Şimdi Ara

THE EVİL WİTHİN (PS4/PS3 ANA KONU) SURVİVAL HORROR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
16
Favori
35.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Grafikler onemli degil isterse berbat olsun (beklentim tabi ki iyi derecede bir grafik_) ancak Res 1 den aldigimiz saf korkuyu alalim artik.
    Dikkat edin aslinda herkes ilk 3 oyunu over ama 2 ve 3. oyunda da aksiyona kayma vardir ancak COK AMA COK TADINDA.
    Sonrasinda Veronica ve outbreak serileri geliyor ki cogu kisi outbreakleri sevmez ama outbreaklar 2 ve 3. oyun ne ise benim icin korku atmosfer anlaminda odur. Tamam yukleme ekranlani cok SIKICIYDI ve res serisinden bir kahraman icermiyordu ancak karakterlerde kotu degildi. (DAVID . HELP ME DAMN IT : :)) Kevin ve Alyssa da cok iyi idi. YOKO yu ben katir olarak kullaniyordum :) En cok o yuk tasiyordu.
  • "Project Zwei'ın Çok Kaliteli Grafikleri Olacak"

Zwei'ın ilk görselinin tamamen sanatsal tasarımlardan oluştuğunu belirten Mikami bakın oyunun grafiklerinin iyi olmasını bekleyenlere nasıl bir müjde verdi:

"Şu sıralar, nihayet ilk aşamayı bitirdik. Sanatsal çalışmalarla oldukça iyi bir atmosfer yarattık. Grafikler konusunda bu defa kendimize güvenimiz çok fazla. Tabi ki, bu sanatsal çalışmalardaki grafikleri birebir olarak oyun içinde yaratamayız, ama görüntülerde hissettiniz atmosferi oyuna uyarlayabiliriz. Oyunda boş alanlarda dağlar olacak, ama buna karşın tasarımcılarımızla birlikte atmosferi nasıl daha iyi hale getirebiliriz diye çalışıyoruz."

Bir korku oyununda grafikler elbetteki önemlidir, ama Shinji Mikami'nin de dediği gibi atmosferi hissedebilmek her şeyden daha önemlidir. Kaliteli grafikler ve atmosfer bir arada olursa Project Zwei korku oyunu severlerin favorilerinden biri olacaktır.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Project_Zweiin_Cok_Kaliteli_Grafikleri_Olacak-27163.htm

• Mikami Discusses Visuals of Zwei, “Extremely Confident About the Graphics This Time”

http://playstationlifestyle.net/2012/04/28/mikami-discusses-visuals-of-zwei-extremely-confident-about-the-graphics-this-time/
  • Resident Evil yaratıcısından yeni oyun

Bethesda ünlü korku oyunu serisi Resident Evil’in yaratıcısı Shinji Mikami’nin yeni oyununu resmen duyurdu. Mikami’nin üzerinde çalıştığı yeni korku oyununun kod adı ‘Zwei’.

Son yapımlarla özünden iyice uzaklaşan Resident Evil sevenlerini hayal kırıklığına uğratırken, Mikami’nin yepyeni bir yapım ile karşımıza çıkacak olması güzel, çünkü Mikami oyun hakkında yaptığı açıklamada, Zwei’nin oyuncuların ‘korkuyla’ yüzleşip, onu alt edecekleri gerçek bir korku/hayatta kalma yapımı olacağını söyledi. Mikami ayrıca bu projenin, yönetmenliğini üstlendiği son oyun olacağını da ifade etti. Yani bu sefer gerçekten özel bir yapım bekleyebiliriz.

http://oyun.pclabs.com.tr/haber/resident-evil-yaraticisindan-yeni-oyun/

• çok iyi olacağını zannetmiyorum.
    3. oyundan çok zevk almıştım.

silent hill 2 on numaraydı home filan sarmadı beni ama korku oyunlarında silent hilldeki atmosfer hikaye hiçbir oyunda yok. malesef.
  • Resident Evil'ın yapımcısı, açık dünyayı sevdi

Resident Evil serisinin hazırlayıcısı Shinji Mikami, PSM3 dergisine röportaj verdi. Röportajında açık dünya oyunlardan da söz eden Mikami, özellikle Tango Gameworks'ü kurup Bethesda ile çalışmaya başlamasından itibaren açık dünya oyunlara ilgisinin arttığını söyledi. Mikami, özellikle Skyrim'i çok seviyormuş. Çıktığı günden beri bu oyunu oynayan Mikami, yoğun işlerinden ötürü artık durmak zorunda kalmış. Oyundaki özgür dünyadan, oyun yapısından ve karakterlerden etkilendiğini belirten Mikami, belki de sıradaki oyun projesini de bu yönde hazırlıyordur.

