Şimdi Ara

The Hobbit: Kingdoms of Middle-Earth Oynayanlar Buraya ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
7
Favori
57.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 2. Sehir icin ova kontrol et diyor bu ne anlama geliyor acaba ? Hersey tamam bir tek ova kontrolu lazim . Haritada orman falan isgal ettim ama olmadi .. Yardimci olursaniz sevinirim. Bu arada hero olarak gandalf var level 73 falandi sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende b7 oyunu oynuyorum kudretim 120k bende gandalfin sehrinin yeriji degistirme iksiri var koordinatlari seciyorum ama sehrin yeri degitirilemedi diyor bi ova bulman gerekiyor diyor ama ova die bisey yok ortada yatdimci olursaniz sevinrim tesekkurler
  • arkadaşlar bu 2. 3. şehir kurmaktaki amaç ne ? gerek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

Arkadaslar 2. Sehir icin ova kontrol et diyor bu ne anlama geliyor acaba ? Hersey tamam bir tek ova kontrolu lazim . Haritada orman falan isgal ettim ama olmadi .. Yardimci olursaniz sevinirim. Bu arada hero olarak gandalf var level 73 falandi sanirim

arkadaşım haritada ovalar var arayın bulursunuz. orayı işgal etceksiniz.yalnız kaleye tıkladığınızda orda fetihler yazan bi yer var orada 9 ova kontrol etme hakkınız varsa ve siz 9 tane kontol ediyosanız birini bırakın. yani 1 boş olsun. sonra 2. şehir tapunuz varsa zaten şehri kurarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLgaTe

arkadaşlar bu 2. 3. şehir kurmaktaki amaç ne ? gerek var mı ?

daha çok güçleniyorsun şehir kurarsan. yani 1 şehirde değil 3 şehirde asker bascaksın ve kaynak üretceksin.

yeni başlayacak arkadaşlar için Saruman24'te NoFeAr veya Avalon11'de Turkforce klanlarını öneririm. Buralardan destek veririz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrcan1

Arkadaslar bende b7 oyunu oynuyorum kudretim 120k bende gandalfin sehrinin yeriji degistirme iksiri var koordinatlari seciyorum ama sehrin yeri degitirilemedi diyor bi ova bulman gerekiyor diyor ama ova die bisey yok ortada yatdimci olursaniz sevinrim tesekkurler

önce bir ova bulcaksın var bi sürü ova. onun koordinatlarını yazman gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: schwarzweib

quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

Arkadaslar 2. Sehir icin ova kontrol et diyor bu ne anlama geliyor acaba ? Hersey tamam bir tek ova kontrolu lazim . Haritada orman falan isgal ettim ama olmadi .. Yardimci olursaniz sevinirim. Bu arada hero olarak gandalf var level 73 falandi sanirim

arkadaşım haritada ovalar var arayın bulursunuz. orayı işgal etceksiniz.yalnız kaleye tıkladığınızda orda fetihler yazan bi yer var orada 9 ova kontrol etme hakkınız varsa ve siz 9 tane kontol ediyosanız birini bırakın. yani 1 boş olsun. sonra 2. şehir tapunuz varsa zaten şehri kurarsınız

Tamam kardeşim teşekkür ederim bulunduğum konumda ve çevresinde hiç ova yoktu ondan bulamadım her halde . Başka bir yere taşıdım şehri hemen buldum çok sağol

• Arkadaşlar oyundaki birliklerle ilgili genel bilgi. Yalnız elfleri seçmiş olanlar için geçerlidir.

Piyade, Okçu, Süvari ve Kuşatma birimleri var genel olarak.

1-Piyadeler:elf milisleri,elf savaşçıları,koçbaşları
    2-Okçular(menzilli oluyor aynı zamanda) ;elf okçuları,akrepler,entler
    3-süvari : atlı elfler,atlı avcılar,atlı galdhrim

yani bu durumda:

-Piyadeler , Süvarilere karşı güçlüdür.

-Menzilliler(yeni okçular) , Piyadelere karşı güçlüdür.

