Şimdi Ara

The Forest [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
29
Favori
104.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsini geçtim baltayla yüzme nedir ya neyse düzeltirler
  • Şuraya bırakayım belki yardımcı olur.

Basit craftingler

Cloth + booze = Molotov-molotof
    Stick + rock = Mace-gürz
    Coins + wires (from the plane) + booze = explosive-patlayıcı
  • Şuan resimler gözükmüyor bu arada.
  • Oyunu alalı birkaç saat oldu ama şu an fazlaca bug olduğu söyleniyor bu yüzden indirmedim biraz düzelsin o zaman oynarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün, Pinti Panda isimli bir abimiz oyunu sağ olsun canlı yayında tanıttı. (Şunu söyleyim, bu abimiz hangi oyunda olursa olsun sanki god mod açıyor da ölmüyor. Kısaca ölmedi bu oyunda)

Oyun gayet güzel görünüyor. Arada takılmalar da oluyor. Şahsen beğendim. Sanırım tam sürümde fiyatı artacak, ben uydurdum şuan DayZ için de öyle diyorlardı, zamanla sorunlar giderilsin ben de alabilirim.(Dayanamadı yazın aldı(başından kalkamıyor))
  • Bugün baya oynadım, ev, yatacak yer, tuzak vs. yaptım üzerine 2 tane de bahçe yapıp organik bir şekilde beslendim.
    İlk gece yerliler çok agresif bir şekilde saldırdılar ben de hazırlıklı bir şekilde bekliyordum zaten, etrafımı duvarlarla ördüm, 5-6 tane molotof hazırladım giriş tarafına da iki ateş yaktım gelenlere güzel bir molotof kokteyli partisi verdim, molotofdan kaçan girişteki ateşlere takılıp yandı, bu şekilde 10-15 tanesi öldü ama maalesef bug'dan dolayı tekrar spawn olmadıkları için yerliler bitince bir heyecanı kalmadı.

Bu arada +60 FPS ile başladığım oyun ev, bahçe, duvar, yatak vs. yapmaya başladıktan sonra 10 FPS'lere kadar düştü.
  • Sessizlige bakacak olursak save sorunu hakkinda gelisme yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Sessizlige bakacak olursak save sorunu hakkinda gelisme yok

Dün akşam denedim bir gelişme yok
  • alpha da olduğu için çok açığı var diıolar. suandan alınır mı sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samura ii

alpha da olduğu için çok açığı var diıolar. suandan alınır mı sizce

Alinir, oyun diger survival oyunlarindan farkli. Biraz Minecraft tadi var. Grafikleri de cok iyi. BSC'de ilk izlenim var onu izle nasil oldugunu görürsün zaten.
  • Evi nereye yapıyorsunuz? Uçağın yakınları çok huzursuz. Daha ağaç keserken yerliler saldırmaya başlıyor.
  • bakıcam dostum. rust oynadım güzel ama pek sarmadı. yani oyunun karalı sürüme geçmesi gerekiyo. o yüzden bi sürü sonra sıkılıyosun. inş buda öyle olmaz
  • Yeni patch 57 mb lık yada ben yeni yaptım fakat dün yoktu bu patch. Akşama doğru deniyeyim kaydetme sorununu gidermişler mi yada biri deneyip yazarsa erkenden güzel olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunsNBeer

Bugün baya oynadım, ev, yatacak yer, tuzak vs. yaptım üzerine 2 tane de bahçe yapıp organik bir şekilde beslendim.
    İlk gece yerliler çok agresif bir şekilde saldırdılar ben de hazırlıklı bir şekilde bekliyordum zaten, etrafımı duvarlarla ördüm, 5-6 tane molotof hazırladım giriş tarafına da iki ateş yaktım gelenlere güzel bir molotof kokteyli partisi verdim, molotofdan kaçan girişteki ateşlere takılıp yandı, bu şekilde 10-15 tanesi öldü ama maalesef bug'dan dolayı tekrar spawn olmadıkları için yerliler bitince bir heyecanı kalmadı.

Bu arada +60 FPS ile başladığım oyun ev, bahçe, duvar, yatak vs. yapmaya başladıktan sonra 10 FPS'lere kadar düştü.

Effigie denen binalardan yaptıysanız sanırım onu yapınca yok oluyor yerliler.

• Arkadaşlar oyunda Multiplayer olmaması büyük eksiklik değil mi sizce de?
  • Güncelleme ile save sorunu sona erdi ve artık öldüğümüzde oyun baştan başlamıyor en son kaldığımız yerden devam ediyor Bunun dışında herhangi bir değişiklik fark edemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dex_linus -- 5 Haziran 2014; 15:07:58 >
  • Yerlileri bir kez oldurunce bir daha gelmiyordu, bu da duzelmis mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Yerlileri bir kez oldurunce bir daha gelmiyordu, bu da duzelmis mi?

Yerliler düzenli olarak geliyor ama gündüzleri biraz ürkek davranıp geceleri saldırgan oluyorlar.
  • AsasinoDePulgas kullanıcısına yanıt
    Yok yapmamıştım öyle bir bug vardı oyunda yama notlarına bakılırsa o bug da düzeltilmiş.

Yama detayları
    Saving at small shelter now works
    Fixed issue where camera would spin during plane crash if a controller was plugged in
    Fixed enemies sometimes disappearing after a few days
    Improved tree collision
    Fixed log cabin floating
    Fixed some leaves not connected to trunk
    Improved stuttering/performance
    Removed lights from blue cave creatures
    Fixed trees vanishing when exiting caves
    Fixed bug where cave sounds could be heard above ground
    Spelling mistake on shelter ‘warmth’ in book
    Improved collision in some cave areas
    Fixed missing cliff detail texture
    Ocean shouldn’t loose render texture on start
    Water visuals improved
    Fixed enemy head duplicating when picked up
    Fixed glitch where you could make infinite flare guns
    Fixed enemy head icon not centered, and showing an arm instead of a head
    Heads/arms and legs now go to inventory instead of being directly equipped
    Bird on hand does not appear as often

• Save sorunu düzelmiş. Sanırım flare gun sınırsız değil. Kuş sayısı azaltılmış. Su düzeltilmiş. Yerlilerin gidipte geri gelmemesi düzeltilmiş sanırım. Bunlar gözüme çarpanlar.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.