Şimdi Ara

The Fate of the Furious 8 | (13/04/17) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
758
Cevap
11
Favori
25.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

quote:

quote:

Olabilecek başlangıcı yazayım ben size

Film Owen Shaw'ın gözlerini açmasıyla başlar. Owen, Deckard Shaw'ı kurtarır. Mr. Nobody, Hobbs ve tabi ki Dom bu sefer ekibini katmadan bir mücadeleye girecektir

Hocam inş. Öyle bi şey olmaz. Öyle olursa film yerinde sayar. Bi de shaw kardeşler kurtulursa dom un ekibini rahat bıraknazlar. İntikam almam için ekibi de yık etmeyi göze alırlar. Benim tahminim ise 8. Film de shaw kardeşler olmuyucak. Farklı bi konsept denenecek. Mesela tokyo driftteki gibi ezik birinin yükseliş macerası gibi. O yükselen kişiyide ileri de ekibe dahil edebilirler.

Keşke öyle olsa ama aksiyon filminin getirisi daha yüksek olunca yine son filmlere benzer konu ile devam edeceklerini düşünüyorum

Aksiyon gene olur ama shaw kardeşler işin içine girerse ekipte işin içine girmek zorunda kalır. Onu demek istedim.

Haklısınız ama Paul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Olabilecek başlangıcı yazayım ben size

Film Owen Shaw'ın gözlerini açmasıyla başlar. Owen, Deckard Shaw'ı kurtarır. Mr. Nobody, Hobbs ve tabi ki Dom bu sefer ekibini katmadan bir mücadeleye girecektir

Hocam inş. Öyle bi şey olmaz. Öyle olursa film yerinde sayar. Bi de shaw kardeşler kurtulursa dom un ekibini rahat bıraknazlar. İntikam almam için ekibi de yık etmeyi göze alırlar. Benim tahminim ise 8. Film de shaw kardeşler olmuyucak. Farklı bi konsept denenecek. Mesela tokyo driftteki gibi ezik birinin yükseliş macerası gibi. O yükselen kişiyide ileri de ekibe dahil edebilirler.

Keşke öyle olsa ama aksiyon filminin getirisi daha yüksek olunca yine son filmlere benzer konu ile devam edeceklerini düşünüyorum

Aksiyon gene olur ama shaw kardeşler işin içine girerse ekipte işin içine girmek zorunda kalır. Onu demek istedim.

Haklısınız ama Paul

• İnş. 8.film Tokyo drift 2 olur. Aksiyona biraz ara verip birazda yarış ve bi aceminin yükselişini izleyebiliriz.

• Shan'ın ekibe katılış sürecini işleyebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

Shan'ın ekibe katılış sürecini işleyebilirler.

Napıcaklarını bilemeyiz ama gönlümden geçen tokyo drift tarzına gidilmesi.

• Tokyo drift tarzı bi film yapsalar iyi olur ben hala paul yerine kim gelecek yada nasıl bir yol izleyecekler onu merak ediyorum

• 2017
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

2017

Zaten standard artık kank. 2 senede bi vizyona giriyor.

• Ben daha 7. filmi izlemedim.Adamlar Game of Thrones dizisinden daha hızlı film çekiyorlar.
  • Çok abartılan bir seri anlamsızlaştı git gide açıkcası hele 7.film resmen Paul Walker üzerinden prim
  • Furious 7 for paul and furious 8 from paul benzeri bir açıklama yapmış vin diesel ve tyrese'de instagramdan bu sözü paylaşmış. 2017de geliyor büyük ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyons.

Furious 7 for paul and furious 8 from paul benzeri bir açıklama yapmış vin diesel ve tyrese'de instagramdan bu sözü paylaşmış. 2017de geliyor büyük ihtimal.

Türkçe ne demek istemiş yani.

• Bu filmin büyüj hayranıyım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lyons.

Furious 7 for paul and furious 8 from paul benzeri bir açıklama yapmış vin diesel ve tyrese'de instagramdan bu sözü paylaşmış. 2017de geliyor büyük ihtimal.

Türkçe ne demek istemiş yani.

Cümlenin tamamı daha saçma. Kelime oyunu yapmış işte. F7 Paul içindi F8 Pauldan falan demiş.

• Vin Diesel : FF7 Paul içindi, FF8'de Paul için olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

Vin Diesel : FF7 Paul içindi, FF8'de Paul için olacak

Çeviri için teşekkürler dostum. Üstteki arkadaş yanlış anlamış.

• serinin son filmini ne kadar beğenmesemde bu kadar hasılattan sonra serinin 20ye kadar yolu var bence ama son film ilkinin bile tadını vermedi gereksiz saçma sapan aksiyonlarla dolu
  • Yok hocam ilk arkadaş doğru yazmış FF7 Paul içindi FF8 Paul'dan olacak diyor.
  • Vin Diesel'den resmi açıklama geldi film 14 Nisan 2017'de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 24 Nisan 2015; 1:28:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Furious 8, 14 Nisan 2017'de çıkıyor

http://www.theverge.com/2015/4/23/8486025/furious-8-is-coming-april-14th-2017

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.