Şimdi Ara

The Forest [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
29
Favori
104.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ChiDosHi

loading screen hatasını düzeltmeyle ilgili çözüm yolu bulan var mı

Ben o hatayı alıyordum oyunun grafik ayarlarını düşürdüm ve 5-6 dk loading ekranından sonra oyun açıldı, oyun açılınca grafik ayarlarını isteğin seviyeye getirebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dex_linus

quote:

loading screen hatasını düzeltmeyle ilgili çözüm yolu bulan var mı

Ben o hatayı alıyordum oyunun grafik ayarlarını düşürdüm ve 5-6 dk loading ekranından sonra oyun açıldı, oyun açılınca grafik ayarlarını isteğin seviyeye getirebilirsin

full herşey düşürüom zaten minimumu kaldırıor anca benım zaten kapanıyor biraz bekledikten sonra
  • ChiDosHi C kullanıcısına yanıt
    O zaman güncelleme bekleyeceksin şuan da optimizasyon sorunu var büyük ihmalle bu yüzden oluyor sorun
  • Oyunun başında yamyamlara hikaye gereği yakalanmak mı gerekiyor? bir rahat vermiyorlar nereye gitsem peşimdeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHseVeR

Oyunun başında yamyamlara hikaye gereği yakalanmak mı gerekiyor? bir rahat vermiyorlar nereye gitsem peşimdeler.

benimde aklıma o takıldı. uçak düşer düşmez geliyolar direk kafa göz girişiyolar. daha durun soluklanalım hele. demekki hikaye öyle.

bide merak ettiğim, bu oyunda ölünce baştanmı başlıyoruz yoksa çadırda felanmı doğuyoruz minecraft misali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Oyunun başında yamyamlara hikaye gereği yakalanmak mı gerekiyor? bir rahat vermiyorlar nereye gitsem peşimdeler.

benimde aklıma o takıldı. uçak düşer düşmez geliyolar direk kafa göz girişiyolar. daha durun soluklanalım hele. demekki hikaye öyle.

bide merak ettiğim, bu oyunda ölünce baştanmı başlıyoruz yoksa çadırda felanmı doğuyoruz minecraft misali.

Galiba script ya o.1 günde 2 defa geldiler uçağın oraya.Uçağın etrafından dolandım gitmiş olmaları gerekiyordu sonra bir baktım arkamdan çıktı biri.O mağaraya girmeni ve çıkmanı istiyor oyun sanırım.7970 ile 30-45 arası fps alıyorum ve arada kasıyor sağa sola dönünce.17 fps gördüm.

• quote:

quote:

oyun don't starve gibi öldüğün zaman baştan başlıyor ama yeni güncellemeler ile de rust gibi olur

• Şimdi aldım biraz oynadım. Umarım optimizasyon sorunu bir an önce çözülür. Oyun oldukça zevkli ve survival oyunlar da gördüğüm en iyi rakipler. Seni görünce saldırmaya tereddüt ediyorlar, birini öldürünce kaçıyorlar. Survival book'ta oldukça kullanışlı. Neyse ben oyuna gideyim.
  • quote:

quote:

şimdilik save yapılmadığından 2-3 kere ölünce oyun bitiyor baştan başlamak zorundasınız.
    ayrıca oyunda çok fazla yapıcak bişey yok şimdilik kimseye tavsiye etmem sadece anladığım kadarıyla etkileşim grafik kalitesi ve özellikle karakterlerin hareketlendirilmesinde çok titiz çalışılmış
    tam en eğlenceli kısım olan crafting menüye gelinmiş 3-5 bişey yapıldıktan sonra bunlar düzgün çalışıyor atmosfer tamam yaratıklarda var bu oyunu çıkaralım demişler

• update beklediğim oyunlar

the stombing land

the forest

dayz standalone

rust

7 dayz to die(bu oyunu hafife almayın oynamadıysanız şiddetle tavsiye ederim)

