Şimdi Ara

The Godfather-Five Family || Online Web Tabanlı Mafya Oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun browser oyunudur. Yeni başladım oyuna keyifli bir oyun. Çete ve şehir oyunlarının karışımından oluşuyor. Şehir içerisinde mahallen oluyor. Bu mahalleleri kuruyor ve yapılandırıyorsun. Çeteni kuvvetlendiriyorsun. Mahalle içerisinde kendi villan var. Gold(Altın), Cook(Yiyecek), Steel(Metal) ve Cement(Tuğla) olmak üzere 4 temel üretiminiz ve kurmanız gereken üretim binaları var. Altın için bazı zaman döngüsü içerisinde almanız gereken yerler var mahalle içerisinde. Oyun ingilizce fakat anlaşılması basit bir dille yazılmış. İttifak türünde bir "Crew" oluşturuyorsunuz veya katılıyorsunuz. Size 7 günlük yeni başlayan koruması veriyor. Adamlarınıza silah vermeniz için Gang Level leri fethederek yapıyorsunuz, tavsiyem level 1 ile başlamanız. "Cityspaces" diye Şehir içerisinde bazı yerler alıyorsunuz. Bu yerler kazancınızı etkiliyor sanırım tam emin değili fakat bölge sahibi edindiriyor. Bu bölgelere adamlarınızı konuşlandırabiliyorsunuz. Oyun zamanınızı keyifli geçirmenize olanak sağlıyor. Sıkıcı bir oyun değil..
    Oyun başlangıcında, "The Godfather" filminden esinlenerek 5 adet aile(Diğer Oyunlardaki Irklar Gibi) içerisinde 1 tanesini seçmenizi isteyecek.
    Oyunda fazla Türk yok rastlarsanız ancak çıkıyor karşınıza.

Oyundaki Irk'm: Corleone
    Oyundaki Nick'm: Bothrops Asper
    Oyunda Kurduğum Crew: Turk Mafia (Yeni kurdum bir kaç katılım oldu.)
    Oyunda Bulunduğum Server: Ottilio

Oynamak için Buraya Tıklayınız.

Browser oyunlarından keyif alan herkesi beklerim.

İyi Günler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.