Şimdi Ara

THE EXORCİST İRAN NE ALAKA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha yeni filmi izledim fakat filmin başındaki arkeolog kazısında çıkan küçük heykelin hikayeyle ne alakası var ayrıyetten neden bu küçük kıza musallat oldular sebebi nedir?Yorumlarınızı bekliyorum :)

• Peder kazıda bulduğu küçük heykelciğin temsil ettiği şeytanın salındığını veya salınık olduğunu anlıyor o an, zaten filmin sonlarına doğru 'ayin' esnasında duvara o heykelciğin silüeti yansıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 14 Temmuz 2015; 23:53:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet o kısmı anladım sağolun fakat bu aileye piyangonun vurması tesadüf mü ?

• Tesadüf değil, eğer adını doğru hatırlıyorsam Regan farkında olmadan bu iblisi kendine çekiyor küçük heykelciklere olan merakıyla -kimisine saçma gelebilir- ve kötülük onu birden bire ele geçirmiyor ustaca hareket edip kızın oynadığı o alfabe oynunu kullanarak vücuduna yerleşiyor ve kendini kabul ettiriyor. Fakat kız burada doğrudan hedef değil yine filmin içinde geçen bir diyalogta hedefin aslında gözlemciler olduğu yani kızın etrafındaki insanların inançları sınandığı söyleniyor

Filmi izleyeli epey oldu, cevap için yabancı kaynakları kullandım biraz bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 15 Temmuz 2015; 0:07:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler soruma cevap aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.