Şimdi Ara

The Hunter 2012 Sizlere yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
65.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazı kişilerin The Hunter 2012 ile ilgili sorunları var

1-Nasıl hayvan avlarım
    Aslında çok basit.Tab tuşuna basın ve elinize o aleti alın.Ortalıkta gezerken aletteki ID yazan tuş parlıyor ise bir şey buldunuz.Sol tıklayın ve bir hayvan resmi göreceksiniz.Bir daha sol tıklayın.Haritada yanıp sönen yer olur.Oraya gidin.Yerde kablo gibi kırmızı bir şey görürsünüz.Onun önüne gidin ve tekrar ID yanınca sol tıklayın.Eyer size bir soru soruyor ise o zaman farklı bir hayvan buldunuz.Sormuyor ise ilk aradığınız hayvanı buldunuz demektir.Bakın haritada iki çizgi çıkar.hayvan o çizginin arasında demektir.Bu şekilde hayvanı bulabilirsiniz

2-Harita çok büyük her yere yürünerekmi gideceğiz
    Pek sayılmaz arkadaşlar.Oyuna başladığınızda eşya seçme bölümü olur.Equipment yazan bölümün en altında üçgen şeklinde bir şey var.Onu üstünüze giyemessiniz ama çantaya alabilirsiniz.Oyuna başlayın ESC ye basın RETİRE ye basın 3 seçenek var alttada o üçgen şeyden kaç tane olduğu.Birinci seçenek sizi en yakın haritada ev şekline görünen yere 2. seçenek en yakın haritada çadır olarak görünen yere ışınlar.

3-Hangi hayvanlar var
    Arkadaşlar oyunun hemen hemen her yerinde ceylan yine her yerinde tavuz kuşu sağ tarafta domuz üst taraflardada tilki bulunur.Diyer haritalarda ayı,tavşan gibi çeşit çeşit hayvan var ama bende gidemedim.

4-Eşya seçme yerindeki Huntermate addons ne işe yarar.
    Arkadaşlar onlar oyundur.Deneyip görün zaten ikitane var.Tab tuşuna basınca çıkan alette g ye basarsanız açılır

Başka sorunuz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fidentia -- 5 Aralık 2011; 18:41:13 >

• Arkadaşlar şimdi gameplay çekiyorum bitince size videosunu veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidentia

Arkadaşlar şimdi gameplay çekiyorum bitince size videosunu veririm.
    Oyundan bi cacık anladıysam arap olayım tamam görüntü kaliteli iyi de o ışınlanma olayı nedir ya çok mu zor du bi atv yada at vermesi yada jeep falan yürü yürü bitmiyor ya D(: hem ben aslan ,fil , su aygırı , timsah falan avlamak istiyorum acaba bunlar varmı ...2012 güzel olmamış bence yüklemeyenler hiç bulaşmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter85

Oyundan bi cacık anladıysam arap olayım tamam görüntü kaliteli iyi de o ışınlanma olayı nedir ya çok mu zor du bi atv yada at vermesi yada jeep falan yürü yürü bitmiyor ya D(: hem ben aslan ,fil , su aygırı , timsah falan avlamak istiyorum acaba bunlar varmı ...2012 güzel olmamış bence yüklemeyenler hiç bulaşmasın

Alıntıları Göster
    sana katılıyorum ama yinede zevkli ve zaten gerçeğide böyle
  • quote:

sana katılıyorum ama yinede zevkli ve zaten gerçeğide böyle

Alıntıları Göster
    evet aşırı gerçekçi ama baya zaman ayırman gerekiyor hem ben haritanın öbür tarafına gidip kutup ayısı avlayamayacaksam zamanım boşa gitmiş geliyor sonuçda bu hayvanlar gerçekde var bi laf vardır ya hep geyik hep geyik nereye kadarrrr çek el frenini dön sabaha kadar pek uymadı ama :D9 böle yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter85 -- 11 Aralık 2011; 15:46:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter85

