Şimdi Ara

The Fate of the Furious 8 | (13/04/17) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
758
Cevap
11
Favori
25.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önlerden diyeceğim ama yer yol arkaya kıvrılayım bari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olur çıkarsa,
    o adam hapishanede kalmaz

• The Fate of the Furious 8 | (13/04/17)
  • Bu seferde zenci adamın kardeşi gelir intikam almaya onuda Micheal Jai White oynar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz ön gibi bir yerden rezerved daha çok var zaten bekliyoruz bakalım

• Ne zaman bıracaklar acaba? Bugün gittim çok güzeldi 7. Film ama yeter bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlerden yerimizi alalim

• 8filmin konusunu ben size şimdiden açıklayayım. Brian O'connor(Paul Walker) gerçek hayatta öldüğü için 8.filmin başlarında Deckard Shaw(Jason Statham) tarafından öldürülecek. Şimdi diyeceksiniz ki adam filmin sonunda kodesi boyladı diye ama yeni filmde kötü adamımız yine büyük ihtimalle Jason olur. Bu da demek oluyor ki bir şekilde hücreden kurtulacak ki film de heyecan ve adrenalin dozunun artması için öyle olması gerekiyor zaten. Her neyse, dediğim gibi Deckard Shaw Brian'ı öldürecek ve bizim ekip de intikam için Deckard'ın peşine düşecekler. İhtimali nedir bilmiyorum ama hatırlarsanız Deckard'ın kerdeşi Owen Shaw ölmemişti. Belki 8. filmde o da ağabeyine katılabilir. Ayrıca eğer bu filmde de Dom(Vin Diesel) ölmezse bu seri yine bitmez! Dom ölene kadar da devam eder gibi!
    Son olarakta şunu belirteyim umarım yönetmen koltuğuna tekrar Justin Lin oturur. James Wan kötü demiyorum, 7. film de oldukça iyiydi bana göre fakat bu seriyi bir üst seviyeye taşıyan isim bana göre Justin Lin'dir. Gerek Tokyo Drift gerek Rio Soygunu! Eğer film final yapacaksa bu final kesinlikle Justin Lin ile yapılmalı!

• quote:

Orijinalden alıntı: rmdnz05

8filmin konusunu ben size şimdiden açıklayayım. Brian O'connor(Paul Walker) gerçek hayatta öldüğü için 8.filmin başlarında Deckard Shaw(Jason Statham) tarafından öldürülecek. Şimdi diyeceksiniz ki adam filmin sonunda kodesi boyladı diye ama yeni filmde kötü adamımız yine büyük ihtimalle Jason olur. Bu da demek oluyor ki bir şekilde hücreden kurtulacak ki film de heyecan ve adrenalin dozunun artması için öyle olması gerekiyor zaten. Her neyse, dediğim gibi Deckard Shaw Brian'ı öldürecek ve bizim ekip de intikam için Deckard'ın peşine düşecekler. İhtimali nedir bilmiyorum ama hatırlarsanız Deckard'ın kerdeşi Owen Shaw ölmemişti. Belki 8. filmde o da ağabeyine katılabilir. Ayrıca eğer bu filmde de Dom(Vin Diesel) ölmezse bu seri yine bitmez! Dom ölene kadar da devam eder gibi!
    Son olarakta şunu belirteyim umarım yönetmen koltuğuna tekrar Justin Lin oturur. James Wan kötü demiyorum, 7. film de oldukça iyiydi bana göre fakat bu seriyi bir üst seviyeye taşıyan isim bana göre Justin Lin'dir. Gerek Tokyo Drift gerek Rio Soygunu! Eğer film final yapacaksa bu final kesinlikle Justin Lin ile yapılmalı!

