Şimdi Ara

The Hunger Games (2012) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
1
Favori
13.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kitabı okuduğum için filmi izleme şansım şuan yok.

Konu olarak ise The Running Man filminden daha çok Battle Royal ile benzeşiyorlar.

• Film cekim olarak kotuydu
    Konuyu anlamadim
    Ama ok ve yay kullanan her kiz ilgilimi ceker, hafif yuzu kiloluda olsa yay ve ok etkiledi beni

Aklima takilan soru ise film kisaca
    2kisi sectiler, herkes savasti, oyunu kuranlar izlenmeyi arttirmak ve kargasayi azaltmak icin kural cikardi, sonra herkes birbirini oldurdu, birinciler ortaya cikti. Eee 2.filmin konusu ne olucak nasil baglicaklar, ben o olayi cozemedim. He bide kiz ile ilk bastaki ormana kactilari cocuk asikti, kiz hep diger cocuga yapmacik davrandi ama geri mintikalarina donduklerinde bari tekrar onlarin iliskilerini 1-2dk isleselerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 10 Nisan 2012; 0:20:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Film cekim olarak kotuydu
    Konuyu anlamadim
    Ama ok ve yay kullanan her kiz ilgilimi ceker, hafif yuzu kiloluda olsa yay ve ok etkiledi beni

2kisi sectiler, herkes savasti, oyunu kuranlar izlenmeyi arttirmak ve kargasayi azaltmak icin kural cikardi, sonra herkes birbirini oldurdu, birinciler ortaya cikti. Eee 2.filmin konusu ne olucak nasil baglicaklar, ben o olayi cozemedim. He bide kiz ile ilk bastaki ormana kactilari cocuk asikti, kiz hep diger cocuga yapmacik davrandi ama geri mintikalarina donduklerinde bari tekrar onlarin iliskilerini 1-2dk isleselerdi

2. filmin içeriği şöyle olacak " Spoiler içinde Spoiler İçerir " . capitol başkanı snow filmin sonundaki olayların vr aşklarının numara olduğunu ve bu iki haracın özellikle katnissin kendisini aşağıladığını düşünecek . ve dolayısıyla bu iki haraçtan kurtulmak isteyecek . Ve O güne Kadar Açlık oyunlarını kazanmış hayatta olan bütün haraçlar açlık oyunlarına katılacak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 10 Nisan 2012; 1:57:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

Orijinalden alıntı: mockingjay

filmin sonunda çalan parçayı arıyorum bir türlü bulamadım bilen birisi varsa yardımcı olabılırmı çok sevinirim.

Aynen benimde çok dikkatimi çekti. Hatta bu parça çok güzelmiş diye hafifçe bağırdım. Ah bide bulabilseydik...

Ayrıca Jennifer Lawrence de siyah saçlı çok güzel olmuş.

ben buldum o müziği şuan işteyim adı aklımda değil aklıma gelirse yazarım gelmesze akşama eve gidince yazarım

• Bende de var alhumunu indirdim birazdan upload ederim
  • Arkadaşlar birşey soracağım. Bu film sadece ilk kitabı mı kapsıyor, yoksa 3 kitabımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Film cekim olarak kotuydu
    Konuyu anlamadim

2. filmin içeriği şöyle olacak " Spoiler içinde Spoiler İçerir " . capitol başkanı snow filmin sonundaki olayların vr aşklarının numara olduğunu ve bu iki haracın özellikle katnissin kendisini aşağıladığını düşünecek . ve dolayısıyla bu iki haraçtan kurtulmak isteyecek . Ve O güne Kadar Açlık oyunlarını kazanmış hayatta olan bütün haraçlar açlık oyunlarına katılacak .

Ilk kitapta filmdeki gibimi, filmin adi aclik oyunlari olmasa ve kitabin filmi oldugu soylenmese bu kadar cok izleyicisi olmaz, film cok basit bir sekilde konuyu islemis resmen, fakirlerin cocuklari zenginleri eglendirmek icin seciliyor, fakirlerde savasiyor hep

• quote:

Orijinalden alıntı: ««T®AVI§»»

Arkadaşlar birşey soracağım. Bu film sadece ilk kitabı mı kapsıyor, yoksa 3 kitabımı?

Sadece ilk kitabı kapsıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

quote:

Orijinalden alıntı: ««T®AVI§»»

Arkadaşlar birşey soracağım. Bu film sadece ilk kitabı mı kapsıyor, yoksa 3 kitabımı?

Sadece ilk kitabı kapsıyor.

Anladım hocam, sağolun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

filmin sonunda çalan parçayı arıyorum bir türlü bulamadım bilen birisi varsa yardımcı olabılırmı çok sevinirim.

