Şimdi Ara

The Human Centipede II (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilk filmi izledimde 2. film 1.inin devamı olarakmı
    yanı ortadaki kız yaşıyordu filan
    ordanmı yoksa ayrı bi hikayemi
  • 2.yede göz attımda abi cidden bunu düşünen insan ruh hastasıdır göz altında tutulması gerekir
  • Ben böyle filmin içine...

Öncelikle şunu belirteyim, Saw, Hostel,Cannibal Holocaust, vs.. Bunlar bunun yanıda çizgi film kalır.

Demin izleme gafletinde bulundum. yarıda kestim. Yaşamdan soğursunuz. Dostlarınızla oturup izlemeyin izlettirmeyin? Düşman edinirsiniz...

Bu filmi yapan ve emeği geçen herkese

Bilmem anlatabildimmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @NTARES -- 28 Mart 2012; 13:30:09 >

• en kısa zamanda izleyeceğim
  • ruh sağlığınız bozulabilir sizofreni yapabilir ekşi sözlük te bazı yazarlar bibirleriyle aynı fikirde olduklarını ve kendi kendine beslenen devirdaim makinası olabilirdi ve otopark ta güvenlikçi mi olsak gibi yorumlar yapmışlar izleyenler de anormalleşebiliyor hiç pause bile yapmadan sonuna kadar izledim cüce hiç konuşmadan filmi bitirdi ne demişler .. tü yere yakın olandan korkucan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 10 Mayıs 2012; 1:57:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

ruh sağlığınız bozulabilir sizofreni yapabilir ekşi sözlük te bazı yazarlar bibirleriyle aynı fikirde olduklarını ve kendi kendine beslenen devirdaim makinası olabilirdi ve otopark ta güvenlikçi mi olsak gibi yorumlar yapmışlar izleyenler de anormalleşebiliyor hiç pause bile yapmadan sonuna kadar izledim cüce hiç konuşmadan filmi bitirdi ne demişler .. tü yere yakın olandan korkucan

• İzleyen varsa bir yorum yapsa birazdan 1. sini izlicem ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: PapiChilo

İzleyen varsa bir yorum yapsa birazdan 1. sini izlicem ben

vaktini boşa harcama fragmanı izle geç
  • irreversible filan tamam da bu tarz filmler sadece nasıl iğrenç oluruz ve ses getiririz düşüncesiyle çekilmiş filmler. the human centipede, a serbian film, salo or 120 days of sodom gibi filmleri severek izleyen insandan baya baya şüphe ederim. yolda görsem selam vermem, o derece.
  • Tamamen amaçsız.
  • Güzel seriydi bana göre. 2.film aralarında en iğrenciydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Hand Luke

Tamamen amaçsız.

Aynen öyle. Son derece boş, amaçsız, gereksiz, saçmapasan bir seri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Orijinalden alıntı: The Swamplord

Baş roldeki eleman çok uymuş gerçekten. Yüzüne bak, tırs.

+1500 o nasıl tipdir yahu? kimdir neyin nesidir?? imdb'de hakkında bilgi falan da yok..

• elzemsin kullanıcısına yanıt
    efsane oyuncuydu 3.filmde yardırmış resmen
  • Bu seriyi beğenmeyen gitsin anasıyla babasıyla açsın TV dizisi izlesin yanındada mandalina yesin 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.