Şimdi Ara

The Forest [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
29
Favori
104.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baya hayatta kaldım, batmış tekne, köpekbalığı, Yerli kampı gibi şeyler buldum. Kitabı tamamladım, molotof filan yaptım, baya oynadım, oyun bir süre sonra düzene oturuyor. Hele yeni itemler gelince daha güzel olacak. En fazla 2 kütük taşıyabiliyoruz. Kütük koyma yeri yapıp oraya dolduruyorum. Ateşte tavşan pişerken ağaç kesiyorum. Ağacın düşmesini izliyorum. Etrafta tuzaklar oluyor güzel gözüküyor. Yerlilerin kafasından kolundan yaptığım heykelimsi şeyi yakıyorum, ibret olsun diye. Oldukça eğlenceli şu anda bile. Tabi bir süre sonra yapacak bişi kalmıyor ama patch'lerle düzelecektir.
  • bune ya devamlı tetikte olman gerekiyor. çok uğraştırır bu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: cankut_k

oyuna başlayınca sahile gitmeyin uçaktnda uzaklaşın etrafı açık bir alan bulun geceleri gelicekler nereden geldiklerini görmelisiniz
    günde 2 adet tavşan yada bukalemun yemeniz sizi hayatta tutucaktır (su ihtiyacı yok sadece yemek yiyerek enerjiniz ve miğdeniz doluyor)
    ev yapmaya çalışmayın ilk işiniz sadece tuzak yapmak mümkünse büyük kazıklı olanı kurun 2. gün sadece tuzakları arttırın ormanda
    keşfedilecek bişey yok fazla uzaklaşıncada zaten uyarı alıyorsunuz bulunduğunuz yeri savunun okadar
    oyun demo gibi şuan fazla beklenti içine girmeyin

Öyle bi anlattinki gece gece korkuttun

ilk günün gecesine kadar yada ilk tuzağı kurana kadar eğer sizi gördülerse NEW GAME DEYİN!

bunların devriye bölgelerinde gündüz denk gelirseniz yerleşim yerinize kadar takip ediyolar bu takipde öyle böyle değil arkanızı döndüğünüzde bir anda duruyolar yada yakındaki bişeyin arkasına geçiyolar sonra atılarak saldırıyolar mal gibi hepsi bi açıdan yaklaşmıyo biri sağ kanattan depar atarak çevreliyo yukarda bi msj da script falan diyen arkadaş vardı hiç zannetmiyorum dediğim gibi çok titiz çalışılmış
    dayz deki gibi ayak izinize bağlı olarak sonsuza kadar aynı çizgiden gelmekde değil bu izinizi kaybettirmeniz mümkün fakat bunu yaparsanız kamp alanını unutun nöbetci olarak en az 2 kişi kalıyo orada bunlar gerçek arkadaşlar şaka yapmıyorum

Çok sevgili HARDCORE GAMER arkadaşlarımın neden 2 günden fazla ayakta kalamadıklarının açıklamasını yapmaya çalıştım

ayrıca:üstünüze çamur bulup sürebilirseniz gece sabah soğuğuna kadar ateşde yakmassanız geceyide farkedilmeden geçirebilirsiniz yada uyumayı deneyin

• Zaten şu anda oyun da flare tabancası mı ne o sınırsız. Alın onu. Kurun yerleşim yerinizi. Sizi göreni öldürün. Tek atmanız yeter yanarak ölüyorlar. Katliam yapın. 2-3 gün kimse size dokunmuyor. Bide @Cankut_k çok iyi anlatmış. Yerliler çok zeki. Sizi izlerken mal gibi arkanızdan koşturmuyorlar. Hepsi birer oyuncu gibi mantıklı davranıyor.
  • Anlattığınıza ve izlediğim videolara dayanarak oyunun multisinin efsane olabileceğini söyleyebilirim

Oyunu denemek istiyorum ama atlayanlar zıplayanlar

Survival oyunları severim
  • Yagami Iori kullanıcısına yanıt
    İlginç bir konusu var. Oynanmaya değer.
  • Yerliler saldırınca anladığım kadarıyla enfeksiyon kapıyoruz bundan nasıl kurtulacağız
  • Güncellemelerle birlikte gerçekten çok kaliteli bir oyun olacak gibi duruyor.Gameplay'ler hoşuma gitti,yapay zeka gerçekten çok iyiymiş.En kısa zamanda birkaç güncelleştirme çıksın da deneyelim bakalım
  • dex_linus D kullanıcısına yanıt
    enfeksiyona her sabah iyi pişmiş bukalemun eti akşama doğru yine bukalemun yada tavşan eti
  • keşke oyunda yerliler yerine vahşi hayvanlar tehdit olsaydı. hiç sevmedim yerlileri. ben ev yaparken beni dikizliyolar çok rahatsız oluyorum.
  • Beğendiniz mi ? alayım o zaman
  • quote:

keşke oyunda yerliler yerine vahşi hayvanlar tehdit olsaydı. hiç sevmedim yerlileri. ben ev yaparken beni dikizliyolar çok rahatsız oluyorum.

