Şimdi Ara

The Evil Within (2014) [PC ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
3
Favori
44.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bakınız pc ile konsoldaki grafik karşılaştırmasına
  • Steamden almayi planliyordum 30fps kilidi ile gellecek diyorlardi ustteki arkadaslar nasil acilacagini yazmis artik gonul rahatligiyla alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna Türkçe altyazı gelirmi acaba
  • tam bir çöp...

kabul türleri farklı ama ryse a da çöp dendi, buna 10 basar.
  • Bu oyunda mı balon çıktı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç, konsol bölümünde oyuna genelde övgü burada ise yergi var. Hatta burada sinema görüntüsü ve 30 fps kilidi sorunu aşıldığı halde oyun yeriliyor. Nedir sıkıntısı kontrol mü? Grafikten ötürü kötüleniyorsa denemeye değer bence.
  • indirecektim vazgeçtim.ne bu kardeşim ps3 e ve 4 oyunları yapıyorlar pc ye gelince ps3 ayarıyla millete kakalıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dandiq

oyun beş para etmez 33 gb indirdiğime pişman oldum :D film mi izliyoruk oyunmu oynuyoruk ekranı keşmişler böyle oyunmu olur :D 30 fps kilidi var ayar yok yok oğlu yok :D
    The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]
    The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]

bu sinema görüntüsünü değiştirme imkanı yokmu çok kötü ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamboi -- 15 Ekim 2014; 12:59:05 >

• optimizasyonu nasıl arkadaşlar sistem gereksinimlerinde minimum i7 işlemci isteyip saçmalamışlardı o kadar işlemci istiyo mu gerçekten ? ryse ve shadow of mordor'u mediumda açıyorum bunu low'da oynatır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elnine9

optimizasyonu nasıl arkadaşlar sistem gereksinimlerinde minimum i7 işlemci isteyip saçmalamışlardı o kadar işlemci istiyo mu gerçekten ? ryse ve shadow of mordor'u mediumda açıyorum bunu low'da oynatır mı ?

oyunu steam den aldım akşama iner bende fx 8320 işlemci 8gb ram r9 280 ekran kartı var.İnşallah işlemci sıkıntı yapmaz oyunu deneyince yorumumu buraya yazarım
  • Sırf grafikten kötü deniliyorsa, ilginç gerçekten cevat yerlinin dediği doğru ozaman.
  • Herşey grafik değil,ama 4gb vram istemeyi biliyorsa karşılığında farkı hissettirmeli.Boru değil insanlar o kartlara o kadar para harcıyor.Haklı olarak o kadar yüksek ekran kartı gereksinimini gören doğal olarak beklentiye girer tabi.Daha düşük bir kart önerselerdi kimse grafik konusunda şikayetçi olmazdı.
    Son zamanlarda moda oldu bu optimizasyonu beceremeyen yapımcı direk 8gb ram 4gb vram min i7 diye sallıyor.Bu kibarca ''biz bir halt ettik oyun stabil çalışmıyor ama siz sistemi yüksek tutmaya bakın.'' demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 15 Ekim 2014; 13:52:38 >
  • Dandiq kullanıcısına yanıt
    komediymiş ya böyle yarım ekranlı oyunmu olur :D
  • OFİSTE TEK BAŞINA - Evil Within (Başlangıç)

• Şu siyah çerçeveler cidden de sinir bozucu görünüyor. Bunu kaldırmanın bir yolu yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar fps kilit ve siyah şerit olayı komut yolu ile kaldırılıyor.

Resmi forumlarda bu bilgiler paylaşıldı az araştırın derim. Yani sadece bu 2 nedenden oyunu kötüleyenler gördüm alın çözümü var.

Tıkla
  • Siyah şerit ve fps ye laf ederek oyunu kötüleyenler asıl komik olanlar. Oyun çok sağlam ama öncelikle surival horror tarzını tanımanız gerek silent hill nedir resident evil nedir (3 ve öncesi seriler) daha sonra siren ardından parasite eve ve dahası fatal frame böyle uzar gider bu oyunları seven insanlar evil within e bayılacaklardır uzun zamandır (silent hill 3 den sonra) gördüğüm en iyi atmosfere sahip oyun grafikler gerçekten hoş gözüküyor tamam çok ileri düzey değil ama kötülenenemez kesinlikle çünkü istenilen atmosferi tamamiyle vermişler. Silah vuruş hissi 10 da 10 olmuş çeşitlilikte yeterli seviyede. Ormanlık alan beni benden aldı sis falan. Tamam oyun korkutmuyor fakat gerebiliyor. Kesinlikle 10/9 bir oyun olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dandiq

grafikle alakası ne sinema görüntülü oyunmu olur yıl 2014-15 sistem gereksinimi desen 3-4 binlik sistem istiyor oyunu açıyon 1 tl etmez e bırakta herşey grafikten ibaret olsun bu saatten sonra

ayrıca ben full hd monitöre r9 270 toxic ekran kartı 4 gb ram fx6300 full ayarda 50-60 fps alıyom nerde bu oyunun 4gb vram isteği nerde bu oyunun i7 işlemci isteği ?

Bak öncelikle aynı sistem bende de var ben kapalı mekanlar 50 açık mekanlar 35 civarı fps alıyorum. Siyah şeritleri sadece bir kodla yok edebiliyorsun id techj çok kötü bir engine olsa da bu yönden avantajlı yani oynanabilirliği yüzünden. Nerede 4gb vram demişsin de bütün yapımcılar normalden fazla sistem yazarlar e buna alışın artık şaşırmayın yani.
  • "Outlast te neymiş?" dedirtiyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.