Şimdi Ara

The Hitman's Wife's Bodyguard (2021) | Ryan Reynolds - Samuel L. Jackson - Salma Hayek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Hitman's Wife's Bodyguard (2021) | Ryan Reynolds - Samuel L. Jackson - Salma Hayek

Fragman

Hitman's Wife's Bodyguard, birçok kez kendisini öldürmeye kalkışan tetikçi Darius'u korumak zorunda kaldığı görevin akabinde yaptığı işi sorgulamaya başlayan Michael'ın, bu kez Darius'un eşi Sonia tarafından elini çektiği dünyaya geri çekilmesini ve sonrasında gelişenleri konu ediniyor.

https://turkcealtyazi.org/mov/8385148/the-hitmans-wifes-bodyguard.html

EVO sürümü malum ortamlarda geziyor. The Hitman's Wife's Bodyguard (2021) | Ryan Reynolds - Samuel L. Jackson - Salma Hayek Az önce izledik. İlk yapım gibi fena değildi ama yine de onca aksiyona ve film uzun olmamasına rağmen arada hadi ne zaman bitecek diye baktığım oldu süreye. Sanki ilk film bir tık daha iyi gibiydi. Neyse birkaç noktada yer yer güldürdü. İzlenir ve geçilir. Bu arada Başlığa Morgan Freeman ve Antonio Banderas'ı da yazacaktım da sığmadı, dedim o da kalsın dursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 4 Temmuz 2021; 0:49:43 >

• ilk filme iki kere denk geldim ve izlemekten kendimi alı koyamadım, yani oldukça eğlenceli filmdi. Samuel L.J ve Ryan R. izlemesi iyi bir ikili.

Herhalde ikincisi de epey eğlenceli olacak.

• Rindaman kullanıcısına yanıt

Malum ortamlarda mevcut, bakabilirsiniz. The Hitman's Wife's Bodyguard (2021) | Ryan Reynolds - Samuel L. Jackson - Salma Hayek İlk film neyse bu da o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlki kadar iyi değildi, aşırı cinsel muhabbet vardı ne yazık ki.

• ilk filme göre vasat, sondaki gemi patlama sahnesine para kalmamış anlaşılan o nasıl ucuz iş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.