< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
The Expanse │ Amazon (2015-2022) (23. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bi dizi nasıl bu kadar iyi başlayıp üstüne koyarak devam edip b.ka sarabilir insan hayret etmiyor değil.
O kadar güzel konular varken farklı şekilde ilerleyebilirdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diziyi beklerken ciğerimiz soldu
halbuki bitiyor bile 3 bölüm kaldı
6 bölüm olayını kim düşünüp hayata geçirdiyse istifa falan etsin. 40-45 dk 6 bölüm böyle bir dizi için.
Son 3 bölüm bayağı hareketli olacak gibi bakalım. İnşallah hak ettiği gibi iyi biter dizi.
@Ciclista Uzay filmleri dahil çoğu yapımdan daha kaliteli uzay sahneleri var dizide. Bence bu yüzden kısa tutuyorlar. Çok kaliteli, yapımı zor. Yeni bölümdeki sahneler çok iyiydi
-
En sevdiğim dizi desem yeriydi amma diziyi mahvettiler izlemiyorum son sezonu.
-
Bu dizinin 4. sezonu ne iyiydi öyle ya konu ve görsel kalite falan felaket izlettiriyordu bazı yerlerde ekrandaki manzara için durdurup geri sarıyordum. 5. sezonda paraşütsüz düştük yorumlara bakılırsa son sezon da bu şekilde devam ediyor.
-
-
Üç bölümü izledim. Sanki son sezon değil de başka bir şey izliyor gibiyim. Sönük ilerliyor. Son üç bölümü merak ediyorum yine de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Drummer'ın askerleriyiz bee
4.bölüm
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Yargıyı dağıttı bu bölümde Ee abi 2 bölüm kaldı aksiyon istiyoruz artık ya
-
Özellikle uğraşsalar, üzerine ekstra mesai harcasalar bu kadar sıkıcı yapamazlardı. Gümbür gümbür bir son sezon çekmek yerine yine saçma sapan şeyler izliyoruz. Dördüncü bölüm de çok kötüydü, son iki bölüm ile yapabilecekleri pek bir şey kalmadı.
-
valla ya..
Kitapla paralel mi gidiyor acaba merak ediyorum.
Okuyanlar evet yada hayır şeklinde cevaplayabilir mi?
-
Kaldı iki bölüm ama abi bildiğin hiçbir şey olmuyor dizide sanki 20 bölüm var da ağırdan alıyorlar. Bonus içerikte bile daha çok şey oluyor ciddiyim, durum o derece sıkıntılı. Önümüzde ortalama 80 dakikalık bir seyir zamanı kaldı umarım hafızamızda 'ne diziydi be' diyebileceğimiz şekilde yer edinir...
-
Ulan diziyi
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Marco Inaros ile bitirecekler galiba ha. Beklentim çok farklıydı oysaki :(
Ben aksiyondan ziyade gizem unsurlarının bol olduğu bir sezon bekliyordum. Halkalar vs vs
Kitapta da böyle mi acaba
Ekleme: Farklı bir dizi ile mi devam edecekler acaba, 2 bölümde nasıl altından kalkacaklar ki :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabaal -- 3 Ocak 2022; 1:46:26 > -
Farklı bir diziyle devam haberi yok, keşke olsaydı. Marco
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kitapla ile ilgili bi durum var mı spoiler da ona göre açacam :D emin olamadım kitapla ilgili olabilir diye
-
Bilgim yok maalesef kitapla ilgili :( Ama geçenlerde ilk kitabını edinip (Leviathan Wakes) okumaya başladım da bu sene Memory's Legion adlı kitabı da çıkacak. 1 yılda anca bitiririm.
Sırf yarıda kesilecek diye bu topa girdim, yoksa o kadar kitabı okumak da zor iş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 4 Ocak 2022; 22:34:21 > -
Valla nasıl bitecek dizi çok merak ediyorum.
Geçen sezonda çok boş geçmişti bu sezon zaten 6 bölüm. 2 bölüm kaldı hala bir şeyler olacak diye bekliyoruz
-
Ee kaldı 1 bölüm?
Nasıl final yapacaklar abi 5 bölüm geçti hiçbir şey olmadı "final" sezonunda
-
Film konu olarak güzel ama hep birşeyler eksik ve boş ileriliyor gibi. Dizinin ilk sezonu ortası ve sonu farklı güzel ama eksik.. Tanımlayamadığım birşey var bu dizide.
-
İlk bölümünü izliyorum da feci karanlık duruyor sahneler kasıtlı olarak yapılmış galiba neo noir kafası. Yalnız yapımcı kanal SyFy imiş galiba ilk sezonlarda. O yüzden mi nedir anlamlandıramadığım bir tırtlık seziyorum. Bölümler de kısa bir girebilsem diziye tam ihtiyacım olan içeriği sunuyor ama du bakalım.
Hay Allah kahretsin seni Prime Video gibi ya. Uygulamasına girince pc donup kalıyordu. Reset atmadıkça düzelmiyordu öyle donuyor pc düpedüz. Bari dedim tarayıcıdan gireyim, o da dondu kaldı gene reset attım. Ne kadar abuk sabuk şey var beni buluyor ya. Pc'nin donması nedir ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 7 Ocak 2022; 23:58:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X