Şimdi Ara

The Handmaid’s Tale (2017) | Hulu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
9
Favori
40.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kriptografi

Hanım bu dizinin sıkı takipçisi olunca altyazı da kaç gündür gelmeyince, iş başa düştü.
    İngilizce uyumlu bir altyazıyı çevirdim, şuraya bırakıyorum. Beğenen alsın kullansın.https://www.dosyaupload.com/ayeK
    Cok cok tesekkurler basarili bir alt yazi devamini bekliyoruz.Kolay gelsin..Diger bolumlerde ayni surumden devam edebilir.1080 p uyumlu.
  • 3.Sezon 7.bölüm ne zaman çıkacak bilgini var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nghnygc

3.Sezon 7.bölüm ne zaman çıkacak bilgini var mı?
    üyelik aldın mı blutvden nerden izliyorsun?
  • Görüntü yönetmeni kimse tebrik etmek lazım ama konu olarak üçüncü sezon diğer sezonların gerisinde gidiyor, şimdilik.
  • öf bu sonuncu bölüm ne kadar sıkıcıydı be bu diziye hiç yakışmıyor, toparlamaları lazım :(

s03e09 bahsettiğim bölüm bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubux -- 17 Temmuz 2019; 13:48:40 >
  • 4. sezon onayı aldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3x1-2 zorla izledim. Akmıyor artık dizi, izlerken de eskisi gibi zevk almıyorum. Kalan bölümlerinin de farklı olmadığı duydum, bırakmaya karar verdim.
  • Ilk sezonu bitirdim, final bölümü cok iyiydi.
  • Bu saatten sonra izleyemeyen varsa (benim gibi) geçmiş olsun..
    Sansürlü izlemek ya da izlememek arasında seçim yapacaklar.Altyazılar her yerden kalkmış
  • Acayip iyi bir dizi, abartmıyorum.

Niyeyse hak ettiği değeri göremedi.

Oyunculuklar, müzikler, çekim kalitesiyle tam bir şaheser bence. Sinema tadında dizi.

Evet konu yavaş ilerliyor aralarda sıkabiliyor ama bir şekilde izletiyor kendini ve tatmin ediyor en sonunda.

3.Sezondan birkaç sevdiğim sahneyi paylaşayım izleyeceklere fikir olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 5 Ağustos 2019; 12:34:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• üçüncü sezonda tvden izlerken bir senkton sorunu var sanki bilgisayardan bakmadım, eğer var ise uğraşıp uygun hale getirebilecekler yardımcı olabilir aslında.
  • MaedHrOS kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam
  • Mesajım bulunsun. Yorumları görünce ilgimi çekti. Başlayacağım bu diziye.

• Altyazı isteyenin mesajı siliniyor fakat bu sefer rusça arıyorum... 2. sezona ait, bilen var mı rusçamı geliştirmek isterim, dizi bu dile çok uygun geldi bana
  • Fell on Black Days F kullanıcısına yanıt
    subscene.com ‘da yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaedHrOS -- 30 Aralık 2019; 8:24:42 >
  • 3. sezona bir türlü başlama isteği oluşmadı. Ya ben arayı çok açtım ya da sıkıntı dizide.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam biraz izledim sardı 5 bölüm izlemişim konu itibari ile içini çekti, başrolde ki hatun çok ruhsuz izlerken bir türlü elektrik alamadım ama merak ettirici bir konu işleniyor ne olucak acaba? diyip diğer bölüme geçiyorum. Chuck ve Dexter dizisinde oynayan sarışın hatun da varmış bilmiyordum görünce sevindim.
  • 4.sezon 2021'de gelicekmiş bu sene beklemeyin demiş Hulu.

edit: Hulu teaser yayınlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 24 Haziran 2020; 20:42:56 >
  • Bu diziyi blutv dısında izleyebilecegim bir uer varmı varsa bana pm atabilirmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende bulamadım bu diziyi pm atın izleyelim konusu kitabı güzel birde dizisini görek...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.