< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 18 Kasım 2024; 20:16:21 > |
The Game Awards 2024 | ANA KONU | 12 Aralık!! (3. sayfa)
-
-
Yazmayı da bilmiyorlar hep yazım hataları var. "Eritrea", "Metapahor". Sana demiyorum hocam ha adamların twitler böyle sen copy paste yapınca taşınmış buraya da öyle :)
Neyse, Elden olayı büyük saçmalık.
-
Luke Roberts ödül alsın yeter benim için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Silent Hill 2'nin büyük hakkı yendi. Onun yerine gittiler bir dlc'ye yılın ödülü adaylığı verdiler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
SH2 Remake'in hakkı yenmiş.
Listede bulunan oyunların hepsi merak edilecek türden fakat içlerinde en çok Pragmatayı merak ediyorum. Yakında görürüz umarım . Yeni ıp görmek heyecan verici.
Black Myth : Wukong sonuna kadar hakediyor net bir şekilde alması gerekli.
-
Silent Hill 2 Remake 5 adaylığı bulunuyor bu oyunda bir iki ödülle taçlandırılmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 19 Kasım 2024; 9:26:43 >
-
Çok severim ama hem Metaphor bir adım önde hem Wukong'a politik sebeplerden vermezler. Adaylık bile şaşırttı.
-
Benim bu seneki yılın oyunu adayım Wukong ama puanı düşüktü diğerlerine göre.
-
Keşke ama çinli firmaya vermezler ödül..
-
Listede ki oyunlar gerçekten hem çok beklediğim, hemde 3 - 4 yıldır geliştirilen oyunlar. Yani bazı oyunların artık sonra geldiğini düşündüğüm için hem duyurusu hem de çıkış tarihlerinin açıklanması için TGA'nın güzel yer olacağı kanısındayım. Merakla bekliyorum hocam. Bakalım bu listeden kaç tanesi tutacak. :)
-
Metaphor ve Final Fantasy tüm ödülleri süpürür gibime geliyor. Wukong GOTY'ı alamazsa sürpriz olmaz.
-
Aralarında bir tane klasik olacak oyun yok.Kurak bir yıl.Half Life 2'nin 20. yıldönümü sebebiyle aklıma geldi 20 yılda oyun sektörü ne kadar geri gitmiş.Hatta hep derler ya yirmi yıl geri gitseniz aslında ileri gidersiniz diye.....
https://www.metacritic.com/browse/game/pc/all/2004/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X