Şimdi Ara

The Forest [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
29
Favori
104.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

ne yazık ki :(

Gelmişken, güncellemeyi çevirir misin hocam :) müsait zamanında tabi.

Bu oyunda gayet güzel hocam, tavsiye ederim.

Ayrıca birde şuna bakabilirsin, baya baya iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 1 Aralık 2014; 21:48:47 >

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    boş vaktimde çevirmeye çalışırım.

ek olarak this war of mine'ı takip ediyorum ben de, gerçekten çok hoş bir oyun. biraz daha indirim gördüğünde satın alıp oynayacağım. 30 lira bu denli kısa bir oyun için fazla gibi.
  • 16 lira kaçırmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

boş vaktimde çevirmeye çalışırım.

ek olarak this war of mine'ı takip ediyorum ben de, gerçekten çok hoş bir oyun. biraz daha indirim gördüğünde satın alıp oynayacağım. 30 lira bu denli kısa bir oyun için fazla gibi.

Kısa ve yeniden oynanabilirliği düşük, gerçi oyunu bitirmekte oldukça zormuş.
  • yaratıklar olmayaydı iyiydi.yine de tam benlik bir oyun
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Mantıklı bir oynanışa sahip tavsiye ederim, ufak bir örnek vermek gerekirse gece tehlikeli yerlere kadınları gönderirseniz "hepsi senin mi yavrum" tarzında laf yersiniz ama etrafa bakmanıza izin verirler

bu arada the forest baya gelişmiş ben aldım şansa update geldi, co-op oynamak isteyenler mesaj atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

Mantıklı bir oynanışa sahip tavsiye ederim, ufak bir örnek vermek gerekirse gece tehlikeli yerlere kadınları gönderirseniz "hepsi senin mi yavrum" tarzında laf yersiniz ama etrafa bakmanıza izin verirler

bu arada the forest baya gelişmiş ben aldım şansa update geldi, co-op oynamak isteyenler mesaj atabilir.

Hocam merhaba coop oynayabiliriz
  • COOP cu panpalar benide ekleyebilir...

şu oyuna söyle 10-15 kişi oynanır hale gelse çiftlik kurarız :D kocaman ormandaki tüm agaçları keseriz.
  • Dün CO-OP girdik. Tuzaklar kurulmuyor. Tüm şeyleri topla tamamlanamıyor yani. Bazı korku düzenekleri de tamamlanmıyor, kurulmuyor vb.

Yamyamların yapay zeka korkunç derecede kötü. Bir yığın bug var. Zaten kaydedilmiyor CO-OP.

Oyun çok iyi, ALPHA'da olmasına rağmen oynatıyor ama şu son patchtan sonra oynanmaz halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AltayKhan -- 2 Aralık 2014; 16:22:05 >
  • 2 yamalık co-op bu kadar yüklenmeyin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyYourLost

2 yamalık co-op bu kadar yüklenmeyin bence

Yok hocam ben bi DayZ zede olarak oldukça umutluyum bu oyundan. Eleştirim sadece şu anlık. Bu oyun çıksın, efsane olacak bence.
  • biz dün gece The Dark Knight ile oynamaya çalıştık ama failed hatası verdi, oyunu v4 sürümündeyken oynamıştım şimdi üstüne baya koymuşlar,gelişmiş.
  • quote:

Oyun gerçekten muazzam, yeniden oynanabilirliği düşük olmasa harika olurdu. Benim için arşivdeki yerini aldı.
    Forest ve Long Dark iki güzel yapım, herşey yolunda gidiyor, ikisininde zamana ihtiyacı var, 1 sene sonra bomba olur bu oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 2 Aralık 2014; 18:42:41 >
  • quote:

biz dün gece The Dark Knight ile oynamaya çalıştık ama failed hatası verdi, oyunu v4 sürümündeyken oynamıştım şimdi üstüne baya koymuşlar,gelişmiş.

Denedim gene malesef olmuyor
  • co-op oynamak isteyenler yabancı biri 120 kişilik kurmuş şu an 10 kişi var.

76.169.198.16
    27000
  • Genel anlamda simülasyon oyunlarından keyif alıyorum. Bu oyunu da takip ediyorum. Kış indiriminde %50 görsün bari. The long dark'ı aldım. İki oyunda hayatta kalma üzerine. Birbirlerine benziyorlar. Birinden keyif alanın diğerinden de keyif alacağını düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

co-op oynamak isteyenler yabancı biri 120 kişilik kurmuş şu an 10 kişi var.

76.169.198.16
    27000

Ben o server'e daha önce girmiştim. Nerde çokluk orda ...
  • Beyler arkadaşımla oynamak istediğimiz zaman bağlanamıyoruz. failed veriyor. neden acaba bilen yardım eden yok mu
  • quote:

co-op oynamak isteyenler yabancı biri 120 kişilik kurmuş şu an 10 kişi var.

76.169.198.16
    27000

120 kişilik Server, başka insanlarla karşılaşmak baya eğlenceli olur,.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yardım defterini Türkçe ye çevirsek güzel olurdu
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.