-Süvariler ise Menzillilere karşı güçlüdür.
  • Arkadaslar bir sehirde arastirmalari yaptik askerleri basabilir hale geldik diyelim en son asamaya kadar. Sonrasin da kisla sayisini arttirmak icin dokuzuncu seviye ahiri yikarsak sil bastan mi oluyor yoksa asker basimi degismiyor mu.. Birde su mithlond suvarileri nasil oluyor.. Son soru elimde hobbit insaat ekibi var neleri 10 yapmaliyim sizce.. Simdiden tesekkur ederim cevaplariniz icin

• quote:

Orijinalden alıntı: muttarid

Arkadaslar bir sehirde arastirmalari yaptik askerleri basabilir hale geldik diyelim en son asamaya kadar. Sonrasin da kisla sayisini arttirmak icin dokuzuncu seviye ahiri yikarsak sil bastan mi oluyor yoksa asker basimi degismiyor mu.. Birde su mithlond suvarileri nasil oluyor.. Son soru elimde hobbit insaat ekibi var neleri 10 yapmaliyim sizce.. Simdiden tesekkur ederim cevaplariniz icin

Yıkmayın, asker basamazsınız. Armory, Forge ve Stables yıkılmamalı. Mithlond guards ise troopsların 4. Seviyesidir. Henüz basılamıyor. Mithril ile satın alınan kutulardan çıkar veya ödüllü yarışmalardan kazanabilirsiniz. Inşaat ekibi için ise tavsiyem Great Hall. Kahramanının leveli kaç ? 212 yapmayı düşünüyorsanız great hall'ı 10 yapın. Çünkü 9 level great hall anca 180 lvl'e kadar sınırı var. Aksi takdirde bekletin elinizde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kahraman level su an 131. İkinci sehri kurdum kafami karistiran su hangi sehri asker sehri yapiyoruz ikinci sehirde ciftlik basma diyen de var. Acikcasi yuksek kudrete sahip olmak istiyorum ama cokta bilgim yok kislayi en az 14 yapmak mantikli geliyor lakin nufus asker basmak icin gerekli degil mi? Biraz strateji lutfen :)

• quote:

Kahraman level su an 131. İkinci sehri kurdum kafami karistiran su hangi sehri asker sehri yapiyoruz ikinci sehirde ciftlik basma diyen de var. Acikcasi yuksek kudrete sahip olmak istiyorum ama cokta bilgim yok kislayi en az 14 yapmak mantikli geliyor lakin nufus asker basmak icin gerekli degil mi? Biraz strateji lutfen :)

Konu içindeki mesajlarıma bakın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

ben bu ay bi gün kaçırdım takvimde yinede alabilcekmiyim 300 mitrili?

30 gün log in istiyor. Kaçırdığınız ilk gün ise başka gün kaçırmayın.

yok 5nci günü kaçırmıştım

5 kere log in mi kaçırıdınız ? Öyle ise alamayacaksınız ne yazık ki

hayır bu ay sadece 1 kere 5 temmuzdakini

hocam bu mitril nasıl alıyoruz, siz ücretsiz bi şekildemi alıyorsunuz 300 taneyi?

• Arkadaşlar merhaba ikinci kurduğumuz şehre kaynak takviyesi nasıl yapıyoruz?? Çiftlik bakımı üretimden fazla olduğu için sıfırlandı onu düzeltmek için uğraşıyorum yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arya8191

Arkadaşlar merhaba ikinci kurduğumuz şehre kaynak takviyesi nasıl yapıyoruz?? Çiftlik bakımı üretimden fazla olduğu için sıfırlandı onu düzeltmek için uğraşıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Haritadan Şehrini seç nakliyeye gel oradan yolla istediğin kadar Ve de 2. şehir de full çiftlik yapın

OYUN İLE İLGİLİ SORULARI OLAN ÖZELDEN YAZABİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaycorlu -- 29 Temmuz 2013; 0:36:02 >
  • Şu mithril için hile falan yok mu arkadaşlar?

• Beyler ikinci ve ucuncu sehirleri kurdugumuz ovalarin seviyeleri sehri etkiliyor mu yoksa ova seviyelerinin hicbir onemi yok mu.

• quote:

Beyler ikinci ve ucuncu sehirleri kurdugumuz ovalarin seviyeleri sehri etkiliyor mu yoksa ova seviyelerinin hicbir onemi yok mu.

ben faklı seviyelerdeki ovalara kurdum bi farkını gormedım
  • Ben takvimde ki ilk üç sandığı açtım fakat 4. ve 5. sandıkların içi görünmüyor bu sandıklarda ne var acaba. Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mbt9595959595

Ben takvimde ki ilk üç sandığı açtım fakat 4. ve 5. sandıkların içi görünmüyor bu sandıklarda ne var acaba. Şimdiden teşekkürler

4 te ofke run u vardı. 5te ıse 300 mıtrıl hedıye vardı. bu ay hepsını ısaretleyın 2 hobbit insaat ekibi,2 gandalfla eğitim ve 1 okçularla eğitim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.