtırene kadar her bolumde bır cok sefer olecegımı anladım

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.