Şimdi Ara

The Flash (2014 - ) - 7. Sezon Bitti (499. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
107
Favori
275.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dizi o kadar iyi bir yolda ilerliyor ki şuraya bak yeni bölümle alakalı bir allahın kulu mesaj atmamış
  • fena değil son bölümler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ha bu diziyi izlemisim, ha boş boş duvara bakmisim hiçbir farkı yok .

Artik su iris kanserini diziden çıkarın ve ilk sezon gibi birşeyler yapın . yav arkadaş bu senaristler de bu iris in kaseti falan mi var ya . nedir bu iris west sevgisi . ula birde ben liderin demezmi

Her bolumu 5-10 dk arası bitiriyorum . sırf 1. Sezon hattına izliyorum . iris on olduğu sahneleri geçince max 10 dk sürüyor dizi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Ha bu diziyi izlemisim, ha boş boş duvara bakmisim hiçbir farkı yok .

Artik su iris kanserini diziden çıkarın ve ilk sezon gibi birşeyler yapın . yav arkadaş bu senaristler de bu iris in kaseti falan mi var ya . nedir bu iris west sevgisi . ula birde ben liderin demezmi

Her bolumu 5-10 dk arası bitiriyorum . sırf 1. Sezon hattına izliyorum . iris on olduğu sahneleri geçince max 10 dk sürüyor dizi .
    Eyyyyyy İrıs sen kimsin ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Undisclosed

Eyyyyyy İrıs sen kimsin ya

Alıntıları Göster
    Tam bir kanser hucresi hocam ya

• oha iris in kolu kırılmış 20.bölümde 1 kaç saniye gördüm.
    hayatımda bir dizide gördüğüm en boş karakter.
    dizi 5 taş çatlasın 10 dk sürüyor.
    iris i gördüğüm gibi kaybolana kadar ileri sarıyorum.
    keşke şu dizi 10 dk iris siz olsa gayet yeterli benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 9 Mayıs 2018; 4:9:22 >
  • Allah aşkına su diziyi duzgun hale getirin ya sıkıntıdan parlıyorum artik iris iris sıktınız iyice wells konseyi nedir ya cıvık cıvık biraz ciddiyet olsun ilk sezondaki gibi su forumdakilerle kafa kafaya versek daha iyi senaryo yazariz valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Tam bir kanser hucresi hocam ya

Alıntıları Göster
    Aynen öyle 1.sezonda ne güzel ekipte değildi uzaktaydı ulan sen kim oluyonda wells olduğu yerde ekibin başına geçiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Undisclosed -- 12 Mayıs 2018; 9:27:46 >

• Killer Frostu son bölümde görücez sanırım tekrardan herhalde. Devoe aydınlanmayı başlattı sonunda.

• Run, Mr. Allen. Run
  • umarım dizinin 5ci sezonu çekilmez çünkü dizinin kendisi çekilmiyor atlarak izledim bu sezonu hatta bölüm geçtim sallamıyorum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2AE10949E

Size finali söyleyeyim DeVoe'yla karısı kavga eder.Karısı devoe ya ihanet eder ve onun zayıflıklarını anlatır.Wells de yardım eder sonuç olarak Barry abimiz DeVoe yu indirir.Irıs de ben kurtardım diye ego kasar.Yine aşka getirirler finali yani.
    Dediklerimden çok farklı çıkmadı.Kötü bir finaldi.Son sahnesi şaşırtıcıydı bir tek.

• iris i görünce ilerleten sadece ben değilmişim
  • En gereksiz karakterin Iris olduğu ve Barry'nin sürekli dayak yediği bir dizi.Ilk başlarda mükemmel gitse de 2.sezonda bıraktım çünkü artık ben bile Barry'nin dayak yemesinden bıktım ama o bıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi günlükhayatmelodisi -- 24 Mayıs 2018; 18:22:56 >
  • En son ne olduğunu anlayan aydınlatabilir mi?
  • diğer sezonlara göre kötü bir sezondu ve diğer sezonlardan daha kötü bir sezon finali. sarmadı beni.

aslında iyi bir karakterdi devoe. daha iyi bir kurgu yapılabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 24 Mayıs 2018; 21:23:53 >
  • Berbat bir 5. sezon berbat bir final.
    Daha da izlemiyorum. Son 5 bölümü izlememiştim 45*5=225 dakika olması gereken süreyi irisli, gereksiz duygusallı, joe ve eşinin sahnelerini atlayarak 1 saatte bitirdim. Teşekkürler Flash. Çok hızlı izleniyorsun.
  • Dizi hızla dibe gidiyordu, ama bir şekilde izleniyordu. Dibny geldi eğlenceli karakter, Thinker'ın planları, Barry'nin mahkum olması falan az da olsa ilgi çekiyordu. Ama şu 16.bölümün başında Iris denen kıl yumağının "Çünkü ben bu takımın lideriyim." dediği sahnede bölümü kapattım, daha da açıp izleyesim gelmiyor. Muhtemelen gelmeyecek çünkü o bölüm Iris speedster oluyormuş bir de.
  • weather wizard vardı, ne oldu ona?

flashtime ile yaşanmamış mı oldu? hatırlayamadım.

• berbat bir finaldi. yalnız dizide baş düşman speedster olmayınca hiç izletmiyor kendini. onu görmüş olduk. zaten bayıyordu normalde de ama en azından speedster olunca ufak bir heyecan oluyordu
  • 
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.