Şimdi Ara

The Gifted (2017) | Fox (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
8
Favori
7.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzledik ama bakalım daha bir şey söylemek için erken. Büyük resimi görmek istiyorum.
  • İlk bölüm fena değildi umarım batırmazlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stan lee buradan da çıktı. Yırtık dondan çıkar gibi her yerden çıkıyor. Ilk bolum iyiydi beğendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rainfall2535 R kullanıcısına yanıt
    Evet..
  • Güzel dizi bende beğendim, takip edeceğim.

• Fragmanı izledikten sonra ergen dizisi bekliyordum. Beklediğim gibi çıkmadı ve çok beğendim. Beğenmemin sebeplerinden biri de sanırım beklentimin çok düşük olmasıydı.

Neyse, oyuncular gayet iyi. Herkes rolüne uygun gözüküyor, şimdilik. Özellikle Amy Acker’ı görmek güzel oldu. Daha önce televizyonda ve sinemada defalarca gördüğümüz bir konusu olmasına rağmen sıkıcı ve aşırı derecede klişe kullanan yapımlardan biri olmamış. Geçen sene Heroes Reborn bunu başaramamıştı. Hatta onun gibi iğrenç bir iş çıkaracaklar diye korkuyordum. CGI abartılarak kullanılmamış. Yani bakın biz CGI kullanabiliyoruz diye gözümüze birşeyler sokmaya çalıştıkları gereksiz sahneler yoktu. Bir sinema filmi düzeyinde olmasa da televizyon için iyi sayılabilecek seviyedeydi.

Konuyu nasıl işleyeceklerine gelirsek iki ihtimal gözüküyor.
    Ya bu çocukların mutant direnişçilere katılması ve hükümetle savaşmasını ya da yalnızca bu aile üzerinden ilerleyen bir hikaye izleriz. İlk ihtimal daha olası gözüküyor fakat biraz klişe olur.

Bu sene beklentim olmayan dizilerden biriyken her bölümünü iple çekeceğim bir dizi konumuna gelmiş durumda. X-Universe içerisinde geçtiği için filmlerdeki oyuncuları da görebiliriz. Çok iyi olur. İlk bölümün reytingi FOX’un diziyi devam ettirmesine yetecek seviyedeydi, ilerleyen bölümlerde düşüş olmazsa uzun yıllar devam edebilir. X-Universe telif hakları şu an FOX’ta olduğu için kolay kolay iptal edileceğini de düşünmüyorum.

Umarım ilk bölümü izleyip bu kadar övdükten sonra dizi hakkında kötü yorumlar yazmak zorunda kalmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 8 Ekim 2017; 19:43:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• mutantlar insan olsa sorun olmazda gözüme insan olmayan mutantlar takıldı dizide.
    illede mutant diye görüntüsü insan olmayacak diye bir durummu var arkadaş.
    tomorrow people ayarında bir dizi çekemediler bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainfall2535 -- 5 Ekim 2017; 16:5:11 >
  • rainfall2535 R kullanıcısına yanıt
    Sanırım hiç x-men izlemediniz. Dış görünüşleri insana benzemeyen mutantlarda var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Sanırım hiç x-men izlemediniz. Dış görünüşleri insana benzemeyen mutantlarda var.

x-men first classmıydı ismi ilk çıkanı izlediydim.
  • süpergüçlü insan dizileri hoşuma gider süper kahraman dizileri değil gerçekçi olması için masum insanlarda ölmeli dizide bence.
    Yetişkin içerikli olduğunu belli etmesi için kan görmeliyiz dizide biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainfall2535 -- 5 Ekim 2017; 17:37:17 >
  • Bi an dizide Merve Boluğur oynuyor zannettim.
  • Erwin kullanıcısına yanıt
    Acemi mutant

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Bi an dizide Merve Boluğur oynuyor zannettim.

banamı dediniz?
  • Hocam ne alaka konuya cevap yazdım ben.

• şimdi anladım tamam.
  • yeni bölümden bir haber varmı?
    ne oldu?
  • Harika bir dizi ilk bölümden çok hoşuma gitti.

Işıklı çocuğun x-men muhabbeti sonrası telefonun x-men intro'su ile çalması çok güzeldi
    Stan-Lee reis de bar sahnesinde dışarı çıkarak marvel dizilerindeki varlığını sürdürdü
    Havayı kontrol eden kız ise bana Heroes'da ki Claire Bennet'ı hatırlattı onun da babası süpergüçlü insanları avlıyordu bu kızın babası da savcı ve bu tarz şeylere bakıyor,
    tipler de benzer falan böyle bi geçmişe gittim resmen
  • güzel başladı, inhumans'ın aksine bayağı beğendim
  • dizinin 2.bölümü dün yayınlandımı akşam 0.00 dan sonra.
  • Bu dizide iş var.Bir de insanın kendini Lauren'a ezdiresi geliyor...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.