Şimdi Ara

The Forest [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
29
Favori
104.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun cidden çok eğlenceli yapay zeka çok iyi yalnız biraz manyaklar oyuna ilk başladığımda direk aldılar beni tek yedim -_- mağaradan çıktım atar yaptım gittim bastım bunların köyünü baltayla geçirdim hepsinin kafasına falan köklerini kuruttum da neden manyak dediğime gelirsek adamların yada yamyamların yada mutantların herneyse tenisle ilgi bi fantezisi var sanırım sanırım uçakta buldukları insanları almışlar adamın kafasına tenis raketi geçirmişler ağzına raketin ucunu falan sokmuşlar bağırsaklarına 10 tane falan tenis topu sokmuşlar harbi biraz değişik bu yaratıklar *-* adada biyerde tenis kortu olabileceğini düşünmekten kendimi alamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

quote:

Orijinalden alıntı: ulumami

quote:

Orijinalden alıntı: NeC@

Ne zaman çıkıyor tam sürümü ?

tam 2 gün sonra güncelleme gelecek.

2 gün sonraki güncelleme de yerlilerin olmadığı mod olacak mı ? bilginiz var mı?

belki olabilir ama yerliler olmazsa ne amacımız kalırki yani neye karşı yaşam mücadelesi vericez
  • ya beyler bizim hikayemiz falan var mı sonuçta gölgeden baktığımızda kafamız yok belkide asıl mutant biziz :D
  • ekşide gördüm oyunu oynayan bir çizer oyunun haritasını çizmiş
    The Forest [ANA KONU]
    bu haritayı çizme hikayesihttp://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=267536788
    abi bi insan hiç mi üşenmez?
    belki gelecek sürümlerde harita büyür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutatky -- 14 Haziran 2014; 2:18:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Master39

arkadaşlar oyun esnasında fareyi etrafa bakmak için çevirirken çok fazla bulanıklanma oluyor bunun dışında oyunda kasma yok(sistemim imzada) yardım edebilecek olan var mı?

Ayarlarda motion blur olsa gerek onu kıs yada kapat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu oyun kaç mb, malum yerlerde 600mb civarı az değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 14 Haziran 2014; 3:03:38 >
  • evet oyuna barışçıl mod eklenecekmiş ama ilk güncellemeyle mi gelir yoksa sonraki güncellemelerle mi gelir bilemem. bu arada hileli mod da eklenecekmiş. ama şimdiden barışçıl modda gibi oynamak istersen ekşide gördüm cheat engine programıyla oyuna trainer yapılmış. yani tam barışçıl mod değil ama ölümsüz oluyorsun. istersen otomatik inşa modu falan da var. bak trainerda olan şeyler bunlar:

- God Mod
    - Infinite Sprint
    - Infinite Stamina
    - No Hunger
    - Auto Build
    - Infinite Armor
    - Infinite Ammo for the flare gun

trainerı buradan indirebilirsin:http://174.142.61.111/forum/viewtopic.php?t=573786&sid=4e90f94eccad54c11c32947fab1947f0

trainerın çalışabilmesi için mutlaka oradaki açıklamaları okumalısın. ingilizcen yoksa da açıklamalarını yaparım sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

arkadaşlar bu oyun kaç mb, malum yerlerde 600mb civarı az değilmi?

şuanda oyunun bilgisayarımda kapladığı alan 1.05 gb. gerçekten bu grafiklere ve bu özelliklere göre çok çok az bir boyut. ben de nasıl olmuş henüz anlayabilmiş değilim ama helal olsun adamlara. bu grafikleri bu boyuta sığdırmak çok büyük bir başarı. ha şuan daha oyun erken erişimde fakat yine de oyunda pek çok şey aktif ve ona rağmen çok az bir boyutu var. gerçi oyunların boyutu attıran yegane faktör ara geçiş videoları ve konuşma dili dosyaları. bu oyunda da henüz gördüğüm kadarıyla konuşma ve uçağın düşüşü hariç herhangi bir ara geçiş videosu yok. dolayısıyla oyuna farklı farklı dillerde konuşma dili dosyaları eklemelerine gerek kalmamış. bu da ara geçiş videolarının olmamasıyla beraber oyunun boyutunu ciddi anlamda düşürmüş. ama dediğim gibi yine de bu derece iyi grafikleri bu derece düşük boyutlara sığdırabilmek gerçekten büyük başarı.

muhtemelen oyunun tam sürümünde boyutu ciddi oranda artacaktır. çünkü oyunun tam sürümünde pek çok yenilik getirilecek. daha çok inşa edilebilecek şey, daha çok crafting, daha çok hayvan, daha çok mekan, daha çok mağara, daha çok yaratık (mutant vs.). multiplayer gelirse o da boyutu arttırır elbet. yani illaki bunlar ve daha saymadığım pek çok şeyin eklenmesi oyunun boyutunu arttıracaktır ama konuşma dili dosyaları ve ara geçiş videoları olmadığı sürece ben bu oyunun tam sürümünün taş çatlasa 4-5 gb boyutunda olacağını düşünüyorum.

• Klişe bir hikaye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

evet oyuna barışçıl mod eklenecekmiş ama ilk güncellemeyle mi gelir yoksa sonraki güncellemelerle mi gelir bilemem. bu arada hileli mod da eklenecekmiş. ama şimdiden barışçıl modda gibi oynamak istersen ekşide gördüm cheat engine programıyla oyuna trainer yapılmış. yani tam barışçıl mod değil ama ölümsüz oluyorsun. istersen otomatik inşa modu falan da var. bak trainerda olan şeyler bunlar:

- God Mod
    - Infinite Sprint
    - Infinite Stamina
    - No Hunger
    - Auto Build
    - Infinite Armor

trainerı buradan indirebilirsin:http://174.142.61.111/forum/viewtopic.php?t=573786&sid=4e90f94eccad54c11c32947fab1947f0

trainerın çalışabilmesi için mutlaka oradaki açıklamaları okumalısın. ingilizcen yoksa da açıklamalarını yaparım sana.

cevap için teşekkürler yayıncı kendisi barışçıl mod u çıkarana kadar bekleyeceğiö muhtemelen ....

