< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
The Good Place (2016) | Kristen Bell | 2. sezon 21 Eylül'de (2. sayfa)
-
-
4. sezon onaylandı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
2. sezonun ortalarındayım, dizi ucuz ve basit sitcomlardan değil. Soğan gibi iç içe katmanları var, yani karakterlerin ve olayların arkaplanı var. Bence mutlaka izlemelisiniz.
İlk sezonun ilk bölümleri sizi sıkabilir ama devam edince cidden öyle olmadığını göreceksiniz. Benden size tavsiye.. -
Amerika'da elfçe muamelesi gören tipik ingiliz aksanı.quote:
Orijinalden alıntı: Finn Balor
Geç keşfettim ancak hemen 1.sezonu bitirdim. Kesinlikle 20 dakikanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor, çok akıcı ve keyifli bir dizi. Kristen Bell muhteşem ancak Ted Danson döktürmüş. Jameela Jamil'in aksanına bitiyorum, tüm sezonu sadece onun konuşmasına ayırsalar oturup izlerim. Diğer yan karakterler de gayet yerindeydi, sırıtan bir karakter yoktu bana göre. Hemen bitmesinden korktuğum için 2.sezona başlayıp başlamamakta kararsızım.
iki İskoçun ingiliz aksanıyla imtihanı😁 hele İskoçun omuz silkeleyerek eleven demeye çalışması ise direk tahanilik🤗
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madeofrage -- 9 Mayıs 2019; 15:56:58 >
-
Tahani'nin aksanı çok iyi. -
Netflix sürekli öneriyordu nedense hiç izlemedim. Bugün başlayıp 2 bölüm izledim tahmin ettiğimden çok farklı çıktı konu olarak ama çok eğlenceli. 2 bölümden değerlendirmek doğru olmasada iyi diziye benziyor.
Netflix'te olmasına rağmen bizde tutmamış olması garip geldi. Nerede gülmemiz gerektiğini bilmiyormuşuz gibi, gülme efekti koyan sit-comlardan hoşlanıyor millet herhalde. -
4. sezon final olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Final sezonu 26 Eylül'de başlıyor.
4. sezon düştü
Dizinin bitmesine 1 bölüm kaldı. 4. sezonu oynarken keşfedebildim bu harika eseri. Bir açıdan iyi oldu sezon aralarını beklemeden topluca izlemek ama karakterlerden ayrılıyor olmak da kötü. Forumda sadece 2 sayfası olması ayrıca diziye hakaret gibi. -
tek izlediğim dizi. 1. sezondan ileri gitmek istemiyorum ama.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
1. sezondan sonra bırakırım demiştim, şimdi 2. sezonun başından kalkamiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 17 Mayıs 2020; 22:31:30 >
4. sezon da bitti. güzel ve olması gereken yerde bitirdiler. dizinin bence kattığı en önemli şey, komedi değil de etiklik üzerine mesajlar oldu.
Muhtemelen bu cümleyi defalarca kurmuşumdur ama yine kuracağım. "Kristen Bell olmasa izler miydim? Sanmıyorum." Çok tatlı, hikayesi ilgi çeken, sabun köpüğü gibi gözüken ama felsefi tarafı da olan bir dizi olarak başladı. Yer yer tekrara düşmesiyle zaman zaman sıktı. Karakterleri özgün gibi gözükse de; başrol oyuncularında "başrol oyuncusu" ağırlığı sezemedim. Kristen Bell ve Ted Danson diziyi taşıyor. Jameela Jamil'in aksanı ve güzelliği sempatik geliyor. Karakterlerden de Jason Mendoza, Tahani ve Janet karakterlerini sempatik buldum. Chidi olmamış. Karakter olarak kötü değil ama oyuncunun Kristen Bell ile uyumu çok sırıtıyor. İlk iki sezonun her bölüm sonunda bir sonraki bölümü merak ettiriyor. Verdiği mesajlar düşündürüyor. Aslında düşünce tarzı olarak kendime yakın bulduğum bir iş olduğunu söyleyebilirim. "Dünya giderek karmaşıklaşıyor ve iyi biri olmak gittikçe zorlaşıyor."
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X