Game of the Year 2024 Astro Bot :) ![]() Created because I wanted to listen to a longer version. Captions now available.
Lyrics:
Look at the light
It falls just right
My shadows they please
Beneath the trees.
But none of these things
Happen for free
Yeah all that you see
Rendered by me.
I synthesize and rasterize immaterial things
That I fabricate for you. For you...
Yes I tessellate and animate
These dancing sprites
And sun-lit skies for you.
I do it for you. I'm your GPU.
GPU. GPU.
Tell me what to do
And I'll do it for you.
GPU. GPU.
Tell me what to do
And I'll do it for you.
You've never wondered why
I catch your eye
It's coz you overlook
All the choices I took.
I spend all of my time
Deceiving and misleading you
I like to surprise
With my virtual lies.
I synthesize and rasterize immaterial things
That I fabricate for you. For you...
Yes I tessellate and animate
These dancing sprites
And sun-lit skies for you.
I do it for you. I'm your GPU.
Yeah, I'm your GPU.
GPU. GPU.
Tell me what to do and I'll do it for you.
GPU. GPU.
Tell me what to do.
Yes I do it all for you. https://www.youtube.com/watch?v=R2Ekz-Q7Ww0 |
The Game Awards 2024 | ANA KONU (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Wukong varken astronun alması saçma geldi bana neyse, baya oyun duyurulmuş izleyeyim.
-
Astro çöpü goty seçilmiş şaşırmadım. Adaylar o kadar boktan ki mecbur bu çocuk oyununu seçmişler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ağlamayın la
Şundan sürün geçer
-
Alien Rumolus filmindeki karaktere benzettim.Oda uzayda geçiyor :)
-
Sırf Vouge kültürü ve lgbt yi desteklemedi diye linclenen wukong tabi ki 1. seçilmez. Hakeden Wukongdu gerçekten. Heleki yönetmenlik konusunda astro bota verilmesi tam bir facia. Helldivers harici bütün seçimler sıkıntılı...
-
Astro asla çöp bir oyun değil. Sen yediremediğin için kendine çöp diyorsun. Hak edildiği gibi Astro kazandı. Bu oyunu oynayıp zevk almayan varsa hayattan zaten zevk almıyordur psikolojik sorunları vardır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Philipp_Plein isimli şahısa cevap yazacaktım baktımki beni daha önceden engellemiş haberim yok. Bu şahıs demekki bu konulara gelip millete kışkırtıcı mesajlar atıp cevap verenleri ise engelliyor. Hiç kaale alınacak bir tip değil engelleyin geçsin hocam.. Zaten profil fotoğrafından belli Astro Bot xbox'a çıkmadığı için ödül alması zoruna gitmiş beyefendinin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 13 Aralık 2024; 12:40:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oynamadım; hak ediyor muydu, etmiyor muydu yorum yapamam ama Wukong Çin menşeili olduğu için alamazdı; bunu biliyordum. :)
En iyi örneğini muhtemelen senelerdir Eurovision'dan bildiğimiz üzere kültür hayatındaki ödül törenleri politik iklimden etkileniyor. Oyun sektöründe Çin nüfuzundan ziyade Batı nüfuzuyla Çinli olmayan Uzak Asya nüfuzu var. Çin'in bilhassa Batı aleminde öcüleştirildiği bir dünyada Çinlilerin milliyetçi duygularla çılgıncasına sahip çıktığı Çin mitolojisini baz alan Çin menşeili bir oyun kazanamazdı.
-
Grafik, atmosfer, hikaye 10 numara oyundu valla Wukong.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İkide bir Babanız sizi Astro oynarken görse ne der? yazıp duruyor. Bir acayip valla..
-
TGA baya kaliteli geçti. Beklentilerim arasında; Santa Monica'dan Yeni IP veya GOW Greek Collection, Yeni Metro duyurusu ve RE9 olmadı o biraz üzdü.
En heyecanlandıran oyunlar; Witcher IV, Mafia: The Old Country, Dying Light: The Beast
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 13 Aralık 2024; 13:38:24 > -
'Sony' Game Awards 2024
-
Sıradan platform oyunu ise kur bir oyun şirketi sende sıradan bir platform oyunu yapta ödül kazan görelim bakalım kolaymıymış o kadar
Ayrıca "Türk Salakları" diye kimseye hakaret etme hakkın yok.. Türklere hakaret edenin nickine bak kristal türk.. Nickinden Türk ibaresini kaldır sana yakışmıyor!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 13 Aralık 2024; 15:11:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu TGA'dan memnun ayrıldım. Kendimce duyurulan ve yeni bilgiler açısında bir liste yaptım. :)
- Intergalactic: The Heretic Prophet
- The Witcher 4
- Mafia: The Old Country
- Borderlands 4
- Split Fiction
- Okami Sequel
- Onimusha: Way of the Sword
- Gen Design | Famitu Ueda'nın Oyunu
- Crimson Desert - Çıkış aralığı
- The First Berserker Khazan - Çıkış Aralığı
- Dying Light: The Beast - Çıkış Aralığı
- Project Centuary
- The Outer Worlds 2
- Turok Origins
- Blackfrost - The Long Dark 2
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X