Şimdi Ara

The Godfather : Five Families - [Closed Beta] - [Ana Konu] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
9.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende yeni başladım 3 gün oldu baya ilgimi çekti hehe

oyun adım : StDiAbLo
    crew : Barzini Basterds
    aile sıralaması : Barzini
  • Cuneo'dayım ben de. LEGION adlı tayfadayım. Level 45.
  • Abi oyuna baktım hala BETA da mı olur yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cortex47

Cuneo'dayım ben de. LEGION adlı tayfadayım. Level 45.

oha
  • isim:storm server:mcgrath aile:barzini level:43

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sstormm -- 8 Haziran 2013; 20:52:52 >
  • Arkadaşlar lvl 13 üm daha şey sormak istiyorum şuan iki tane cityscape kontrol ediyorum başka cityscapelere saldırdığımda yağma yapıyorum fakat ele geçirmiş olmuyorum bunun bir limiti mi var ?
  • Bende başlamayı düşünüyorum Tattaglia olarak.
  • arkadaşlar Türk crewlerine alım varmı şuan.Şuan The Falcont ekibindeyim.
  • MrSaxoBeat kullanıcısına yanıt
    Bro her mansion lvl inde açılıyor.
  • Arkadaşlar soruları olan varsa bana söyleyebilir uzun zamandır oynuyorum hesabım kapanmış alışmışım ama 2 günde 21 Level oldum :D
    Bir çok kişi saldıramama sorunu demiş kişinin koruması varsa her hangi bir saldırı gerçekleştiremezsiniz.
    Bunun dışında size bir tavsiye Hideout sadece 1 tane basın ve sürekli onu geliştirin geri kalanları fazla yapın ve hepsini eşit geliştirin daha fazla verim elde edersiniz her şeyden önce ana evdeki Library, Garage ve Warehouse'ı geliştirin bu sağlam işler yapmanıza sağlayacak malesef Godfather Five Families çok fazla paralı bir oyun olmaya başladı. Yeni bölgeler satın almak bir çok kişi için zorlu eğer oynamak isteyen arkadaşlar varsa hala oynayan Nick
    'im : Black mesaj atınız
  • hort.

bugün keşfedip başladığım oyun. yeni yeni çözmeye çalışıyorum. internette rehber niteliğinde pek bişey de yok türkçe dilinde. yardımcı olabilecek varsa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.