Şimdi Ara

The Illusionist (Sihirbaz) Filmindeki Kolye (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
34
Favori
58.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla keşke o fiyatlara olsa. Daha çok getirtirdim
  • Çok ince tabi bu bendekilere göre. Fotoğraf koymaya da uygun gözükmüyor. Farkları bu. Kalitesini bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazondan bakmamıştım ama link verdiğiniz dışındaki ürünlere bakılınca verdiğim fiyat makul gözüküyor.
  • Iiymis :)). açılmış fotosuda olsa ii olacakmis ama neyse :)

• Bayramdan sonra elimde olacak. Gelince onu da ilgilenenlere atarım.
  • Merhaba arkadaşlar,

Kolyeler geldi. İlgilenenler olursa mesaj atarsınız sevinirim.
  • Merhaba,

Gitti Gidiyor'a ozel ilan suresi boyunca kolyeler 229.90-TL. Aracisiz alimda fiyat 200-TL.
    urun.gittigidiyor.com/taki-saat/turkiye-de-ilk-neden-sizin-olmasin-123713350

Hala adet 15 gozukuyor ama site disinda yaptim satislari.
     The Illusionist (Sihirbaz) Filmindeki Kolye The Illusionist (Sihirbaz) Filmindeki Kolye The Illusionist (Sihirbaz) Filmindeki Kolye The Illusionist (Sihirbaz) Filmindeki Kolye

• Fotoyu neresine koyuyoruz bu kolyelerin?

• quote:

Orijinalden alıntı: thecarisma

Merhaba,

Gitti Gidiyor'a ozel ilan suresi boyunca kolyeler 229.90-TL. Aracisiz alimda fiyat 200-TL.
    urun.gittigidiyor.com/taki-saat/turkiye-de-ilk-neden-sizin-olmasin-123713350

Hala adet 15 gozukuyor ama site disinda yaptim satislari.
     The Illusionist (Sihirbaz) Filmindeki Kolye The Illusionist (Sihirbaz) Filmindeki Kolye The Illusionist (Sihirbaz) Filmindeki Kolye The Illusionist (Sihirbaz) Filmindeki Kolye

200 lira mı

• 200 lira çokmuş be
  • quote:

Orijinalden alıntı: halimtatar

Fotoyu neresine koyuyoruz bu kolyelerin?

Miknasisli ve miknatissiz iki foto var ya acik halde oralar foto icin ayrilmis. Diger turlu cok kucuk bir foto secmeniz gerekirken burada bilerek ozel hazne koyulmamis daha buyuk fotograflar koyabilmeniz icin.

• Gitti gidiyorda 9 taksite kadar taksit secenegi mevcut. Yurt disiyka karsilatirdigimizda fiyatlar makul.3 kolye fotografi atmistim 3ude var. Ornek olarak bunun acik fotograflarini attim.

Forumdan ybkocaman arkadasimiza kolyelerden sattim kendisinden de blgi alabilirsiniz.

• Sayfa neden hata veriyor

• Su kolyeyi yapmak icin bir turlu girisim yapamadim. Kolyeyi satan arkadas kolyenin kalinligi kac cm? Yandan bir fotograf olsa fena olmazdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecarisma

İlanın süresi dolmuş yeni linkleri atıyorum :

http://urun.gittigidiyor.com/taki-saat/unutulmayacak-bir-hediye-sizler-icin-geldi-124554280

http://urun.gittigidiyor.com/taki-saat/unutulmayacak-bir-hediye-sizler-icin-geldi-124554181

http://urun.gittigidiyor.com/taki-saat/unutulmayacak-bir-hediye-sizler-icin-geldi-124554083

Hocam iyi diyorsun da amazondan 50 dolara geliyor bunlar aşırı pahalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• E.w.i.f.K kullanıcısına yanıt
    Boyu 3.5 cm , eni 1.5 cm , kalınlığı 1 cm
  • Bana mı sordunuz ?
  • Joe.Joe kullanıcısına yanıt
    50 dolardan fazlaya gelir her türlü. Kargosu var,gümrükte takılma riski var. Ben 200-TL'ye kargo dahil hesaba havale şeklinde satış teklifimi foruma sundum zaten. Gittigidiyor'da komisyondan dolayı biraz pahalı.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.