Şimdi Ara

The Game Awards 2019 (GOTY: Sekiro: Shadows Die Twice) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
6.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu sene hangi oyun ödül alsa - almasa hayal kırıklığı olacaktı zaten önceki yıllarda olduğu gibi açıkça ağırlığını koyan bir oyun olmasa dahi iyi denilecekte çok fazla oyun çıktı. Ellerinden geldiğince bu tabloya uygun bir şekilde kimsenin hakkını yememeye çalışmışlar ama ortalıkta onca oyun olunca tabi ki olacak iş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 13 Aralık 2019; 16:37:8 >
  • Hellblade trailerı gelmiş bee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RE 2 'ye bir tane bile ödül verilmez mi lan? 2019'un Metacritic puan ortalamasının en yüksek olan oyuna bir tane bile ödül verilmemesi kusura bakmayında skandaldır. RE 2 ekrana çıkarken ki seyircilerin bağırmasından bile anlıyorduk ne kadar isteniyordu. Yazık vallah
  • Kojima out Miyazaki in

Kojimanın o mal yorumu yüzünden gıty olmadı oyun yoksa sıkardı biraz sony'ye terso gitmek
  • Gönüllerden Smash'in alması geçiyordu bee bu altılı arasından net en çok zevk aldığım oyundu..
    Orkestradaki müziği de çok güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 13 Aralık 2019; 21:22:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şova iyi ki kalmamışım. O kadar hype yaptılar yine boş çıktı. Sözde en uzun gösterim Ghost of Tsushima'nın olacaktı ama ondan uzun gösterilen oyunlar vardı. Sekiro hak ettiğini aldı. Sekiro üstüne Elden Ring görseydik çok güzel olurdu. Devil May Cry 5 ödül aldığı için sevindim.
  • Elden ring trailer bekleyenlerdendim. Hüsran oldu sonuç.

Sekiro hak etti. Sekiro çok mu iyiydi de haketti, kesinlikle hayır. Ama sekiroya yakın başka bir oyun bu sene yoktu ne yazık ki. Death stranding diyorlar da gülüyorum sadece :)
  • Japonlar ihya oldu.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.