• quote:

evet oyuna barışçıl mod eklenecekmiş ama ilk güncellemeyle mi gelir yoksa sonraki güncellemelerle mi gelir bilemem. bu arada hileli mod da eklenecekmiş. ama şimdiden barışçıl modda gibi oynamak istersen ekşide gördüm cheat engine programıyla oyuna trainer yapılmış. yani tam barışçıl mod değil ama ölümsüz oluyorsun. istersen otomatik inşa modu falan da var. bak trainerda olan şeyler bunlar:

- God Mod
    - Infinite Sprint
    - Infinite Stamina
    - No Hunger
    - Auto Build
    - Infinite Armor

Arkadaşlar oyunu orjinal oynayanlar yani steamden bu tür programlar vac ban sebebidir.Vac ban yerseniz o sistemi kullanan oyunların hiç birinde online oynayamassınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrasci

quote:

- God Mod
    - Infinite Sprint
    - Infinite Stamina
    - No Hunger
    - Auto Build
    - Infinite Armor

Arkadaşlar oyunu orjinal oynayanlar yani steamden bu tür programlar vac ban sebebidir.Vac ban yerseniz o sistemi kullanan oyunların hiç birinde online oynayamassınız..

Oyun daha single player iken kim neden ve nasıl banlasın. Multiplayer geldiğinde bile bu tür hileleri her zaman single player modunda uygulayabilirsin. Single playerı oynayabilmek için online olmana gerek yok yani internet olmadan bile single player modu oynayabilirken VAC nerden farketsin trainer kullanıyor olduğunu. Single player iken VAC çalışmaz ve seni denetlemez. Single player modunda iken VAC çalışmadığı için trainerler herhangi bir sorun çıkarmıyor. VAC sadece multiplayer modundayken çalışır. Şahsen pek çok multiplayer oyunumun single playerında trainer kullandım ve şuana kadar hiç bir sorun çıkmadı. Hala hepsinin de multiplayer moduna girebiliyorum. Single playerdayken serverlarla bir işim olmadığı için VAC şuana kadar hiç bir sıkıntı çıkarmadı. Ha multiplayerde trainer kullanmaya kalkarsan haklısın VAC multiplayerdayken denetler ve hile yaptığını farkettiği an seni banlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulumami -- 14 Haziran 2014; 11:35:28 >

• ulumami U kullanıcısına yanıt
    dostum senin şansına hiç denk gelmemişsin steam sistemi bilgisayardaki dosyaları kontrol ediyor eğer herhangi bir zararlı dosya bulursa işaretliyor seni 5 6 defa kontrollerde çıkarsa direk ban yiyosun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrasci

dostum senin şansına hiç denk gelmemişsin steam sistemi bilgisayardaki dosyaları kontrol ediyor eğer herhangi bir zararlı dosya bulursa işaretliyor seni 5 6 defa kontrollerde çıkarsa direk ban yiyosun :)

Zamanında burada tartışmışlar. Buradakiler de single playerın denetlenmediğini söylüyor. Bence de denetlenmiyor çünkü ben pek çok oyunda hile yaptım. İllaki şuana kadar farkedip banlarlardı single playerde VAC olsaydı.

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2828423

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulumami -- 14 Haziran 2014; 11:38:42 >

• ugrasci kullanıcısına yanıt
    Vac bandan bahsetmişsin de . Steam o desteği vermiş mi bu oyuna onu araştırın önce ?
  • ya şu save problemi hala çözülmemiş load yaptıktan sonra inventory uçuyor pufff. Bu çözülene kadar oyuna girmeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeC@

Ne zaman çıkıyor tam sürümü ?

tam 2 gün sonra güncelleme gelecek.

2 gün sonraki güncelleme de yerlilerin olmadığı mod olacak mı ? bilginiz var mı?

Yok kardeş alpha sürümü deyil yani bildiğimiz oyunun tam sürümü
  • Birde beyler oyunun multiplayer modu olucakmı olucaksada nasıl olucak az bilgilendirirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Alpha bile olsa oyunda grafik goremeyenler 800x600 cozunurlugunde 17" crt monitorle oynur galiba.
    Optimizasyon sıkıntısı suan var ama oynanmayacak veya kasacak bir seviyede degil bu, elbette gittikce daha optimize olacak ama sisteminiz yetersizse oyun ciktigi zamanda kasacaktir, bu da cok normal. Sistemin yeterli oldugunu diger oyunlari sorunsuz oynamaniz gostermez.

1920x1080 LCD SAMSUNG monitör galiba onu bana dedin?
  • Kime dedigimi suan hatirlamiyorum, grafik yok, kotu vs diye sacmalayan biriydi.
    Eger o sensen su oyunu 1080p de oynayip grafik goremiyorsan o zaman goz doktoruna gideceksin yada oynarken gozluklerini takacaksin. Yada bu konuda bilgi sahibi degilsin.
    Su asamada dahi tatmin edici grafiklere sahip bir oyun, bu kisisel fikrim ve oyunu inceleyen kaynaklarin ortak gorusudur.
    Hos artik 1080p ninde zamani geciyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 14 Haziran 2014; 18:15:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.