Şimdi Ara

The Godfather : Five Families - [Closed Beta] - [Ana Konu] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
9.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CB bittiğinde hesaplar sıfırlanacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

CB bittiğinde hesaplar sıfırlanacak mı ?

Öyle bir saçmalık olacağını sanmıyorum
  • Kapalı betadan sonra oyun resetlenecekmiş , adil olması için
  • quote:

Sanırsam öyle olur ki birçok online oyunda hatta nerdeyse hepsinde CB den OB ye geçerken hesaplar sıfırlanır.

Yeni başlıyorum
    Daemon Spade nick.
    Corleone ailesindeyim.
    Single oynunda çok oynardım ama bu biraz strateji işi galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

quote:

Sanırsam öyle olur ki birçok online oyunda hatta nerdeyse hepsinde CB den OB ye geçerken hesaplar sıfırlanır.

Yeni başlıyorum
    Daemon Spade nick.
    Corleone ailesindeyim.
    Single oynunda çok oynardım ama bu biraz strateji işi galiba.

Evet strateji ağırlıklı , karakterlerin sıfırlanacağını duyduktan sonra open betayı beklemeye başladım , open beta açılsın tekrar başlayacam.
  • Madem sıfırlanacak şu an oynamanın alemi yok.Ben de OB'yı bekleyeceğim.
  • OB de oynayacak olan şuan oyunu öğrenebilir , ben öyle yapacam saldırı sistemlerinin değişeceğini sanmıyorum , birkaç adama saldırıp deneyecem üniteleri
  • bende Geldim HandBrake ismim

DipNot class Carlione

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeriousKiss -- 18 Eylül 2011; 2:31:55 >
  • Hepinizi kabul ettim arkadaşlar.Yalnız oyun beta olduğu için Crew alımlarında kimseyi yetkilendiremiyorum.Birde bazen almıyor Crew e uğraştırıyor...
  • türkçe dil seçeneği varmı oyunda _?
  • Malesef suanda bulunmuyorç...
  • Arkadaşlar diğer bir türk crewi olan Turkish Mafia ile güçlerimizi birleştirmiş bulunuyoruz.Başvurularınızı hemen kabul edicekler.TrMafia crew ini kapatıp tek bir isim altında toplanacağız.

Saygılarımla...
  • Üye oldum, play now dedim tık yok, mozilladan girmemle mi alakalı ?

Edit:Bu sefer oldu yüklüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IamTethaRK -- 18 Eylül 2011; 14:12:22 >
  • Bende mozilla dan oynuyorum sıkıntı yok.

Crew olarak Turkish Mafia ya üye olabilirsin...
  • Open Beta ile ilgili kesin bir tarih yok , close betada oyunla ilgili tüm bugları halledip open betaya döneceklermiş , inşallah kısa sürer
  • galiba soyle bi problem var şehirlere saldırdıgın askerlerle bi daha saldıramıyosun mal gibi 250 260 bastım kazanmama ragmen askerlerle bi daha saldıramadım geri de döndüler saçma olmus bu bug
  • Ha bu arada size başta 50 elmas veriyor benim tercihim sans oynayın onlarla bana 2 tane 8 saatlik indirme 1 günlüğüne %25 fazla atak vs. vs. cıktı cok kardayım :)
  • asker olayında çok hata var. Sayıları azalıyor bazen artıyor. Saldırıyorsun sağ kalanlar dönmüyor falan. Ama sardı oyun. Open beta tarihini bir bilsek ona göre kasacağım veya bırakacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkoral04

galiba soyle bi problem var şehirlere saldırdıgın askerlerle bi daha saldıramıyosun mal gibi 250 260 bastım kazanmama ragmen askerlerle bi daha saldıramadım geri de döndüler saçma olmus bu bug

Belki dinlenme süreleri vardır , bug var büyük ihtimalle 1,2 defa tıklayınca saldırıyor.Şu bugları çabuk giderselerde başlasak biran önce
  • CB'da hatalar olması normal ama kesin bir tarih olsaydı keşke.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.