Bildirim
The Godfather 2™ (ÇIKTI) (15. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bende çekiştirmeye başladım,Mafia 2'yi aratmaz inşallah. -
Oyun nasıl beğendiniz mi?
Puanlarınız nasıl? -
Mafia 2 bu oyundan daha güzel olucak -
quote:
Orjinalden alıntı: BaYDoGaN
Bende çekiştirmeye başladım,Mafia 2'yi aratmaz inşallah.
mafia 2 i her oyunda arayacağız -
Mafia 2 yle bunu karşılaştırmayın ya -
Hala grafik konusunda Mafia I'i geçememiş helal olsun yürü be....
DH'nin Meşhur Lafı:Her Şey Grafik Değildir !
Cevap:Ama Bir Yere Kadar -
1. oyunda var olan o gangster havası da kaybolmuş.Bu oyun bana göre 1. oyundan da kötü.
Züppe gibi giyinen karakterleri hiç saymıyorum. -
-
dokular ve yüzler çok ruhsuz gözüküyor ya donuk gibi ve detay yok sanki -
Ulen bi tane güzel oyun çıksın sabahlara kadar oynayacam ama yok yok çıkmıyor.. -
grafik çok etkilemiyorda şu AA sıkıntısı oldumu çekilmiyor.. ne o öyle makasla kesmişler gibi.. -
-
Şöyle bir bakıp geçeriz ama pek umudum yok açıkçası.....MafiaII için beklemedeyim.... -
-
-
Onlar nasıl grafik öyle be. Bari diğer şeyler iyi olsa.Deneyelim bakalım ama Mafia 2 nin gölgesinde kalır bu oyun.
-
çıktı sonunda demek hadii hayırlı olsun -
Şu oyunu Mafya ile kıyaslamayın Allah aşkına onunla kıyaslanma şerefine dahi nail olamaz. İsmine bakıp bir klasik sanmayın oyunu Baba serisinin bir oyunla adının kirletilişidir bu...
Bir de Mafya 2 2009 sonuna doğru çıkacak bu oyun unutulup gidecek o zamana zaten yani yarın çıkacakmış gibi gölgesinde kalır gibi laflara gerek yok zaten unutulup gidecek -
Baba güzel oyundur.Bu kadar ezmeyin.2 yi daha oynamadım ama güzele benziyor, grafik olarakta fena değil. Mafia 2 yide görcez.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X