Şimdi Ara

The Godfather da bilgisayar takılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    oyun için
    Recommended System Requirements
    System: 1.4 GHz or equivalent
    RAM: 512 MB
    Hard Drive Space: 5000 MB
    Other: DirectX 9.0c compatible sound card and sound card

ben deki ise
    1.7 Ghz P4
    512 Mb ram
    256 MB radeon 9550
    2002 yılından kalma onboard ses kartı

ama oyun hızlanınca mesela arabayla hızlı gidince fln oyun 1 sn fln takılıo sonra bi 3-4 sn daha düzgün bi şekilde çalışıo sonra bi daha takılıo 2 - 3 sn fln kadar... ekran kartından olduğunu sanmıyorum çünkü takılmadığı zamanlarda son derece akıcı grafikler war... minimum kalitede de takılıyo maksimumda da
    neden olabilir çözemedim... lütfen yardım edin

• 9550 kaç bit?64 ise normal;gerçi 9550 artık günümüz ihtiyaçlarını gideremeyen bir kart.Ucuz çözm istiyorsan bir 512 ram daha al.Ya da 1600 pro gibi bir vga al.Bendede 9250 vga vardı mostwantedda takıliodu attım gitti imzadakini topladım...
  • İşlemcin eski ekran kartının performansı düşük..Takılması normal..Sölediğin bariz bir performans olayı..Bilgisayar kaldırmıyor işte..2002 den kalma bir pc ile kesintisiz oyun oynamayı düşünme zaten..En düşük ayarda bile takılabilir..O recommended olaylarına fazla bakma..Bende öle kaç oyun aldım çalışmadı..:)
  • ufak takılmaların olması normal aslında, sonuçta sistemin çok yeni değil ama kartların driverlarını güncellersen belki biraz performans artışı sağlayabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.