Şimdi Ara

The Forest [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
29
Favori
104.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fidentia

Save sorunu düzelmiş. Sanırım flare gun sınırsız değil. Kuş sayısı azaltılmış. Su düzeltilmiş. Yerlilerin gidipte geri gelmemesi düzeltilmiş sanırım. Bunlar gözüme çarpanlar.

Flare gun sınırsız halen bende.
  • Sakin bir yere kuruldum, göl kenarı ve denizi de görüyor manzara falan da gayet güzel neyse bunlar yine geldi buldu beni, ilk geceyi kolay atlattım sonra yattım oyunu kayıt ettim falan kalktığımda evimin etrafına işaretler koyduklarını gördüm, kazığa geçirilmiş kafa falan koydular bana meydan okuyorlar ama yer mi Osmanlı torunu bunları ben de onlara meydan okuma olarak bunların arta kalan uzuvlarından effigy yapıp karşılık vereceğim bakalım işi kan davasına dökecekler mi. :)

Bu arada kayıt edip tekrar girdiğinizde inventory'deki bazı eşyalarınız kayboluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunsNBeer

Sakin bir yere kuruldum, göl kenarı ve denizi de görüyor manzara falan da gayet güzel neyse bunlar yine geldi buldu beni, ilk geceyi kolay atlattım sonra yattım oyunu kayıt ettim falan kalktığımda evimin etrafına işaretler koyduklarını gördüm, kazığa geçirilmiş kafa falan koydular bana meydan okuyorlar ama yer mi Osmanlı torunu bunları ben de onlara meydan okuma olarak bunların arta kalan uzuvlarından effigy yapıp karşılık vereceğim bakalım işi kan davasına dökecekler mi. :)

Bu arada kayıt edip tekrar girdiğinizde inventory'deki bazı eşyalarınız kayboluyor.

"Tiny fix for inventory items not showing after save and for platforms and log holders not saving. "

Hemen fixlenmiş save edip girdikten sonra itemlerin kaybolması :)
  • Arkadaşlar uyuyunca savelemiyor mu ? Uyuyup çıktık girince load game e tıklanmıyordu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Arkadaşlar uyuyunca savelemiyor mu ? Uyuyup çıktık girince load game e tıklanmıyordu ?

küçük barınakta kaydetmiyo sanırım en az 2.yi yapman lazım
  • Oyun şu hali ile oynanabilir bir halde. Ben oynadığım oyunu shadowplay ile kaydediyorum bug olan yerleri kırpıp bir video sitesine atarak hata bildiriminde bulunacağım. En azından katkımız olur. Mesela bizi ilk yakaladıklarında mağaradan çıkarken dışarı karanlık gözüküyor çıkınca bir anda gündüz oluyor :).
  • Su yerlilerin olmadigi modu ekleseler de bende oynayabilsem
    Kücükken izledigim filmlerden midir nedir cok tirsiyorum lan. En azindan Zombilere alistim.
    Gecen girip bir deneyeyim dedim dayanamadim kapattim.
    Allahtan Let's Playerlar var onlari izliyorum bende.
    Izleyebiliyorum fakat ben kontrol ediyorsam daraliyorum yapamiyorum.
  • Bu hiçbirşey yokken ölme olayları ne zaman düzelecek acaba, eğilmiş survival kitabını okurken kitabı kapadım birden ağaçların tepesine kadar fırladım ve öldüm yaptığım herşey boşa gitti, diğer bir ölümde yerliler tarafından oldu bana vurmadı yanıma hızlıca geldi ve yine fırladım ve öldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Bu hiçbirşey yokken ölme olayları ne zaman düzelecek acaba, eğilmiş survival kitabını okurken kitabı kapadım birden ağaçların tepesine kadar fırladım ve öldüm yaptığım herşey boşa gitti, diğer bir ölümde yerliler tarafından oldu bana vurmadı yanıma hızlıca geldi ve yine fırladım ve öldüm

Sanki son yama ile mutanlar çok güçlü olmuşlar. Bende de sizdeki gibi üstüme koşuyor, bir çakıyor ölüyorum.
  • Koca kale yaptım uyudum kaydetti çıktım. Geri yüklediğimde envarterden çoğu şey gitmiş. Hadi dedim önemli değil çalı çırpı yine toplarım. Bu seferde topladıklarımda gözükmüyor. Düzeltirler inşallah yeni patch te.
  • Yerlileri ayağından astığımız tuzak güzelmiş :) henüz Happy Birthday tuzağına yakalanan hiç görmedim, pek kullanışlı değil gibi.

