Şimdi Ara

The Forest [ANA KONU] (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
29
Favori
104.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bilgisayarımı satmıştım yeniden alıcam bir sistem kurucam yeniden başlıcam bu oyuna ve diğer survivallara.Gerçek hayattan daha sevimli ve güzel geliyor bana bu survivallar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ustanak

En son böyle bir yere geldim uğraş didin.. Kapıya yaklaşılmıyor bile
    Ne ayak çözemedim + o kadar in cin ile tekrar depişemem dönüş yolu aşırı uzun. Sanırım benim için sona gelmiş bulunuyoruz

Bilen varsa cevplasın diyeceğim de konu ölmüş çoktan..

yarildim hocam yaziya iyi oyunlar

• oynamak isteyen var mı ?
  • Oyunu tavsiye eder misiniz ? Tek başima oynayacagım nasıl olur ? İlla multiplayer mi oynanması gerekiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu yeni aldım beraber oynamak isteyen arkadaşlar pm atsın
  • bende arkadaştan aldım ancak flashla verdi steamdan almadım.
    fena bi oyun değil gibi. oynanır heralde.
  • beraber oynamak isteyenler ekleyebilirler yaşım 27 steam endergokbulut
  • Son güncelleme ile alpha olan oyuna senaryonun sonu eklenmiş ne yazık ki..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So say we all -- 19 Aralık 2016; 12:5:23 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So say we all -- 20 Aralık 2016; 2:23:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Itachi.

Son güncelleme ile alpha olan oyuna senaryonun sonu eklenmiş ne yazık ki..

Hiç oynama isteği bırakmadılar. Kendileri de bundan sonra oyunun nesini güncelleyecekler acaba.
  • İngilizcem çok iyi olmamakla birlikte, oyunu oğlumla birlikte oynuyoruz. Diğer tarafta da veganmode ile ben de adayı dolaşıyorum. Bir siyah metal kapı var, hatta üzerine envarterden eşya koyarak açılan, illa videolarda rastlamışsınızdır. Orada duvarda bir siyah yapı ve ona doğru ilerlemeye çalışan ya da önünde eğilmiş cesetler var. Bu yapı nedir? Bu sorunun cevabını bulamadım daha.

Ayrıca, oyun ilk günlerinde o deriiiin çukur yoktu, bu çukur nasıl oluştu? Hikayesi nedir?

İyimser düşünüp, gördüğümüz sahnenin (ismini hatırlamaya çalıştım, ancak hatırlayamadım; Çernobilde geçen hikayesi vardı ve 2 farklı final) finallerden birisi olma ihtimali üzerinde duruyorum.
  • oyun sadece 1 gb mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazaryonetmen

oyun sadece 1 gb mı?

1.5GB görünüyor bende, oyun steamden alınma.
  • aalpan A kullanıcısına yanıt
    Bendeki de steam. 1gb görünce şaşırdım, çok daha yüksek bekliyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyut itibariyle görsel anlamda ben tatmin edici olduğunu düşünüyorum. Tabii işin teknik detayları hakkında çok bilgim yok açıkçası.
  • arkadaşlar aldım oyunu co op oynamak isteyenler pm atabilirler.
  • Hayatta kalma oyunlarında en iyisi bu gibi duruyor. Bir arkadaşımla satın alacağım önerir misiniz ? Miscreated falan var bu fiyat aralığında, kış indirimi bitmeden (5saat kalmış) önerirseniz sevinirim :)

Edit: miscreated aldık, ben oyunu açamadım arkadaş da optimizasyon sıkıntısından bir şey anlamadı. İade ettik. Erken erişim oyunlarından uzak durmam gerektiğini anlamış bulundum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaapS -- 3 Ocak 2017; 9:14:57 >
  • kulaklik ile nahimic sound programin da ses ayarlarini role play ayarlayip gece yarisindan sonra oynayin
  • Ya arkadaşlar bilen varsa bi sorayım : Evde 2 bilgisayar var ve ben oğlanla birlikte takılmak istiyorum ama her gün, istisnasız her gün bağlantı sorunları yaşıyoruz. Defalarca denemenin sonunda bağlanıyor. Var mı bunun bir çözümü? Cidden can sıkıcı olabiliyor.

Hele dün, oğlanla yerelde oynadık, o kadar çabaladık, sonra (ki bu ilk değil) sunucu bilgisayar (oğlanın bilgisayar) hata verdi, kaldık öylece.

Şu durumlara bakıyorum da inanın ben de erken erişim aldığıma pişman oldum açıkçası.

Tereciye tere satmak gibi olmasın, "çocuktan al haberi" misali, valla benden ondan öğrendim yapılabileceğini.

Stick bag yapıyorsunuz 20 tane stick taşıyabiliyorsunuz yanınızda, rock bag yapıyorsunuz 10 tane taş taşıyabiliyorsunuz yanınızda, (ismini unuttum) kütük taşımak için kullandığımız o ilkel araca da (yanlış saymadıysam eğer) 40 civarı stick, 30 civarı taş koyup taşıyabiliyormuşuz.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.