Şimdi Ara

The game could not be started

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pspme Modnation Racers yükledim açılacak gibi oluyor ama şöyle bir hata çıkıyor:

Prometheus 5.03 kullanıyorum ayrıca 5.50 gen-d2 yükledim ama yine aynı hata yine aynı hata! Çözüm bulursanız söyleyin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Croopor -- 23 Ocak 2012; 18:53:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: croopor

Arkadaşlar pspme Modnation Racers yükledim açılacak gibi oluyor ama şöyle bir hata çıkıyor:

Prometheus 5.03 kullanıyorum ayrıca 5.50 gen-d2 yükledim ama yine aynı hata yine aynı hata! Çözüm bulursanız söyleyin lütfen

6.20 pro b10 a yukselt hem kalıcı hen hemde bütün oyunları çalıştırıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: memo95

quote:

Orijinalden alıntı: croopor

Arkadaşlar pspme Modnation Racers yükledim açılacak gibi oluyor ama şöyle bir hata çıkıyor:

6.20 pro b10 a yukselt hem kalıcı hen hemde bütün oyunları çalıştırıyor

Nasıl yüklenceğini bi anlatın hayır duasına lütfen!!!Pes 2012 dahil bi sürü oyun çalışmıyor..Yardım!!

• 6.20 pro b10'u yüklettir ,yükleyen yerler var.Yok ben yükletmeyeceğim kendim yüklerim diyorsan ki tecrüben yoksa sorun çıkabilir internette psp sitelerine bir bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.