DİKKAT YAZININ BUNDAN SONMRASI GİYDİRME ve HAKARET İÇERİR!;arkadaş adam bi mine craft yapmış zamanında bunları
    gördükçe gözümde büyüyo helal olsun...''o ne ya öyle kare kare biz daha iyisini yaparız'',''böyle oyunmu olur bu grafikler ne böyle''bende diyorum ubisoft'dur EA games'dir falan neden
    survival oyunlara el atmadı demekki boru değilmiş.
  • Uçaktan çıkan elektronik devre kartları ile bir şeyler yapabilen var mı?
  • Oyunda 3. günü görenler var mı ? Bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum en azından oyunun başlarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: dex_linus

Oyunda 3. günü görenler var mı ? Bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum en azından oyunun başlarında

Başlangıçta zor geliyor, zamanla evini kampını kuruyorsun, 3. günü geçiyorum sorunsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankut_k

update beklediğim oyunlar

the stombing land

the forest

dayz standalone

rust

7 dayz to die(bu oyunu hafife almayın oynamadıysanız şiddetle tavsiye ederim)

DİKKAT YAZININ BUNDAN SONMRASI GİYDİRME ve HAKARET İÇERİR!;arkadaş adam bi mine craft yapmış zamanında bunları
    gördükçe gözümde büyüyo helal olsun...''o ne ya öyle kare kare biz daha iyisini yaparız'',''böyle oyunmu olur bu grafikler ne böyle''bende diyorum ubisoft'dur EA games'dir falan neden
    survival oyunlara el atmadı demekki boru değilmiş.

The Forest ile 7 Days to Die. Alacağım bu ikisini inşallah bu ay.

• 7 Days to Die bence iyi bir oyun değil.
  • 2. günde ölüyorum sürekli ama bu sefer yapıcam :D
  • oyuna başlayınca sahile gitmeyin uçaktnda uzaklaşın etrafı açık bir alan bulun geceleri gelicekler nereden geldiklerini görmelisiniz
    günde 2 adet tavşan yada bukalemun yemeniz sizi hayatta tutucaktır (su ihtiyacı yok sadece yemek yiyerek enerjiniz ve miğdeniz doluyor)
    ev yapmaya çalışmayın ilk işiniz sadece tuzak yapmak mümkünse büyük kazıklı olanı kurun 2. gün sadece tuzakları arttırın ormanda
    keşfedilecek bişey yok fazla uzaklaşıncada zaten uyarı alıyorsunuz bulunduğunuz yeri savunun okadar
    oyun demo gibi şuan fazla beklenti içine girmeyin
  • quote:

oyuna başlayınca sahile gitmeyin uçaktnda uzaklaşın etrafı açık bir alan bulun geceleri gelicekler nereden geldiklerini görmelisiniz
    günde 2 adet tavşan yada bukalemun yemeniz sizi hayatta tutucaktır (su ihtiyacı yok sadece yemek yiyerek enerjiniz ve miğdeniz doluyor)
    ev yapmaya çalışmayın ilk işiniz sadece tuzak yapmak mümkünse büyük kazıklı olanı kurun 2. gün sadece tuzakları arttırın ormanda
    keşfedilecek bişey yok fazla uzaklaşıncada zaten uyarı alıyorsunuz bulunduğunuz yeri savunun okadar

mutantlar harici canlı insan var mı adada en çok onu merak ediyorum gördünüz mü siz
  • quote:

oyuna başlayınca sahile gitmeyin uçaktnda uzaklaşın etrafı açık bir alan bulun geceleri gelicekler nereden geldiklerini görmelisiniz

Öyle bi anlattinki gece gece korkuttun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

mutantlar harici canlı insan var mı adada en çok onu merak ediyorum gördünüz mü siz

yok ama 2-3 tane daha kampcı çadırı tulumu falan olan yerler buldum oralarda el feneri,yiyecek,içecek falanda oluyo okadar birşey alamıyosunuz tulum çadır falan alınamıyor
    oyunun videolarındaki kafası ahtapot gibi olan mutantlardanda göremedim onlarda ilerde eklenir heralde

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.