Şimdi Ara

The Forest [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
29
Favori
104.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan yapılmış olan anlatıma katılmıyorum Oyunda Yamyamlar ve yerliler bulunmaktadır 2 side birbirine düşmandır.Oyunu oynayıp denerseniz Bir yamyam ile Yerlinin nasıl kapıştığını izleyin.Ayrıca TheForest'a yeni map geleceğini duydum yada büyütüleceğini
  • TheForest'ta Yerliler ve Yamyamlar farklı 2 gruptur o yüzden bu anlatımın bir bölümünü yanlış buluyorum.Yamyamlar ve yerlilerin ikiside insan eti yiyorlar fakat karşı karşıya geldiklerinde birbirlerine saldırıyorlar.Lütfen az ayrıntılara dikkat.
  • oyunda save yapamıyorum neden
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDestroyerTR

TheForest'ta Yerliler ve Yamyamlar farklı 2 gruptur o yüzden bu anlatımın bir bölümünü yanlış buluyorum.Yamyamlar ve yerlilerin ikiside insan eti yiyorlar fakat karşı karşıya geldiklerinde birbirlerine saldırıyorlar.Lütfen az ayrıntılara dikkat.

ben hıc kapıstıklarını görmedim hatta kapıssınlar diye 2 grubu karsı karsıya getirdim tık yok
  • Ama Tek gezen Grupla Kapıştırcan Yani özgür yamyamlarla Tek başına dolaşanlarla
  • Arkadaşlar oyunu oynarken birden oyundan atıyor crash hatası veriyor ne yapmalıyım ?
  • Arkadaşlar Coop Oynamak istiyorum bende Id Port verinde herkes gelsin :)
  • Oyun baya temiz ilerliyor, vengeance Mod açıp oynamak lazım, yerlilere hiç gerek yok.
    Ev kurma ve crafting olayı yapılabilirlikler zenginlesirse çok iyi olur.
    Bunun dışında evcil bir hayvan harika olur,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Forest güzel ama artık benzer konulu bir rakibi var ve görülen o ki çok daha fazlasını sunuyor, 2015 başında erken erişime açılıyormuş.. Harika.

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    offf ne oyunmuş be bekleyip görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: neczer

offf ne oyunmuş be bekleyip görelim

Valla bu oyun erken erişimde böyleyse, aynı kategori altındaki diğer oyunlara şimdiden geçmiş olsun.
    en sevdiğim yanı artık şu uzaylıları yaratıkları oyuna karıştırmaması.

sanırım oyun dünyası git gide simülasyonlaşmaya başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

The Forest güzel ama artık benzer konulu bir rakibi var ve görülen o ki çok daha fazlasını sunuyor, 2015 başında erken erişime açılıyormuş.. Harika.

harika gözüküyor. Güzel optimize edilirse sistemler için tercih edilir bence. Uzaylıydı yamyamdı falan olmadan hayatta kalma üzerine ben tercih ederim bu oyunu.

• Bence bu oyun the forest'ı eskitir tabi bunları zaman ilerledikçe görüceğiz
  • Gece yatıp uyuyoruz, neden uyandığımızda sabah olmuyor.
  • Bu sanırım yattığımız zamanla ilgili bende aynı şeye takıldım fakat biraz gece zaman geçirip yatınca sabah uyandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

The Forest güzel ama artık benzer konulu bir rakibi var ve görülen o ki çok daha fazlasını sunuyor, 2015 başında erken erişime açılıyormuş.. Harika.

oldukca guzelmis artik trend daha cok adalara kayiyor ama genede birsey beklememk gerek sandbox oyun yapmak zordur buyuk firmalar o kadar ugrasip yapamiyor bu yuzden cikan surviva oyunlari alphayi gecemiyor neyse tabi saldiran npc yapay zeka falan olmadan basarili olabilirgibi

çok güzel cidden ben seviniyorum böyle oyunları gördükçe .gt 840m yada gt850m ekran kartlı bir notebookda rahatça oynanır deilmi bunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

çok güzel cidden ben seviniyorum böyle oyunları gördükçe .gt 840m yada gt850m ekran kartlı bir notebookda rahatça oynanır deilmi bunlar?

Video ile bu konu hakkında birşey demek oldukça zor, oynarsınız elbette ama hangi grafik ayarı olur, bunu denemeden bilmek zor.
  • Stranded Deep oyunundan güzel bir duvar kağıdı.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.