Şimdi Ara

The Human Centipede II (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzlemek lazım bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

ilk filmde ana karakterin seçimi,kızlar ve konu dışında bişey yoktu

sara sara izledim zaten ilk filmi

bu güzel olsa bari

bu arada tıbben mümkün kısmına yorumu olan varmı

%100 medically inaccurate hocam. Senin dediğinin tam tersi yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskiekşiyazarı

quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

ilk filmde ana karakterin seçimi,kızlar ve konu dışında bişey yoktu

sara sara izledim zaten ilk filmi

bu güzel olsa bari

bu arada tıbben mümkün kısmına yorumu olan varmı

%100 medically inaccurate hocam. Senin dediğinin tam tersi yani.

ha iyi ya ben tıbben olaiblir sanıyodum şimdi bu filmi izleyip dneeyecek manyaklar çıkar falan

bu arada 720p indirip izlemeyi düşünüyorum bu akşam

• İlk filmi az önce izledim. Hani insanın aklına gelmiş bu senaryo aklım ermiyor. Nasıl bir psikoloji bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

İlk filmi az önce izledim. Hani insanın aklına gelmiş bu senaryo aklım ermiyor. Nasıl bir psikoloji bu ?

senınle aynı seyı dusundum ılk gordugumde nasıl bır düşünme yapısıdır dıye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

720p sini az önce edindim en kısa sürede izleyip yorumumu burada paylaşacağım ilk filmi gibi bunuda merakla bekliyordum,

Cesarete bak
  • bunu yapan kişilerin araştırılması lazım bence. böyle psikopat fikirlere sahip adamlarda vardır bir şeyler.

şu diz kapağını mı ne kestikleri yer vardı onda rahatsız oldum biraz.
  • ilk filmi az önce sardıra sardıra bitirdim özet geçiyorum.

iki kızın arabası bozuluyor ormana dalıyorlar sonra manyak bir doktorun evine denk geliyolar adam ilaç verip bağlıyor bunları sonra bi tane de japon buluyor üçünü ameliyatla birleştiriyor bunlara evcil hayvan muamelesi yapıyor sonra polis eve geliyor bunu vuruyor bu arada da öndeki japon bu nasıl hayat diyip intihar ediyor ve film bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaska Yolcusu -- 26 Kasım 2011; 20:21:34 >
  • çok hasta bir film bee
    filmde adam ilk filmi izleyerek orgazm oluyor
  • İkinci filmi de dün akşam izledim.Keşke izlemeseydim film bile denemez bu saçmalığa.Resmen işkence sahnelerini kaydetip yayınlamışlar film diye. Rezalet . Etkilenmem ben demeyin film gerçekten alttan alttan psikolojinizi etkiliyor. Mesela erasmus için yurt dışına çıkmayı düşünüyordum erteledim
  • Splice kadar kötü olamaz. Lanet olası iğrenç bir film Spilce.
    Allah belasını versin o filmin. Lanet inesi pislik aptal film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0NDiP -- 27 Kasım 2011; 15:46:52 >
  • ikinci film daha da kötü olmuş. tek kelimeyle iğrençti. oyuncular da iğrenç, film de iğrenç. yönetmenin psikolojik yardım alması lazım bence hastalıklı herif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaska Yolcusu -- 27 Kasım 2011; 16:47:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0NDiP

Splice kadar kötü olamaz. Lanet olası iğrenç bir film Spilce.
    Allah belasını versin o filmin. Lanet inesi pislik aptal film.

• Sadist filmleri severim ama ilk film bir halta benzemiyordu bakalim bu nasil olacak :/
  • Üstüne para verseler 5dk izlemem yapı meselesi tamamen.Ayrıca UK'da yasaklanmasıda iyi reklam olur.
  • İlkini izleme hatasını yapmıştım. Bunu izleyeceğimi sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona Grata -- 28 Kasım 2011; 2:12:50 >
  • Filmi geçen cumartesi izledim beklentilerimin üstünde çıktı ilk filmde,

En azından işi yapan doktordu işi biliyordu anlıyordu malzemeden filan, bu ise resmen pata küte daldı zaten cücenin son sahnede yaptığı hayvanlık tüm filmin üstündeydi, Splice filmine nasıl iğrenç diyorsunuz ya neresi iğrençti o filmin Allah aşkına,
  • az önce izledim açıkçası pişmanlık duydum zaman kaybından öte değil tamam ilk filme kıyasla daha iyi ama özellikle kesme biçmee bekliyor insan ve bulamayıncada üzülüyr

5.5/10
  • South Park'ın bölümü geldi aklıma
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.