Şimdi Ara

The Godfather : Five Families - [Closed Beta] - [Ana Konu] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
9.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hahaha su anda param olsun etim olsun tugla vs. hepsi 10milyon gibi gozuyor harcıyorum gıtmıyo yaklasık 300 400 asker yapıorum :) gonder onları tekrar yap güzel bug :)
  • beyler ismim totti ailem stracci beklerim stracci birliği yapalım usta herkes corleone olmuş. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkoral04

hahaha su anda param olsun etim olsun tugla vs. hepsi 10milyon gibi gozuyor harcıyorum gıtmıyo yaklasık 300 400 asker yapıorum :) gonder onları tekrar yap güzel bug :)

o bug bende de var şuan , sağ altta ki menüde yok oldu.
  • evet bendede sımdı gitti :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkoral04

evet bendede sımdı gitti :(

20 olmuş adamların bu bugları çoktan söylemiş olmaları lazım inşallah en kısa sürede hallederler
  • ismim herkül corleone beyler baba gibi yar mafya gibi diyar olmazmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _K_A_İ_N_ -- 19 Eylül 2011; 18:50:39 >
  • beyler bu hideoutlardan fazla yapmanın ne faydası var ne kadar çok olursa o kadar kısa süredemi çıkıyo adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

beyler bu hideoutlardan fazla yapmanın ne faydası var ne kadar çok olursa o kadar kısa süredemi çıkıyo adamlar

Apartmanlar gibi saat başı para kazanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

quote:

beyler bu hideoutlardan fazla yapmanın ne faydası var ne kadar çok olursa o kadar kısa süredemi çıkıyo adamlar

onun yerine aparman yapmak daha mantıklı çünkü geliştirmesi daha ucuz.demekki bir tane hideout yeterli oluyor
  • quote:

quote:

quote:

onun yerine aparman yapmak daha mantıklı çünkü geliştirmesi daha ucuz.demekki bir tane hideout yeterli oluyor

Evet ama yandaki iş listesinde 4 tane hideout kurun demiş ona anlam veremedim.
  • Bugdan kurtuldum, bir hedef belirleyelim beraber saldıralım
  • Beyler bu pazartesi(26 Eylül) günü karakterlere res gelecek , ondan sonra tekrar açılacak 3 Ekimde bir res daha gelecek ondan sonra open beta gelecekmiş.
  • Nick Cappoloni
  • Beyler yarın 11 de res gelecek ondan sonra 1 hafta daha devam edip 1 res daha gelecek ve 3 Ekim de open beta başlayacak , crew kuracam msj olarakta buradan da bilgilendiririm herkesi.
  • 1 hafta daha bekleyeyim o zaman.
  • Oyun zevkli mi? Eğer zevkliyse open betada kayıt olabilirim.
  • quote:

Beyler yarın 11 de res gelecek ondan sonra 1 hafta daha devam edip 1 res daha gelecek ve 3 Ekim de open beta başlayacak , crew kuracam msj olarakta buradan da bilgilendiririm herkesi.

Peki oyun açılınca sezonlu veya resetli mi devam edicek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut1993

quote:

Beyler yarın 11 de res gelecek ondan sonra 1 hafta daha devam edip 1 res daha gelecek ve 3 Ekim de open beta başlayacak , crew kuracam msj olarakta buradan da bilgilendiririm herkesi.

Peki oyun açılınca sezonlu veya resetli mi devam edicek ?

3 ekimde herşey sıfırlanmış olacak oyunda.
  • Closed Beta ends 10/3 - Open Beta begins 10/6 yazıyor arkadaşlar ama karakterler reslenmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizon255

Closed Beta ends 10/3 - Open Beta begins 10/6 yazıyor arkadaşlar ama karakterler reslenmiş

Karakterler reslendi 3 ünden birdaha reslenecek
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.