Şimdi Ara

The Forest [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.029
Cevap
29
Favori
104.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1mmE3Nse

quote:

Orijinalden alıntı: Faredevriii

quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

quote:

Orijinalden alıntı: Faredevriii

Bende manyak fps düşüyor ya oyun ilk trailerde süperdi şuan grafikler berbat maksimum grafiklerde bile
    iğrenç bir oyun gerçekten çok bekliyorum Watch_Dogs'dan fazla bekliyorum ama malesef buda kötü bir oyun çıktı
    en düşük grafiklerde 20 fps ve oyunun grafikleride güzel değil su desen su efeklerini paint'den yapmışlar
    feci kasıyor optimizasyon sorunu var şu kasma sorununu nasıl halledebilirim arkadaşlar yardım edin

Hocam oyun daha alpha olarak yeni çıktı.Sürümü 0.01 , yani 1.00(Release) sürümü olması için kaç tane patch gelmesi lazım siz düşünün.Oyunu şu anda alan veya alacak olan herkes görecekleri her sorunu normal karşılamalı.

Aslında düşündüm dediklerini alpha sürümüne göre oyun gayet iyi ama kasıyor bende Skyrim normal ayarlarda kasmıyor pc eski zaten 5 senelik ekren kartım Nvidia Geforce 9600 GT
    4 GB ram var işlemci İntel pentium dual core e5300 2.60ghz windows 7 ultimate 64 bit sistem sizce kasma nedir nasıl düzeltebilirim kasması normal değil grafikleri kötü zaten o grafiklerde kasması saçmalık
    alphada olduğu için normal karşılıyorum artık ama şu kasmaya çözüm yokmu ya

Sistemin içler acısı be kardeşim. Kasması çok normal.

Biliyorum genede diğer oyunların çoğunda kasmıyor bu oyunda kasması normal değil bence optimizasyon tam olmamış ondan kasıyor
    zaten optimizasyon sıkıntısı var galiba oyunda İnternette bakarken bazı yerlerde öyle yazıyordu sence optimizasyonu iyileştirdikleri zaman rahat oynatırımmı oyunu bence
    oynatırım

• quote:

Orijinalden alıntı: GunsNBeer

Bence bu grafiklere kötü yada paint ile çizilmiş gibi demek haksızlık olur.

The Forest [ANA KONU] The Forest [ANA KONU] The Forest [ANA KONU]

www.youtube.com/watch?v=KwImGYR2rwg
    nerede bu grafikler???????

• Tavsiye eder misiniz ona göre alacağım da ?
  • Alpha bile olsa oyunda grafik goremeyenler 800x600 cozunurlugunde 17" crt monitorle oynur galiba.
    Optimizasyon sıkıntısı suan var ama oynanmayacak veya kasacak bir seviyede degil bu, elbette gittikce daha optimize olacak ama sisteminiz yetersizse oyun ciktigi zamanda kasacaktir, bu da cok normal. Sistemin yeterli oldugunu diger oyunlari sorunsuz oynamaniz gostermez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jellal Fernandes kullanıcısına yanıt
    Kötü diyen varmı ?
  • Oyun son derece güzel. Hatta ekşi sözlük'te bazı arkadaşlar oyun oynamaları üzerine kendi birikimlerini anlatmışlar. Ekşi'de the forest başlığı altında, son sayfada.
  • ekşideki son entry ler hakkaten film tadında :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

ekşideki son entry ler hakkaten film tadında :)

Şuan eşim ayakkabı mağazasında seçim yaparken iyi geldi o entry. Sesli gülerek okudum muhahaha

Bu arada ben de yaz için oyunu almak istiyorum. Sistemim i7 işlemcili 8gb ramli ve gt740m li win 8.1li bir laptop.

• arkadaşlar oyun esnasında fareyi etrafa bakmak için çevirirken çok fazla bulanıklanma oluyor bunun dışında oyunda kasma yok(sistemim imzada) yardım edebilecek olan var mı?
  • arkadaşlar bu tür bir oyuna sarmak istiyorum...bu oyun uygun mudur?

bir de

3. nesil Intel® Core™ i3-3217U Çift Çekirdekli işlemci
    Nvidia GeForce GT 740m
    4GB 1600 MHZ DDR3

ile oynanır mı?

• http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=269604037

Bunları yaşadıktan sonra oynamayı bıraktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifad

http://steamcommunity.com/profiles/76561198033659642/screenshots/?appid=0&sort=oldestfirst&browsefilter=myfiles&view=imagewall millet neler yapıyor
    arkadaş oyunu bi stabil oynayamadım
    i5 2400m
    gt 525m

hocam adamlar bildiğin yerleşik hayata geçmiş. 1-2 aya tatil köyü çıkarlar oraya...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

quote:

Orijinalden alıntı: Lifad

http://steamcommunity.com/profiles/76561198033659642/screenshots/?appid=0&sort=oldestfirst&browsefilter=myfiles&view=imagewall millet neler yapıyor
    arkadaş oyunu bi stabil oynayamadım
    i5 2400m
    gt 525m

hocam adamlar bildiğin yerleşik hayata geçmiş. 1-2 aya tatil köyü çıkarlar oraya...

öh lan napmış adam

bu oyuna multi gelirse efsane olur. mesela 3-5 kişi aynı köyde. gece inanılmaz raidler falan gelse savunmaya çalışsak falan.

ama şu haliyle yamyamlar çok zayıf çat çut kesiyorsun. biraz boss vari duvarları yıkabilecek falan bir şeyler şart yoksa sıkıcı.

• Guncelleme ile neler gelecek acaba.

• Ne zaman çıkıyor tam sürümü ?
  • Oyun harika ama çok bug var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeC@

Ne zaman çıkıyor tam sürümü ?

tam 2 gün sonra güncelleme gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulumami

quote:

Orijinalden alıntı: NeC@

Ne zaman çıkıyor tam sürümü ?

tam 2 gün sonra güncelleme gelecek.

2 gün sonraki güncelleme de yerlilerin olmadığı mod olacak mı ? bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Walter W.

Oyun save oluyor fakat yeniden load edince ya eski kayıtlı oyunu mu açıyor ya da envanterde ki bütün eşyalarım yok oluyor. Tabanca olmayınca da yerlileri durduramıyorum. Tuzak kuruyorum fakat 3 tanesine anca yetiyor.

tuzağa falan gerek yok. bi tane ufak yamyam kol bacağından heykel yap bidaha yanaşmıyolar. molotof yapmak çok kolay ve çok da kolay öldürüyo yamyamları. bana akın akın geldiler, bi grup kaçtı daha kalabalık geldiler 2. günde . hepsini molotofladım.kafaları büyük heykel için toplarken ölü patladı bende mağraya düşünce çıktım save falan yok
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.