Oyun yapmayı bilsem eminim yaparım. Platform oyunu yapmak ile wukongu bir tutuyorsan çok ikiyüzlüsün. Geliştirici değilim ama neyin daha zor olduğunu görünce anlayabiliyorum. Sıradan bir platform oyunu. Pek Farklı bir şey göremedim. Türklere hakaret etmiyorum astro bot hak etti diyenlere diyorum. Sevdiği oyunu 1. Görenler değerlendirmeye alınmamalı çünkü kıyas yapamıyorlar. Bu arada wukong fanı değilim hatta çıkışına kadar beğenmedim de ama çıktıktan sonra anladım ne kadar iyi olduğunu. Edit düzeltme < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E3626E6FD -- 13 Aralık 2024; 15:42:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Game Awards 2024 | ANA KONU (17. sayfa)
-
-
Benim sıralama
Witcher 4>İntergalactik>mafia>split fiction
İntergalactik nasıl bir oyun olacağını tam bilmediğimden 2. Sırada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 13 Aralık 2024; 15:50:38 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şovun sonlarını canlı izleyebildim. Önceki duyurulara baktığım zaman fena duyurular olmadı bence. Ciddi bir beklentim yoktu zaten. Okami Sequal güzel oldu. FF7 Rebirth PC'ye kısa sürede çıkışını yapması güzel oldu ekstradan.
Naughty Dog oyunu konusunda ise hiç emin olamadım. Sci-fi yapacakları aklımın ucundan bile geçmezdi. Keşke Nathan'ın kızını oynayabileceğimiz Uncharted oyunu geliştirselerdi. Beni hiç içine çekemedi ilk bakışta ama konuşmak için çok erken.
-
Days Gone bekledik ve yine hüsrana uğradık
-
Naughty dog beleş ödül kapmanın yolunu bulmuş ; güçlü lezbiyen görünümlü kadın karakter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel sıralama hocam. ND'nin boş bir oyun çıkarmayacağını düşünüyorum. Yine kendi fikirleri, Kendi hikaye tarzı ile söz ettirecektir. Grafik ve Mekanik konusunda ise güvenim tam Nesili tanımlayacak bir oyun yapacaklardır. :)
ND birden fazla proje yapıyorlardı. Diğer projelerini de merak ediyorum bakalım onlar neler olacak.
-
MTV, Emmy ve Oscar ödülleri ne kadar adilse bu ödüller de o kadar adil kavga etmen gençlee.
-
Spam simülatörü'nün dlc' si kazansın diye torpil yapıp, elleri boş dönmek İyi olmuş!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadar sahneye kadar çıkmışsın Kojima, insan bi Death Stranding fragmanı gösterir. Ayrıca kendisi İngilizce biliyor diye hatırlıyorum, ne bu? Özgüven eksikliği mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sunumu şimdi bitirdim. gene canlı seyretmeyerek en iyisini yapmışım.
%90'ı sinematiklerden oluşan boş bir etkinlik olmuş gene. duyurulan önemli oyunların gameplayleri gelince bakmak lazım.
-
Sadece geçtiğimiz senelere oranla değil büyük ihtimalle gelecekte göreceğimiz törenlere göre de gayet iyi bi şov olmuş. Çünkü muhtemelen bu kadar bomba oyun, bu kadar geri dönüş başka bir senede daha olmayacak.
Tabi sadece tanıtılan oyunlar değil bu kez şovun sunumu, akış, içerikler de yerindeydi. En azından bunları sürdürerek standartı olan bi seri gelebilir ileride. Kimsenin beklemediği, para kazanmak için yaptığı belli olan saçma 10-15 dakikalık röportajlar çıkmış. Defalarca gördüğümüz, aylar öncesi yayınlanan videoları tekrar tekrar gördüğümüz içerikler çıkmış. Özetle daha az reklam daha fazla yeni içerikle dolu bi etkinlik olmuş bu sene. Geoff bu kez sövülmedi, sevildi.
Herkes intergalactic’i eleştirmeye başlamış başkarakter yüzünden, yine “modern audiience” oyunu geliyor, baş karaktere bak vs. Diye. Naughty Dog şu ana kadar yaptığı işlerle bence yargılanmadan beklemeyi hakediyor. Ellie de lezbiyendi sonuçta ama iki oyunda da bunla ilgili rahatsız edici bi anlatı yoktu, kafamıza sosyal mesajlar sokmaya çalışmadılar hiç.
Herkes zaten büyük oyunlardan, eski efsanelerin dönüşünden vs konuşmuş ama benim için Slay The Spire 2 de şovun en güzel haberlerindendi. Kart oyunlarını hiç sevmediğim için ilk oyunu daha geçen sene bir deneyeyim diye açmıştım. Sonrasında oyunu 2 hafta içinde 5 defa bitirdim. Yeni karakterlerin dışında nasıl farklı mekanikler eklediler merak ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Astro'ya yılın oyunu verilmesini haklı bulanlar kesinlikle FANBOYLUK yapıyordur. yıl olmuş 2024 , bu devirde başka oyun mu kalmadı da çocuk oyunları yılın oyunu seçiliyor?
Her şey grafik değil tabii ki de ama Astro nun haklı bir şekilde kazandığını düşünüyorsanız yazık ne diyeyim.
-
-
Bi kuyruk acıları var ben anlamadım adamlar hala inatla anlamıyorlar ya insana zevk veren keyif veren başyapıt bir oyuna gelen giden çocuk oyunu diyor açıp oynanmamış herif daha valla bunları komple psikoloğa götürcem en sonunda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
+18 yok ya o yüzden çocuk oyunu diyorlar sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Onismusha, Okami, Virtua Fighter gibi yıllardır devamı gelmeyen oyunların geri dönmesi sürpriz oldu.
-
Bugün, #TheGameAwards 10. Yıldönümü şovunun 154 milyonluk tarihi bir küresel canlı yayınla şimdiye kadarki en çok izlenen şovumuz olduğunu paylaşmaktan gurur ve heyecan duyuyoruz.
İnanılmaz ekibimize, sektöre ve hayranlarımıza bize zaman ayırdıkları ve TGA'ya inandıkları için teşekkür ederiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X