http://www.merlininkazani.com/Resident_Evilin_yapimcisi_acik_dunyayi_sevdi-haber-52966p1.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Resident Evil remake lead artist working on Mikami’s Project Zwei

http://www.vg247.com/2012/11/05/resident-evil-remake-artist-working-on-mikamis-project-zwei/
  • Mikami'nin Oyununa Resident Evil Remake Desteği

Mikami'nin Bethesda Sofworks'e bağlı yeni stüdyosu Tango Gameworks tarafından yapılan açıklamaya göre firmanın ilk projesi "Project Zwei"da Gamecube'e özel olarak çıkan Resident Evil Remake'in sinematiklerini yapan kişi de çalışıyor.

Bu kişi Project Zwei'ın çevre tasarımları üzerinde çalışıyor. Eğer Resident Evil'ın Gamecube'teki yeniden yapımını oynadıysanız oyunun sinematiklerinin ve çevre tasarımlarının ne kadar kaliteli olduğunu hatırlarsınız.

Bu arada Project Zwei'ın 2013 sonunda piyasaya çıkarılması planlanıyormuş.

Bu nesil bitmeden özellikle Resident Evil hayranı konsol oyuncuları yüksek kalitede bir korku oyunu oynayabilecekmiş gibi görünüyor

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mikaminin_Oyununa_Resident_Evil_Remake_Destegi-32317.htm

• Forumda Project Zwei adına kimse ümitli olmasada ben sahsım adına Project Zwei adlı bu korku oyununun tutacağını ve başarılı olabilecegini tahmin ediyorum.

Özellikle 26 Nisandan bu yana ve dün itibariyle gelen bu bilgiler ışığında 2013 de sabırsızlıkla The last of us, Beyond, Tomb Raider ,GTAV ile birlikte beklediğim oyunlardan biriside Project Zwei.

http://gamingeverything.com/32663/lead-cgi-environmental-artist-for-resident-evil-gcn-remake-is-doing-work-on-project-zwei-coming-out-late-2013/

THE EVİL WİTHİN (PS4/PS3 ANA KONU) SURVİVAL HORROR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 6 Kasım 2012; 8:03:17 >

• Project Zwei'ın Geliştirme Süreci Çok İyi Gidiyor

Resident Evil'ın yaratıcısı Shinji Mikami tarafından kurulan Tango Softworks tarafından geliştirilen Project Zwei'a ait yeni bir açıklama yapıldı. Tango Softworks'un sahibi olan Bethesda'dan Pete Hines (kendisi Elder Scrolls'ta da önemli bir rol oynadı) Project Zwei hakkında şu açıklamayı yaptı.

"Oyunun geliştirme süreci oldukça iyi gidiyor. Burada oyunu gören ve oynayan herkes Shinji Mikami ve Tango Softworks'un ortaya çıkardığı iş nedeniyle bir hayli heyecanlı"

Shinji Mikami'nin Project Zwei ile ilgili daha önceki açıklamalarına göre karşımıza "safkan" bir korku oyunu çıkacak. Yani silahlarla ve mermilerle dolu bir dünya düşünmeyin

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Project_Zweiin_Gelistirme_Sureci_Cok_iyi_Gidiyor-36257.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 7 Mart 2013; 22:14:07 >

• Hadi hayırlısı hocam. Şu safkan korku lafı beni cezbetti. Düşünsenize Silent Hill ve Resident Evil 1 ayarında bir korku oyununu. Herşey dozajında aksiyondan olabildiğince uzak ama akışkan bir oynanış olması dileğiyle. Birde İnşallah bulmacaları anlamlı ve göndermeli olur. Silent Hill serisine çok yakışıyordu bu.
  • Hacılar, nasıl bir korku oyunu olacak?

Düşmanlar yine zombiler mi olacak?

Yoksa psikolojik mi?

Ucubeler?

Cinler?

Uzaylılar?

Şeytan?

Aslında Halka-Garez gibi Japon tarzı iblis oyunu olsa çok iyi olurdu.

Bu arada oyunun senaryosunu
    merak ediyorum.

İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 8 Mart 2013; 3:17:21 >

• Umarım paranormal varlıklar üzerine bir oyun olur artworklerden anladığım kadarıyla da öyle bir oyun gibi duruyor.
    Ben ümitliyim açıkcası.
    Bethesda şahane bi firma Shinji mikami'ye laf söylemek ne haddimize
    Son zamanların en gözde firması caaağnım EA'nin mükemmel dokunuşlarına rağmen bile Shadow of Damned oynanabilir bir oyun olmuştu ama o oyunu baz alıp son zamanlarda shinji çok bozdu ya demek yanlış olur.
    Listemde bu oyun, fazla pohpohlayıp beklentileri yüksek tutmazlarsa da iyi olur gibi.
    Bir dishonored gibi bu oyunda tutacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Project Zwei'ın Geliştirme Süreci Çok İyi Gidiyor

Resident Evil'ın yaratıcısı Shinji Mikami tarafından kurulan Tango Softworks tarafından geliştirilen Project Zwei'a ait yeni bir açıklama yapıldı. Tango Softworks'un sahibi olan Bethesda'dan Pete Hines (kendisi Elder Scrolls'ta da önemli bir rol oynadı) Project Zwei hakkında şu açıklamayı yaptı.

"Oyunun geliştirme süreci oldukça iyi gidiyor. Burada oyunu gören ve oynayan herkes Shinji Mikami ve Tango Softworks'un ortaya çıkardığı iş nedeniyle bir hayli heyecanlı"

Shinji Mikami'nin Project Zwei ile ilgili daha önceki açıklamalarına göre karşımıza "safkan" bir korku oyunu çıkacak. Yani silahlarla ve mermilerle dolu bir dünya düşünmeyin

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Project_Zweiin_Gelistirme_Sureci_Cok_iyi_Gidiyor-36257.htm

ALLAH c.c Razı olsun
    Valla bu nesilde korku oyunu diye bizlere abuk sapuk oyunlar yutturulmaya çalışıldı ama yuttukmu tabiki hayır
    Tek umudum mikami sanın korku oyunu idi ne zamandır bu oyundan haber bekliyordum
    İnşAllah en yakın zamanda çıkar ve kolaylıkla milyonlar satarda şu oyun dünyasına yön verir umudundayım

• quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Project Zwei'ın Geliştirme Süreci Çok İyi Gidiyor

ALLAH c.c Razı olsun
    Valla bu nesilde korku oyunu diye bizlere abuk sapuk oyunlar yutturulmaya çalışıldı ama yuttukmu tabiki hayır
    Tek umudum mikami sanın korku oyunu idi ne zamandır bu oyundan haber bekliyordum
    İnşAllah en yakın zamanda çıkar ve kolaylıkla milyonlar satarda şu oyun dünyasına yön verir umudundayım

ALLAH C.C Sizdende razı olsun.
    Evet 2012 deki Shinji Mikami'nin "KATKISIZ' kaliteli bir hayatta kalma-korku oyunu için çabalıyorum" cümlesi herşeyi açıklar nitelikteydi. 2013 sonunda mevut nesil konsollar haricinde yeni nesil konsollarada gelme ihtimali çok yüksek inşALLAH.

• Bethesda'nın pazarlama bölümünün başkan yardımcısı Pete Hines bugün yayınladıkları gizemli teaser'ın popüler teorilerin aksine Fallout 4 hakkında olmadığını söyledi. Bizim uçuk tahminimizin yanında bir de işin içinde Shinji Mikami'nin Bethesda bünyesinde geliştirdiği Zwei ismindeki korku oyunu var. Bach, New York, Moonbeam Trio ve dikenli tel ipuçları efsanevi Mikami'nin yeni oyununu anlatıyor olabilir mi? Heyecanla resmi duyuruyu bekliyoruz.

http://www.merlininkazani.com/Bethesdanin_yeni_oyunu_Fallout_4_degil-haber-60930p1.html

• atmosfer ve hikaye olarak yeterli bir oyun olsun da grafik falan istemiyorum zira şu ps3 teki vur-git oyunlarından bıktım.
  • anahtar aramak istiyorum...bulmaca çözmek istiyorum...piyanonun notalarını doğru girip ortaya kristal taşlar çıksın istiyorum...lütfen vur kır parçala oyun olmasın ya bıktık böyle oyunlardan...katkısız ve safkan lafları benide heyecanlandırdı...
  • Shadows of the Damned gibi olacaksa hiç zahmet etmesin..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.