evet aşırı gerçekçi ama baya zaman ayırman gerekiyor hem ben haritanın öbür tarafına gidip kutup ayısı avlayamayacaksam zamanım boşa gitmiş geliyor sonuçda bu hayvanlar gerçekde var bi laf vardır ya hep geyik hep geyik nereye kadarrrr çek el frenini dön sabaha kadar pek uymadı ama :D9 böle yani..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ilk çıktığında oynamıştım netten oynamıştım yarışmalar felan oluyordu baya iyiydi gecen kafama esti yine kurdum sonra sitesine girdim oyunu benim pcden komple sildi oyunu kendi yükledi bende eski crackla kırakladım açıldı neyse ben gene yarışmalara giriyorum amaa oyun esnasında kurala göre vurduğum hayvanın puanını hesaplamıyor sorunu bilen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yosicah_TR

arkadaşlar ilk çıktığında oynamıştım netten oynamıştım yarışmalar felan oluyordu baya iyiydi gecen kafama esti yine kurdum sonra sitesine girdim oyunu benim pcden komple sildi oyunu kendi yükledi bende eski crackla kırakladım açıldı neyse ben gene yarışmalara giriyorum amaa oyun esnasında kurala göre vurduğum hayvanın puanını hesaplamıyor sorunu bilen var mı ?

Alıntıları Göster
    bende sadece ceylana izin veriyor domuz tilki vb vurmama izin vermiyor nasıl çözebilirim bu sorunu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rap_üstad

bende sadece ceylana izin veriyor domuz tilki vb vurmama izin vermiyor nasıl çözebilirim bu sorunu?

Alıntıları Göster
    ben hiç öyle bir sorun yaşamadım normal netsiz oynarken alayını avlıyorum bütün silahlar cephanelikte var ama nette 1 tane silah 20 kursun var aslında şuan kurulu olan bana sitenin kendi yüklediği ama eskisindede vurabiliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yosicah_TR

ben hiç öyle bir sorun yaşamadım normal netsiz oynarken alayını avlıyorum bütün silahlar cephanelikte var ama nette 1 tane silah 20 kursun var aslında şuan kurulu olan bana sitenin kendi yüklediği ama eskisindede vurabiliyordum

Alıntıları Göster
    Aslında böyle bir sorun olmaz ama hepinize katılıyorum.Ben tüm hayvanları öldürmeyi başardım tilki hariç :D ama oyun git gide sıkıyor diğer hunter serisini oynamadım ama görüntü ve avlanma gerçekliliği konusunda baya kötüde olsa hunting 2007 daha güzel

• quote:

Aslında böyle bir sorun olmaz ama hepinize katılıyorum.Ben tüm hayvanları öldürmeyi başardım tilki hariç :D ama oyun git gide sıkıyor diğer hunter serisini oynamadım ama görüntü ve avlanma gerçekliliği konusunda baya kötüde olsa hunting 2007 daha güzel

Alıntıları Göster
    ARDASLAR NASIL KAYIT YERİ NERDE OYUNDA
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha053

ARDASLAR NASIL KAYIT YERİ NERDE OYUNDA

Alıntıları Göster
    YADA KAYIT YOKMU
  • quote:

YADA KAYIT YOKMU

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bi sorum olcakben oyunu kurdum crack yaptım ama oyuna girince siyah ekran çıkıyo direk beni atıyo. problemi araştırdım biraz ekran kartıyla ilgili sorun olduğunu söylüyorlar ama benim pcde call of duty black ops oynuyorum bu oyunda sorun olacağını sanmıyorum. ekran çözünürlüğünü düşür denilmiş ama oda olmuyo. oyunu açıyorum siyah ekran geliyo mouse işlem yapıyo gözüküyo ama oyundan atıyo hemen... sizce sorun ne olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: delibaş

arkadaşlar bi sorum olcakben oyunu kurdum crack yaptım ama oyuna girince siyah ekran çıkıyo direk beni atıyo. problemi araştırdım biraz ekran kartıyla ilgili sorun olduğunu söylüyorlar ama benim pcde call of duty black ops oynuyorum bu oyunda sorun olacağını sanmıyorum. ekran çözünürlüğünü düşür denilmiş ama oda olmuyo. oyunu açıyorum siyah ekran geliyo mouse işlem yapıyo gözüküyo ama oyundan atıyo hemen... sizce sorun ne olabilir?