Gerçekten yoruma baya bi guldum. demek ki adamlar bu işi başarmış abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Horner

Beğendiniz mi ? alayım o zaman

oyun güzelde benim gördüğüm bazı sorunlar var oyüzden almadım hemen;
    save yok her defasında baştan başlıyoruz. hatta bugün kulübe yaparken hafif yüksekten düştüm öldü karakter 1 saatlik emek gitti. ölünce oyun bitmese kulübede doğsak geri çok daha güzel olurdu. veya seçenek koysalardı hardcore ve normal diye.
    end gamei belirsiz. kulübe yapmak bile çok kolayken bu oyunda amaç ne olacak uzun vadede. bana belirsiz geldi.
    multiplayer modu yok. en büyük eksiğide bu. tek başıma fazla sarmaz ama multi olsa kesin almıştım şimdiden.

ufak tefek dolu hata var ama onları görmezden geliyorum.
  • quote:

quote:

save yok her defasında baştan başlıyoruz. hatta bugün kulübe yaparken hafif yüksekten düştüm öldü karakter 1 saatlik emek gitti. ölünce oyun bitmese kulübede doğsak geri çok daha güzel olurdu. veya seçenek koysalardı hardcore ve normal diye.
    end gamei belirsiz. kulübe yapmak bile çok kolayken bu oyunda amaç ne olacak uzun vadede. bana belirsiz geldi.
    multiplayer modu yok. en büyük eksiğide bu. tek başıma fazla sarmaz ama multi olsa kesin almıştım şimdiden.

Alla alla.. Alpha mı şu an halen çok sorun varmış..

• quote:

quote:

Oyun daha alpha da. İlk patch'i bile gelmedi tabi ki olacak öyle şeyler. Minecraft'ın ilk zamanlarında ne açlık vardı ne doğru düzgün zombi, DayZ'de aynı şekilde. Yavaş yavaş her şey gelecek ve yeni itemler de olacak. Save sistemi zaten var ama şuan hatalı. Kulübe yapmak kolay zaten minecraftta da yatak yapmak kolay, aynı kapıya çıkıyor ikisi de. Duvar pencere kapı gibi şeyler var ve o sayfa da daha boşluklar var. Oraya da yeni geleceklerle hayalimizce ev yapabileceğimizi düşünüyorum. @
    James Horner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fidentia -- 1 Haziran 2014; 16:50:54 >

• oyunu dün steamde gördüm ve bu kadar zaman nasıl haberim olmadı diye kendime kızdım resmen

oyun çok gelecek vaad ediyor ayrıca 15 dolar da çok fazla değil diye düşünüyorum bu hafta finallerim bittikten sonra almayı düşünüyorum ama size bişey sormak istiyorum

biliyorsunuz minecraft alpha 10 eurodan sürülmüştü yanılmıyorsam ve şuan fiyatı 20 euro sizce bu oyunda da böyle bir fiyat artışı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amerikyum

oyunu dün steamde gördüm ve bu kadar zaman nasıl haberim olmadı diye kendime kızdım resmen

oyun çok gelecek vaad ediyor ayrıca 15 dolar da çok fazla değil diye düşünüyorum bu hafta finallerim bittikten sonra almayı düşünüyorum ama size bişey sormak istiyorum

biliyorsunuz minecraft alpha 10 eurodan sürülmüştü yanılmıyorsam ve şuan fiyatı 20 euro sizce bu oyunda da böyle bir fiyat artışı olur mu?

%90 olur.Arma'da da aynı şey oldu.Şu anda oynamayacaksanız bile bence alın bir kenarda dursun , sorunları düzeltilip yeni şeyler eklenirse çok çok iyi bir survival oyunu olacağını düşünüyorum.Co-op gelirse birde tam olur.

• Survival tarzı oyunlar oynamak için TS sunucumuz var, h1z1, forest, dayz ve diğerlerini beraber oynamak için aşağıdaki adresten katılabilirsiniz.
    İlerde oyunlar hazır hale geldiğinde takım olabiliriz.
    IP: 37.247.96.177:3837
    Şifre: yenibaslangic
  • tenis topu ne halta yarıyor çözebilen var mı
  • https://www.facebook.com/theforestturkiyeoffical
    Arkadaşlar oyunu beğenen biri oalrak böyle bir sayfa oluşturdum oyun ile alakalı şeyler paylaşacağım ilgisi olanlar buyrun gelin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E57029DB9 -- 2 Haziran 2014; 1:22:15 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.