< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElysionHD -- 16 Nisan 2017; 22:7:11 > |
The Fall Türkçe Yama(İstek gelirse yapabilirim)
-
-
Hocam yanlış anlamayın da bu çeviriyi yapanlar biraz da kendileri için yapıyor gibi geliyor. Demek istediğim rağbet gören pek çok oyun varken bir şekilde bir oyun keşfedip onu çeviriyorlar. Misal bir arkadaş sürekli hayatta kalma oyunları çeviriyor, Kona oyununu çevirmesini rica ettik topluca, gitti eski bir strateji oyunun çevirmeye başladı. Ya da aylardır Motorsport Manager çevrilsin diye konular açılıyor yorumlar yazılıyor ama gene gidip kendi arzuladıkları oyunu çeviriyor çevirmenler. Kimse zorla çeviri yapamaz tekrar söylüyorum maksadım o değil ama istek konuları da havada kalıyor. Madem talebe karşılık verilmiyor çevireceğinizi çevirin paylaşın. Boşuna insanlar da umutlanmamış olur. Ha siz zaten talep gelirse bunu çevireceğim demişsiniz tekrar tekrar söylüyorum hedefim siz değilsiniz bu konu denk geldi bu konuya yazıyorum. Oyun da ilgimi çekmedi bu arada ben şahsen vakit harcamanızı istemem. Hollow Knight çevirinizin tamamlanmasını ise iple çekiyorum desem yeridir. Keyifli günler dilerim.
-
Aklımda olan bir oyundu. Çevirisi yapılırsa oynamak isterim.
Ekleme : Hocam Goodbye Deponia'yı çevirecektiniz , iptal mi ettiniz acaba , konusuna bir şey yazmamışsınız fakat arkadaşlarla çeviriyi bekliyorduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 17 Nisan 2017; 4:23:49 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 1.si sevdiğim oyunları çeviririm diye bir cümle kurdum yukarıda,aslında her yer dede kuruyorum oyunu oynarım seversem çevirmesine başlarım diye.Motorsport Manager'i ise daha oynamadım oyunu oynayıp ta seversem tabi çevirebilirim.
Ben bir de aşağısına steam sayfasını koydum bir kontrol edebilir misin ? -
Goodbye Deponia, Hmm zaten ben oyunun konusun da da yazmıştım.Bu serinin 3. ve 4. oyunlarının dil dosyalarını değiştirmişler yani açıp çevirmesi daha zor oluyor.Bir kaç kişi de çevirmen olarak yardım ederlerse neden olmasın. -
Çeviri Gurubu Kurulmadan Zor Hekez arkadaşaın dediği gibi istediği oyunu çeviriyor boşu boşuna istek konusu açmayın -
Çeviri grubu değil de 2 kişi falan yardım etse yapılabilir bir oyun ama zor gözüküyor benim bu yamaya başlamam. -
Dostum yanlış anlama ama böyle oyunlar türkçe olsa ne olur olmasa ne olur. Ya gel güzel bir oyun çevir ya da güzel bir ekibe katıl.
http://store.steampowered.com/app/579950/
Bak bu oyun yarın çıkıyor telltale oyunu çıkışında 1 bölüm olacak toplam 5 bölüm zamanla olacak ama 1 bölümde bile sağlam çevrilecek alt yazı var :) -
the fall türkçe yamasını istemek için bundan daha güzel bi zaman olamazdı önümüzdeki günlerde epic games'de ücretsiz olucak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Burhan2525the fall türkçe yamasını istemek için bundan daha güzel bi zaman olamazdı önümüzdeki günlerde epic games'de ücretsiz olucak.
Yaması hazır.
-
nereden ulaşabiliriz oyun epic te bedava oldu yamaa varken deneyelim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gamerin birinereden ulaşabiliriz oyun epic te bedava oldu yamaa varken deneyelim
Cuma gecesi internet sitemizden yayımlıycam.Aşağıdaki discord adresinden takip edebilirsiniz.
-
Teşükkür ederim herhangi bir ücreti olacak mı yamanın ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gamerin biriTeşükkür ederim herhangi bir ücreti olacak mı yamanın ?
Yok dostum ücretsiz.
-
teşekürler reis eline emeğine sağlık
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gamerin biriteşekürler reis eline emeğine sağlık
Eyvallah dostum.
-
Oyunun Steam sürümü olan iletişime geçsin yamayı uyarladim bir tek denemek kaldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yama cehenneme mi gitti devlet sırrı mı oldu ne link var ne bişey bir iş yap cehenneme at gibi bir şey heralde madem yama yaptın haberdar et be kardeş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X