Şimdi Ara

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.273
Cevap
16
Favori
99.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hevesinş kırmak istemem ama böyle birşey yapmazlar hocam, garanti veriyorum sana :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blu-Ray çıkış tarihi 8 Nisan olarak duyuruldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Bence PJ Dark Tower'ı çekmeli.

Yeniden başladım okumaya. Keşke olsa öyle bir şey ne güzel olur.
  • Sinemaya gitmeye vakit bulamadım.Nettede yüksek kalite bulamadım
  • bu film 1milyarın altında kalacak.çin ve japonya'da o kadar sevilen bir seri değil.zaten geç gösterime girmesinden dolayı hasılatları daha da düşecektir.
  • dvdscr izlenir mi ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: glamdr1ng

dvdscr izlenir mi ki ?

Tavsiye etmiyorum görüntüsü kötü indirmemle silmem bir oldu bu filme yazık olur en az 720 yada 1080p bekle derim
  • Barış Manço...
     The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu şu laneti hiç bir yerde izleyemedim bulamadım. İzmit'e 2 gün geldi gitti film. Ne iTunes'ta var, ne dvd var, ne blue-ray var... Nette Dvdscr'den başka bir şey yok. 8 Nisan nedir ya ? Film ebesinin nikahında çıktı... 4-5 ay sonra dijital ve disk sürümünü çıkarmakta nedir ? Hangi sinema salonu bu filmi 4-5 ay gösterimde tutuyor ?

Ortada resmen böyle bir film var ama seyredebilecek hiçbir kaynak yok. Şaka mı bu ? Misal veriyorum ; adamları arasam "filminizi nasıl izleyeceğim ben ?" desem, "8 Nisanı bekle" mi diyecekler ?

Cehaletimi mazur görün, hedefi sinema olan tüm filmlerin başına bu mu geliyor ? Yada böyle mi oluyor normalde de ? Çıktıktan 1 hafta sonra iTunes'ta biten filmleri biliyorum... Off off. Deli olacağım, 1 haftadır filmi fellik fellik arıyorum ...
  • orc kostümü yapmak için filmde uygun resim varmı sizde? ikinci filmdekileri iyi ama kol ve bacakları çok açık sonra aralıkta donmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HÜSAMCIK

orc kostümü yapmak için filmde uygun resim varmı sizde? ikinci filmdekileri iyi ama kol ve bacakları çok açık sonra aralıkta donmayalım.

Tam olarak anlayamadım ne için istiyorsunuz ve aslında ne istiyorsunuz ? Baştan aşağı orc fotoğrafı mı ? Kostümlerini mi hazırlayacaksınız ?
  • evet kostümünü hazırlamak için. warp sürücüleri kıyafetleri iyi ama kolları ve bacakları fazla açık,3.filmde kışa denk gelicek. fotoğraflardan bakarak hazırlamayı düşünüyorum zaten pek bişey giymiyorlarbir kaç parça deri ,biraz örgü zırh
  • quote:

Orijinalden alıntı: HÜSAMCIK

evet kostümünü hazırlamak için. warp sürücüleri kıyafetleri iyi ama kolları ve bacakları fazla açık,3.filmde kışa denk gelicek. fotoğraflardan bakarak hazırlamayı düşünüyorum zaten pek bişey giymiyorlarbir kaç parça deri ,biraz örgü zırh

OOo 3. filme kostümlü gideceksiniz benim gibi. Bende bir iki arkadaşımı ayarladım kostümlü gideceğiz. Bi araştırma yapayım ben sizin için.

Hatta forumdan da örgütleniriz hep beraber bi plan bile yapabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Blu-Ray çıkış tarihi 8 Nisan olarak duyuruldu.

Çıksa da izlesek Blu-Ray
  • çok teşekkür ederim hani resim olmasa bile filmin şu kareleri bile deseniz olur .şehir olarak uymaz ama topluluk oluşursa güzel olur. cos_xe de thorin kıyafeti ile gidicekti yada gitmişti
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    HÜSAMCIK kullanıcısına yanıt
    @Jeolog.

Bende gelmeyi düşünüyorum da seneye belki sınava bir daha girerim. Ama bir kaç günümü ayırsak problem olmaz herhalde. Çok maliyet tutarmı ki?

Bide nereye gidiyoruz?

@HÜSAMCIK

Hocam böyle yapabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 27 Şubat 2014; 21:16:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

@Jeolog.

Bende gelmeyi düşünüyorum da seneye belki sınava bir daha girerim. Ama bir kaç günümü ayırsak problem olmaz herhalde. Çok maliyet tutarmı ki?

Bide nereye gidiyoruz?

@HÜSAMCIK

Hocam böyle yapabilir misin?

İstanbul'dayım hocam ben. İstanbul'da herhangi bir sinema olabilir farketmez benim için. Kalabalığa göre belirleriz onu.

Maliyet içinde bir şey söyleyemem eğer yurt dışından hazır kostüm alacaksanız 200 doları buluyor. En azından ben Gandalf için öyle bir maliyet çıkarttım. Ama kendiniz hazırlarsanız çok çok daha ucuza da gelebilir. Bir iki güne teferruatlı bir konu açacağım. haber ederim size de.

• bunlar kadar mümkün değil ama,kemikleri kil veya bildiğimiz hamurdan yapılabilir,içine sıkı biri tişörtü siyah toz kumaş boyaları var kirli gibi göstersin,üzeindeki deri gibi kıyafeti bursa kumaş pazarı gibi yerlerde kürklü yada tüylü kumaşlar var onlardan, eldivenide (ucuz normal eldiven alınıp) parça derilerle dirseğe kadar uzatıp bişeyler yapılır. benim bütçem yok hazır almaya kendim yapmaya çalışcam tek maske hazır alıcam. zaten arkadaş yeni konu açarsa orda paylaşımlar yaparız burayı dağıtmayak konuyu

Yüzüklerin efendisindeki ork ve goblin hobbittekilerden daha akılsız gibi hemde bunlarda kostümden çok makyaj öne çıkmış miğferi kalkanı olan çok az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HÜSAMCIK -- 27 Şubat 2014; 23:02:33 >
  • HÜSAMCIK kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel olmazsa ben gitmem.

• Blu-ray nerede kaldı ya :)
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.