Şimdi Ara

The Flash (2014 - ) - 7. Sezon Bitti (498. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
107
Favori
275.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: john mclane

Arkadaşlar bir şeyi merak ettim, şimdi flash süper hızlı bir kahraman tamam anladık.
    1 saniye içinde misal şehrin öbür ucuna gidebiliyor.
    Peki bu hızı, hakikaten süper hızlı olduğundan dolayı mı, yoksa zamanı manipüle edebilmesinden dolayı mı bize hızlı geliyor.
    misal, bir saniye de kat ettiği yolu, kendisidemi şıp diye kat etmiş oluyor? yoksa kat ettiği yolu kendi zamanına göre yavaşmı gidiyor?
    mesela bir bölümde odası çok dağınıktı, 1 saniye içinde bütün herşeyi toplayıp odayı derli düzenli hale getirdi. bu işleri yaparken, kendisine göre bir efor sarfedip belli bir zaman içindemi yapıyor yani? millete bir saniye gelen bir süre, flash'a normal olarak misal bir odayı 10 dakika da toplarsın flash'a da 10 dakika gibi mi geliyor?

biraz karışık oldu ama inşallah derdimi anlatabilmişimdir...

kendisi cok hizli hareket ediyor.

bu yuzden normal kiyafet giyerken aşırı ısıdan elbiseleri tutuşuyor.

bir de suyun uzerinde koşması ve nesnelerin icinden gecebilmesi icin ayni frekansta hareket etmesi gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

Arkadaşlar bir şeyi merak ettim, şimdi flash süper hızlı bir kahraman tamam anladık.
    Peki bu hızı, hakikaten süper hızlı olduğundan dolayı mı, yoksa zamanı manipüle edebilmesinden dolayı mı bize hızlı geliyor.
    misal, bir saniye de kat ettiği yolu, kendisidemi şıp diye kat etmiş oluyor? yoksa kat ettiği yolu kendi zamanına göre yavaşmı gidiyor?
    mesela bir bölümde odası çok dağınıktı, 1 saniye içinde bütün herşeyi toplayıp odayı derli düzenli hale getirdi. bu işleri yaparken, kendisine göre bir efor sarfedip belli bir zaman içindemi yapıyor yani? millete bir saniye gelen bir süre, flash'a normal olarak misal bir odayı 10 dakika da toplarsın flash'a da 10 dakika gibi mi geliyor?

bir de suyun uzerinde koşması ve nesnelerin icinden gecebilmesi icin ayni frekansta hareket etmesi gerekiyor.

Benim sorduğum soruyla bu cevabın ne alakası var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

Benim sorduğum soruyla bu cevabın ne alakası var?

zamanı manipule etmiyor, kendisi fiziksel olarak hizli.

yani flash hareket ederken zaman digerleri icin yavaslamiyor.

oyle olsa normal kiyafetleri isinmaz, kendisi de suyun uzerinde kalamazdi.

nesnelerin icinden gecebilmesi de vucudunu cok hizli titreterek ayni rezonansi yakalamasindan kaynakli.

sorunun cevabi bu, cok da alakali.

daha da detayli aciklamasi yok. bunu da anlamadiysan benden baska cevap cikmaz.

• süper gücü olmayan bi jo kaldı galiba . yakında oda bi flash falan olur .

• Yahu ne zaman yeni bölüm
  • Bide çok güzelmiş gibi her bölümden sonra 2 hafta ara vermeler falan

• 2 hafta olsa yine iyi daha da uzun oluyor aralar . dh de konusunu görmesem aklıma bile gelmiyor dizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

2 hafta olsa yine iyi daha da uzun oluyor aralar . dh de konusunu görmesem aklıma bile gelmiyor dizi
    Son bölüm gayet keyifliydi arkadaşlar. Son sahne sizi biraz garipsettirecek.

Eobward mı geldi yoksa?
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Bende bir an onu düşündüm inşallah düşündüğümüz olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son bölümle ilgili sorum :

Devoe karısını kullanıyormuymuş nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

İrisi çıplak görsen ağzının suyu akar net bu kadar diyorum. Yüz güzelliği tamam göreceli ama fiziksel olarak bence çok iyi şu var caitlinmi irismi her türlü caitlin ama fiziksel olarak bence daha iyi. Oyunculuk konusunda zaten bende sevmiyorum.
    adult bir film de rahat oynar diyosun.
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Blackedraw iyi olur bence.
  • son bölüm çok iyiydi.

üzüldüm dibny'e.

devoe sen ne pislik bir şeymişsin yaa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bütün sitelerdeki bölümlerde ses yok arkadaş, ben de mi sıkıntı var?
  • kaç sene oldu flash özelliklerini tam kullanamıyor. gelen dövüyor giden dövüyor. bu kadar mı çöp bir karakter ? dc nin müdahale hakkı yok mu diziye bizim karakterimizi neden bu kadar çöp gösteriyorsunuz diye. normalde düşman elini kaldırana kadar 50 defa kelepçelemesi lazım flash ın ama her seferinde yiyor saldırıları. sıktı bu olay. forumda izleyende kalmadı pek konunun sakinliğinden anlaşılıyor. 5-10 dk da bitiriyorum bölümleri atlaya atlaya. zaten %90 saçma sapan aralarındaki duygusal konuşmalar oluyor.
  • Birşey söyleyeceğim ama gülmek yok... Anlaştık mı?

19. bölüm yayınlandı, açtım ama önceki bölümlerin sahnesini gösterirken herşey yabancı geldi.
    Ben 18. bölümü de izlememişim...

Aynı şey geçen hafta Arrow'da da oldu.

Artık dizilerin bölümünün yayınlandığını bile hatırlamaz hale gelmişim.

biraz önce 2 bölüm birden izledim ama saçmalıklar silsilesi sebebiyle 2 bölüm üstüste izlemenin zararı olduğunu anladım.
    Bünye bu kadar saçmalığı 90 dk kaldıramıyor.

Muhtemelen ben kara maddeye maruz kalsam Barry'den daha iyi Flash olurum.. Bu kadar aciz bir Flash olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

kaç sene oldu flash özelliklerini tam kullanamıyor. gelen dövüyor giden dövüyor. bu kadar mı çöp bir karakter ? dc nin müdahale hakkı yok mu diziye bizim karakterimizi neden bu kadar çöp gösteriyorsunuz diye. normalde düşman elini kaldırana kadar 50 defa kelepçelemesi lazım flash ın ama her seferinde yiyor saldırıları. sıktı bu olay. forumda izleyende kalmadı pek konunun sakinliğinden anlaşılıyor. 5-10 dk da bitiriyorum bölümleri atlaya atlaya. zaten %90 saçma sapan aralarındaki duygusal konuşmalar oluyor.
    Zaten irıs 'ı gördüm mü direk ileri sarıyom çok iyi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Undisclosed -- 26 Nisan 2018; 23:29:42 >
  • Bu sezonun tum bolumlerini toplasan 1.ci sezonun çeyreği etmez nerde o efsane 1.ci sezon 6 bölüm ust uste izlemistim şimdi 1 bölüm zor izliyorum ilerlete ilerlete

• Kötü,speedster olmayınca sezonun da tadı olmuyor.5.sezon için seçilen evil speedster belli mi,forumdaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.