İnternetten yeni crack indir bide oyun directxle çalışır belki seninki nvidiadır.hiç biri olmassa ekran kartını güncelle.
    onboard çalıştırmıyo olabilir dığecem ama call of duty oluyo diyorsun.
    sen bunları bi dene
  • quote:

YADA KAYIT YOKMU

yok
  • Nerde o eski avcılık oyunları... Bu yeniler çok saçma olmuş senaryosu falan. Senaryo tamam düz. İşte avcısınız vuruyorsunuz hayvanları falan filan. Ama daha önceki seriler daha iyidi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemugurOnline

Nerde o eski avcılık oyunları... Bu yeniler çok saçma olmuş senaryosu falan. Senaryo tamam düz. İşte avcısınız vuruyorsunuz hayvanları falan filan. Ama daha önceki seriler daha iyidi.
    Hunting Unlimited ile aynı oyun mu bu?
  • quote:

Nerde o eski avcılık oyunları... Bu yeniler çok saçma olmuş senaryosu falan. Senaryo tamam düz. İşte avcısınız vuruyorsunuz hayvanları falan filan. Ama daha önceki seriler daha iyidi.

haklı olabilirsin ama eskilerde grafik bakımından eğlenemiyorum bunlarda sanki avcı benim.bakın biraz sıkıcı ama dinlendirici depth hunter balık avlıyorsunuz
  • quote:

quote:

haklı olabilirsin ama eskilerde grafik bakımından eğlenemiyorum bunlarda sanki avcı benim.bakın biraz sıkıcı ama dinlendirici depth hunter balık avlıyorsunuz

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kötü haber

arkadaşlar mantık şu bulunduğunuz adada mule deer,whitetail mi ney ondan var domuz çakal,sülün bunları offline oynarken vurabiliyorsunuz istediğiniz ekipmanla

fakat diğer adalarda da moose,elk,ayı,hindi vs hayvanlar var üye olsanız dahi lisans almanız gerekiyor haftalık yada bir günlük yada 28 günlük hangi hayvanın lisansını alırsanız o hayvan hangi adadaysa o şekilde geçiyorsunuz adaya ve o hayvanın lisansını alırken vuracağınız silah kullanacağınız kurşun malzeme vs farklı oluyor onları da extradan almanız gerekiyor

örn: ben moose avlamak istiyorum lisans 250m$+30.06 silah450m$+kurşun 50m$+moose çağırmak için alet 100m$ eşittirrrr size en az 800m$ A patlıyor

ofline oyunu yani bir bakıma demo oyun olarak görebilirsiniz

• quote:

arkadaşlar kötü haber

arkadaşlar mantık şu bulunduğunuz adada mule deer,whitetail mi ney ondan var domuz çakal,sülün bunları offline oynarken vurabiliyorsunuz istediğiniz ekipmanla

fakat diğer adalarda da moose,elk,ayı,hindi vs hayvanlar var üye olsanız dahi lisans almanız gerekiyor haftalık yada bir günlük yada 28 günlük hangi hayvanın lisansını alırsanız o hayvan hangi adadaysa o şekilde geçiyorsunuz adaya ve o hayvanın lisansını alırken vuracağınız silah kullanacağınız kurşun malzeme vs farklı oluyor onları da extradan almanız gerekiyor

örn: ben moose avlamak istiyorum lisans 250m$+30.06 silah450m$+kurşun 50m$+moose çağırmak için alet 100m$ eşittirrrr size en az 800m$ A patlıyor

ofline oyunu yani bir bakıma demo oyun olarak görebilirsiniz

Alıntıları Göster
    SİLAH NASıl alınıyo

• dediğim gibi ışte parayla mark foni reklam yapmiyim :) o siteye kayıt olursan 30 tl para gelir bu şekilde 800 biriktir 300.bolt + mermi + 2 günlük lisans al takıl siteye girince verilen silah moose bile öldürmüyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.