Aynen benimde çok dikkatimi çekti. Hatta bu parça çok güzelmiş diye hafifçe bağırdım. Ah bide bulabilseydik...

Ayrıca Jennifer Lawrence de siyah saçlı çok güzel olmuş.

ben buldum o müziği şuan işteyim adı aklımda değil aklıma gelirse yazarım gelmesze akşama eve gidince yazarım

Hocam sanırım unutmuşsunuzda yazabilir misiniz acaba ?

quote:

Orjinalden alıntı: W7K2D

Bende de var alhumunu indirdim birazdan upload ederim

Sizde unutmuşsunuz sanırım :)

Evet unuttum ne yazıkki :( şuandada işteyim bana saat 19:00 da pm atarsan seve seve yollarım şarkının adı aklımda değil ne yazıkki ve işten girebildiğim siteler kısıtlı olduğundan bakamıyorum adına :(

• Filmi bugün izledim ve çok beğendim. Kitabı okumaya başlamıştım, ama sinemadan kaldırılmadan da izlemek istedim.
    Kitap zaten sürükleyici ve güzel. Suzanne Collins güzel bir iş çıkarmış.
    Mitolojik, tarih ve diğer birçok referansı çok beğendim. Tavsiye ederim.
  • Filmi izledim fakat hayal kırıklığı diyebilirim. Kitabın tadını veremedi.
  • Bu tip süper serilerin filmlerini yapmak kolay değildir,Milenium serisi (ejderha dövmeli kız) en güzel örnek olsa gerek filmin avrupa versiyonu tutmadı abd tekrar çekiyor ve 1. film avrupa versiyonuna göre daha iyi ama kitabın tadını beklememek lazım yine de..
  • Kitabı biliyordum ama okumamıştım. Filmi izledikten sonra okudum.
    Filmi beğendim, hoşuma gitti ve serisini okumaya karar verdim.
    Evet kitapla karşılaştırıldığında çok hayal kırıklığı yaratabilir. Çünkü kitap çok daha iyi işlemiş, çok daha iyi duyguları ifade etmiş.
    Ama bence, sinema filmine onların hepsini birden sığdırmak da o kadar kolay değil ya her filmde atlanan şeyler olur kitaptan uyarlama yapılırken. Ya da gerçekten etkisinde kaldığım bir kitap ve film olduğundan böyle düşündüm :)
  • yorumlara baktim vazgectim
  • yorumlara göre zamanı gelince izleriz (DVD)
  • BENCE ÇOK GÜZEL BİR FİLM İZLEDİM VE GERÇEKTEN KEYİF ALDIM.OLUMSUZ YORUMLAR YAPANLAR GENELLİKLE KİTABINI OKUMUŞ KİŞİLERDİR.KİTAPTA DAHA HEYECANLI OLDUĞUNU VE BAŞROLDE Kİ KIZ SÜREKLİ İÇ SESİYLE KONUŞTUĞUNU AMA FİLME BUNU YANSITMADIKLARINI SÖYLÜYORLAR.BEN KİTABI OKUMADIM AMA FİLMİ EŞİMLE BİRLİKTE KEYİFLE İZLEDİK.ENAZINDAN KONUSU FARKLI.
  • Genel anlamda başarılı bir film ancak şu aşk olayı biraz fazla klişe olmuş, Tabi ben klişelere çoğu zaman takılmayan biriyim ondan ötürü bunun üstündede çok durmuyorum. Şunu diyeyim 15-30 yaş aralığına hitap etsede konusu benzerlerine göre biraz daha derin ve izletiyor. Başroldeki Jennifer ablanında üzerimde bir çekim etkisi varki sormayın. Ki ben holivud hatunlarının çoğuna hastayım.
  • Film bana çok sıradan geldi.Kitabı okumadım okusaydım belki karakterleri,aksiyonu izlemek hoşuma gidebilirdi fakat şuankinden daha fazla hayal kırıklığı yaşardım.
  • Bir şeylerin "eksik" olduğunu hissettiğiniz filmlerden.
    ama bu eksikliği hissederken "bir şeylerin" eksik olmamasını sağlayacak bir hikaye de var diyorsunuz.
    karakterleri daha "derin" işlemiş olsalardı film son yıllardaki en iyi filmlerden biri olabilirdi.
    hikayesi nedeniyle, alacakaranlık serisinden çok daha iyi bir film olabilecek bir potansiyeli zaten mevcut.
    ama bu haliyle bile yine yapımcılarına epey para kazandırır. serinin 2. ve 3. kitabının filmleri de beklenir.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.