Elden Ring nal topladı. Ödülün Astro Bot'a gitmesine sevindim. Keşke Pc'ye de gelse. Böyle oyunlara daha çok ihtiyaç var sektörde. Bıktık artık açık dünya oyunlarında getir götür yapmaktan. |
The Game Awards 2024 | ANA KONU (15. sayfa)
-
-
Günaydınlar. Yorumlara bakacak olursam beklentiler boşa çıkmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır çok riskli bir de. Yeni IP yapıyorsun insan çekici kadın karakter koyar abi. Satış garantisi yok sonuçta. Last of Us 2'nin ilk haftasından sonra satışlarda nasıl düştüğünü hepimiz biliyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bence guzel bir showdu. Genel itibariyle begendim. Ama goty hakeden oyun Wukong ve FF'di. Astro bot'un almasi beni cok sasirtti.
-
Saçı özelleştiririz de karakter çok antipatik görünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaa! ben şu Kadın karakterleri Çirkinleştirme/Erkeksileştirme furyasından yıldım artık.. Eli yüzü düzgün bir şey göremez olduk, yıllar sonra duyurulan İP’deki Tipe bak
-
Naughty Dog'un oyununu Ps Plus verene kadar almam.
Tipini... Dalga geçiyorlar artık milletle. Azgın azınlık ele geçirdi oyun sektörünü.
Witcher'daki Ciri kadınsa bu ucube ne acaba?
Edit: O da travesti gibi olmuş yeni oyunda, sözümü geri aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 13 Aralık 2024; 7:34:55 >
-
-
ND bu oyuna basladigina gore ne last of us part 3 ne de yeni uncharted oyunu gelmeyecek demektir gecmis olsun.
-
Astro Bot hakederek kazandı. Biraz daha çocuksu temaya sahip olduğu için bana çok hitap etmiyor ama oyun cidden çok iyiydi.
İşte yine Playstation kalitesi. 👏
Hak eden ödülünü almış. Bu sene ayıla bayıla oynadığım açık ara en iyi oyundu. 60 kişiyle milyarlık eşeklere ders veren Team Asobi'yi pamuklara sarmak lazım.
Ps bitti yooov diye boş yapanlara da güzel bir kapak daha bırakmış oldular. Bitti denilen platform yine açık ara en iyi oyunları sundu ve keyifle oynadık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 13 Aralık 2024; 7:58:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Last of us yada uncharted yerine zaman harcadıkları oyun bumu valla söyleyecek yazacak çok şey varda neyse
-
Astro hak ettiği gibi yılın oyuncu ödülünü aldı. Helal olsun 👑
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ciddi ciddi gecenin 3ünde şunu izlemek için uyanık mı kalıyorsunuz ilginçsiniz valla he. TGA'lar bomboş artık, sürpriz dedikleri oyun bu mu şimdi. ND'nin oyunu, daha karakter dizaynından belli ediyor kendisini. Trailer'ı sadece 50k kişi izlemiş, yorumları kapatmışlar vs ne olduğu ortada zaten. Elden ring'in yeni multiplayer rogue like oyunu bile daha şimdiden 1milyon izlemiş. 3-4 TGA'dır izlemeye değecek bir şey yok hatta gece yarısı uyanık kalmaya hiç yok delirmişsiniz, 10dakikada özet olarak baktım sıfır heyecan devam ediyorum hayatıma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X