• Ateşe avladığımız hayvanları ateşe atmada sıkıntı var. Çoğu zaman koyamıyorum ateşe. Yeni ateş yapıyorum anca atabiliyorum.
  • malum yerlerden indirdim ama bayagı zorladı bizim makinayı . acaba malum yerden indirdiğimizden mi biraz optimize sıkıntısı oldu ? satın alıp oynayanlarda nasıl durum ? şu yerlisiz mod cıkınca ben de steam e almayı planlıyorum ...
  • Ben o kadar korku oyunu oynadım hiçbirinde bu kadar tedirgin olmadım.Kadının teki ağacın tepesinden üstüme atladı kalp krizi geçiriyordum.Resmen 2 adım atıp sağa sola bakmaktan oyunu oynayamadım.Çok rahatsızlık verici bir oyun olmuş,habire tetiktesin.
  • güzele benziyor gameplayleri izlediğimde belki indiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

malum yerlerden indirdim ama bayagı zorladı bizim makinayı . acaba malum yerden indirdiğimizden mi biraz optimize sıkıntısı oldu ? satın alıp oynayanlarda nasıl durum ? şu yerlisiz mod cıkınca ben de steam e almayı planlıyorum ...

Oyun Alpha sürümünde(yanlışım varsa düzeltin) bence ondandır.
  • Bulduğum buglardan birkaçı biraz daha bulup toplu halde göndermeyi planlıyorum.

http://youtu.be/iPQfpBpf2aI
    http://youtu.be/6gwHUtGZ1Qo
    http://youtu.be/8eyPDB422Y0
    http://youtu.be/d-7kCWnQk8c

• Yerlilerden şikayet eden arkadaşlar anıt gibi birşey yapılıyor yerlilerin kıçından başından onu koyunca yaklaşamıyolar diye biliyorum. Olduysa ne mutlu size.
  • Grafikler oyunun boyutuna göre üst seviye denicek cinsten, istenirse 1 gb alanda neler yapılabiliyormuş demek. Fazla oynamadım ama bu oyun diğer Survival türündeki oyunlar arasında mutlaka tutulur, çoklu oyuncu modu eklenirse daha zevkli hale gelicektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 7 Haziran 2014; 13:11:23 >
  • Küçük barınakta save yapılabiliyor. Load deyince inventorda bazı malzemeler kayboluyor. inventora şişeler eklenmiyor. koca klubeyi inşa ettim ormanda ağaç kalmadı ama içinde ne uyunuyor ne save ediliyor. kitaptaki her şeyi inşa ettim fakat yenileri açılmıyor sanırım full sürümde açılacak. Ölen bir yerliyi parçalamak için kafasına baltayla vurunca göğe doğru bi 10 metre fırlattı : ) flare gun sınırsız olunca tüm korku atmsoferi bitiyor. bahçe kurdum ama çiçek sebze falan yetişmedi. tavşan tuzakları çalışmıyor. bot yapayım dedim iplik nerden bulucaz. Oyun 1 sene içinde iyi bir hale gelir diye düşünüyorum. Keşke klubeyi dayayıp döşeyebilseydik bide. hayvan sayısı çok az iguana,tavşan ve balıktan başka yiyecek hayvan yok, bitkilerden de mantar ve böğürtlen.
    sapan ,mızrak,meşale,ok yapılabilse çok güzel olur. Bir klube yapmak için 82/4: 21 ağaç kesmek gerekiyor taşıması vs çok uzun evin etrafına duvar örmeye kalksam update ten sonra saveleri göreceğini zannetmediğim için boşa gidecek. ormanda 2-3 tur atınca artık ufak gelmeye başlıyor. Tüm hatalara rağmen mükemmel bir oyun.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.