Brain oconner ölmez dostum.çünkü yapımcıların bi twitinde paul Walker öldü. Bu üzüntüyü tekrar yaşamamak için brain oconner sonsuza dek bizimle yaşıyıcak tarzı bi twit attılar. O yüzden 7 nin sonunda artık yollarını ayırdılar. Yani o bi daha oynamıyıcak yani ölmüyücek. Yani filmde bu yaşantılardan uzak ailesi ile mutlu mesut bi hayat yaşıyor izlenimi verecekler.

• 8. filmde patlayabilirler artık. Paul gittikten sonra bu şekilde bırakmaları daha iyi olurdu
  • Her sene bir film gelecek galiba. =/
  • Kadrosu ve aksiyonu ile final kapasitesinde bir filmdi bence artık zorlamasınlar. Zirvede bırakmak en iyisi, böylesine kaliteli bir final ile akıllarda kalsınlar.

Hem arabalı sahnelerin hemde yakın dövüş sahnelerinden tutunda atlamanın patlamanın herşeyin olduğu bir filmdi yedinci film ötesine geçmeye çalışmanın anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meme Aç

Ne bu acele daha 7 yeni çıktı

Valla acele etmeleri iyi bir şey aslında. Zira fark etmiyoruz ama zaman içinde insanlar yaşlanıyor. Oyuncuların her biri her filmde biraz daha yaşlı görünüyor tabi bunu farketmiyoruz hem makyajdan dolayı hem de bu yaşlanma bir süreç olduğu için. 7. filmi izlesen bana hak verirdin. Filmin sonunda ilk filmlerden görüntüler var. Paul Walker'ın ilk halleri ile filmin sonundaki hâli arasında epey fark var göze çarpıyor. Vin Diesel de ağır abileşmiş onda da az çok fark var ki belki de fark epey büyüktür de çekimlerle makyajlarla örtbas ediliyor da olabilir. Ama makyaj da bir yere kadar kurtarıyor bir yerden sonra sırıtıyor ve yaşlı görünümü engelleyemiyor. Bu film 9. filme kadar gidecek sonrası belirsiz. 9. film kesin gibi bir şey yani. İlla ki çekilecek. Hâl böyleyken bu adamların çekimleri bir an önce yapıp bitirmelerinde fayda var. Zaman akıp gidiyor. Zaten filmler arasında 2-3 yıl fark oluyor. Bunu 2017'de izlersin, 9. filmi 2019'da ya da 2020'de. O zamana kadar da dede nine olurlar. Zaten biz bu filmde bu ekibin 2015'teki hallerini değil 2013'teki makyajlı hâllerini gördük. Bakalım sonraki filmlerinde ne kadar yaşlı görünecekler.

Karayip Korsanları'nın ilk filmindeki Jack Sparrow karakterine bakıyorum bir de 4. filmine bakıyorum. Bizim J. Depp gözümüzün önünde yaşlanmış be. Daha 5. filmi çekiliyor 2 sene sonraya anca izleriz. Daha bi de 6. filmi çekilecek. Ölmez de sağ kalırsak Jack Sparrow dedeyi görürüz artık. Orlando Bloom da ilk filmde delikanlıydı sonraki filmlerdeki yaş ilerlemesi gözle görülür derecede. 4. filmde yoktu ama bakalım son filmlerde ne kadar yaşlı görünecek. Neyse konu çok dağıldı özetlersek bir an önce çekip bitirmelerinde fayda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2017 ye ne kaldı. Yaşlanıyoruz. Zaman çabuk geçiyor. Ff i keyifle izlerim. Hiç bitmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Hope

The Fate of the Furious 8 | (13/04/17)

Bu çok iyi olmuş
  • Hic bitmesin

• Gişe hasılatı bu kadar iyi olduğu sürece, bu seri de devam eder.
  • Beklemedeyiz.. FF nerede biz oraya efsane asla unutulmaz

• İyi hoş hiç bitmesin diyorsunuz da bence tadında kalsaydı daha iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

Gişe hasılatı bu kadar iyi olduğu sürece, bu seri de devam eder.

8. filmin bu hasılatı görmesi hayal olur bence eğer olmazsa hatırlatırsın mesajımı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.