Şimdi Ara

The Forest [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
29
Favori
104.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Forest [ANA KONU]
    köpekbalığı ben göremedim ama steam grubunda sohbette böyle bir foto attılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutatky -- 16 Haziran 2014; 13:19:39 >
  • Korsana düştü mü oyun?
    Düşmediyse almaya değer mi?
  • Az evvel yediler bile beni, Allah'tan hemen 2-3 dk. öncesinde save yapmıştım.. :)

Kısaca "kısa kısa" yapalım :)

---
    yeni güncellemesi (alpha v0.02) yayınlanmış olan oyun.

ilk göze çarpan, yere çarpan uçağın üstüne çıkabiliyoruz. kitabımızdan(b: book) yapabildiğimiz item çeşidi arasına ise bot eklenmiş (önceden zaten vardı ama yapılamıyordu).

edit: ada üstünde yolcu çadırı gördüm, sanırım adaları artık aktif kullanabileceğiz, süper olacak.

edit #2: baltayı sağ klik yaptığımızda artık savunma olarak da kullanabiliyoruz.

edit #3: hass.. köpek balığı da varmış, kahvaltılık oluyordum az kalsın.

edit #4: ölünce mağaraya gidiyorsun yine ama mutantlar karşılıyor seni, ilk deneyimlere göre molotof falan da işlemiyor şat-ı zahanelerine.. şimdilik çıktım, deneyimleri aktarırım ara ara...

edit #5: sal yaptım bi tane, güzel olmuş gerçekten. denizde çok hızlı biçimde ilerleyebiliyosun, henüz kuçu kuçu balıklarının arasına dalmadım ama... yap, denize sal onu, sonra ona tutunarak ilerle...

ayrıca, teknede bolca molotof malzemesi, çikolata, kayıt cihazı vs. var. kayıt cihazından birşeyler dinlereyek enerjinizi full yapıyorsunuz..
    ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GNeRaL -- 16 Haziran 2014; 13:37:51 >

• Ulan yine kayboluyor eşyalar.Şimdi tekrar girdim o sahilden topladığımız şişeler filan yok.Yerden yine topluyorum ama çantada görünmüyor.Etler filan vardı hep gitmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanGold

Ulan yine kayboluyor eşyalar.Şimdi tekrar girdim o sahilden topladığımız şişeler filan yok.Yerden yine topluyorum ama çantada görünmüyor.Etler filan vardı hep gitmiş.

Arkadaş ben öyle bir sıkıntı yaşamadım, önceden kayıtlı oyuna mı girdin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GNeRaL

quote:

Ulan yine kayboluyor eşyalar.Şimdi tekrar girdim o sahilden topladığımız şişeler filan yok.Yerden yine topluyorum ama çantada görünmüyor.Etler filan vardı hep gitmiş.

aynen zaten steam grubundaki güncelleme notlarında yazıyor 0.01 den kalan savelerde işlemiyor bu güncelleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutatky

quote:

Orijinalden alıntı: GNeRaL

quote:

aynen zaten steam grubundaki güncelleme notlarında yazıyor 0.01 den kalan savelerde işlemiyor bu güncelleme

Şimdi baktım da, sırf yeniden oynadım. Save yaptım, inventory yine kayboldu. Puff.

• GNeRaL G kullanıcısına yanıt
    Evet sabah oynamıştım.Patch'ten sonra hatta
  • Merhaba arkadaşlar oyuna yeni güncelleme gelmesine rağmen bende loading ekranında takılıyor oyun ve bir süre sonra yanıt vermiyor çözümünü bilen var mı acaba ?
  • Teknedeki kasetçalar olayı süper olmuş
  • Stream izledim başarılı buldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun hikayesi o çocuğu bulmakmı yoksa hayatta kalmak mı hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutatky

Yeni tasarımlı yamyamlar gelmiş arkasında el kol falan var bide ben daha köpekbalığı göremedim gören var mı? yani canlı olarak

ben gördüm. sal yapıp tekneye çikolataları falan toplamak için tekneye salla gittim. sonra tekneden inerken baktım denizin biraz daha ilerisinde 6-7 tane köpekbalığı var. merak edip salla onların üstüne doğru gittim. sonra salı bırakıp kendim üstlerine doğru yüzdüm. baktım ağızlarını açıp beni yemeye çalıştılar ama üstlerine doğru yüzünce bug oldu içlerinden geçtim. sonra kendimi bıraktım onlara yakın bir yerde. baktım üstüme doğru yüzüp ağızlarını açıp beni yediler ve öldüm. ölünce bu sefer mağaraya falan gitmedim direkt öldüm. yani gerçekçi olmuş. sanırım artık sadece yamyamlar bizi öldürünce bir kereye mahsus mağaradan yeniden doğuyoruz. önceden bir yerden de düşüp ölsen, yanarak da ölsen yeniden mağarada doğuyordun. şu hali daha gerçekçi olmuş yani.

• Güncellemeler ile oyunu kontrol edip kapatmak en iyisi, sürekli oynanabilecek bir seviyeye ulaşması zaman alacak.
  • save sorunu hala var. Molotoflarımın hepsi yok oldu loadtan sonra.
  • Bekledigimiz gibi bir guncelleme gelmedi maalesef, yeni guncellemeler ile yeni sorunlarin gelmesi, eski sorunlara hala cozum getirilememesi dusundurucu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adada şıpıdık şıpıdık yüzülebiliyor, hem de ormanın içinde. Haha.
  • Yeni başladım oyuna çok güzelmiş,ufak tefek hatalar zamanla düzelir. Save sorunu var sanırım load'tan sonra ne alırsam aliyim çantamda çıkmıyor.
    + fişek uçakta ya da teknede varmış ama iki yerde de bulamadım. Köpek balıkları teknenin az ilerisinde var bu arada. Şu tenis topları beni uyuz ediyor
    her çantadan çıkıyorlar bide otomatik ele geliyorlar ne işe yaradıklarınıda bulamadım henüz. Molotoflar biraz sorunlu kendimi yakıyorum bazen,birde ölüler niye patlıyor anlamış değilim.

Birde oyun don't starve oyununun fps versiyonu gibi. Grafikler bence güzel texture kaplamaları başarılı,motion blur kullanışsız kapattım o yüzden,renk ayarlarından da 2'yi seçerseniz bence daha güzel oluyor canlı renkler.
  • Bizi doyuracak bir survival lazim, H1Z1 ciksa da rahatlasak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.