Şimdi Ara

The Illusionist (Sihirbaz) Filmindeki Kolye (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
34
Favori
58.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maku

Beyler sitede gezinirken farkettim ve üye oldum bu konuda şöyle bir yardınım olabilir eğer biz alırız satarız diyerek bana belirli bi miktarın teminatını verirseniz ben bu işi yaparım videosunuda atar kanıtlarım bunun gibi bir çok yaptığım şeylerde mevcuttur kendim ensturman ustasıyım fiyatta çok olmaz 50 tl kargo alıcı öder.

Özel mesaj attım.
  • Yukarı. Kolyeden yapıcak kişi arıyorum
  • Gün gelir uğrarım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.youtube.com/watch?v=fmQF2Wrb_yc yapılışı anlatılıyor
  • Yapılışını size söyleyebilirim, onu da ben yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Eisenheim

Yapılışını size söyleyebilirim, onu da ben yaptım

kendisi geldi zaten nerden bulabiliriz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMKoP

quote:

Ben bu kolyeyi sevgilime yaptım, filmde verdikten sonra meşhur olmuş. 200-300 dolara satanlar var.

Ben seri üretim yapmıyorum 1 tane yapmıştım o da sevgilimde şuan. Benim kitapta yazıyordu nasıl yapıldığı. Onu film sonu Başmüfettiş Uhl'a hediye etmiştim. Sanırım piyasaya o yaymış.

Şaka bi yana kolyeyi düzgünce yapan birisi olmamış. Yapan arkadaşlar emek vermişler ama benim pek hoşuma gitmedi.

http://www.youtube.com/watch?v=wi0p3gUVamI
    Şu şekil bir şey olsa güzel olur. Bunlara da 200-300 dolar verilmez

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iMKoP

quote:

Ben bu kolyeyi sevgilime yaptım, filmde verdikten sonra meşhur olmuş. 200-300 dolara satanlar var.

Ben seri üretim yapmıyorum 1 tane yapmıştım o da sevgilimde şuan. Benim kitapta yazıyordu nasıl yapıldığı. Onu film sonu Başmüfettiş Uhl'a hediye etmiştim. Sanırım piyasaya o yaymış.

Şaka bi yana kolyeyi düzgünce yapan birisi olmamış. Yapan arkadaşlar emek vermişler ama benim pek hoşuma gitmedi.

http://www.youtube.com/watch?v=wi0p3gUVamI
    Şu şekil bir şey olsa güzel olur. Bunlara da 200-300 dolar verilmez

yaklaşık 3 yıldır fiyatta hiç bir değişme yok gerçekten enteresan çok mu zor acaba yapmak yoksa kimse akıl edememiş mi?

• ilginç hala kesin bir çözüm yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: halimtatar

arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın satmak için yapmadım zaten.bu resimde gördüğünüz orta mekanizma toplu iğne ve cakmagın gaz çıkış ağzınin ortasından geçirdim ve boşluk yapmasın diede araya saat piminin yayını koydum ki sürekli birbirine doğru çekiyo parçaları ve bu şekilde parçalar hareketsiz duruyo. Orjinalındeki oynar parçalar bulunursa biraz daha hızlı yapılabilir, kendin yaptığın zaman hem zaman alıyo hemde parçalar uyumsuzluk yaratabiliyo.en büyük sıkıntılardan biride simetri sorunu ve merkez bulma sorunu, eğer kumpasınız yoksa hareketli parçalar birbirini tam karşılamayabiliyo.
     The Illusionist (Sihirbaz) Filmindeki Kolye

siz bunu satıyormusunuz? yok satmıyorsanız nasıl yapılabileceği hakkında bir dökümanınız varmı. Biliyorum uzun uğraş ister ama kelebek benim için çok önemli. Buna ulaşmam lazım

• ebayda 50 dolara buldum...

endonezyadan gonderecek yapan arkadas.... bakalım goruntusu falan guzel... icine bakmak gerekli asıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevemem1985

ebayda 50 dolara buldum...

endonezyadan gonderecek yapan arkadas.... bakalım goruntusu falan guzel... icine bakmak gerekli asıl

ohannes parayı yatırdınmı get felanmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sçsö

quote:

evet paypalla yatırıyorsun...kargoya verdi...2 hafta icinde gelecek

goruntusu hos...

linki atayım

http://www.ebay.com/itm/151052891182?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648

• quote:

quote:

quote:

goruntusu hos...

linki atayım

http://www.ebay.com/itm/151052891182?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648

dostum geldiğinde beni bir dürt fikrini alayım.

• Arkadaşlar 25-30 tl arasında olursa ben de sipariş verebilirim daha üstüne çıkamam. Bulursanız bi alıntı yapın yeter teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

goruntusu hos...

linki atayım

Dostum geldiğinde banada haber verir misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamamdır :)

@Grant Imahara

@sçsö
  • mail bırakırsan bana, sana ölçü ve yapım aşamasının resimlerini gönderebilirim.ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: halimtatar

arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın satmak için yapmadım zaten.bu resimde gördüğünüz orta mekanizma toplu iğne ve cakmagın gaz çıkış ağzınin ortasından geçirdim ve boşluk yapmasın diede araya saat piminin yayını koydum ki sürekli birbirine doğru çekiyo parçaları ve bu şekilde parçalar hareketsiz duruyo. Orjinalındeki oynar parçalar bulunursa biraz daha hızlı yapılabilir, kendin yaptığın zaman hem zaman alıyo hemde parçalar uyumsuzluk yaratabiliyo.en büyük sıkıntılardan biride simetri sorunu ve merkez bulma sorunu, eğer kumpasınız yoksa hareketli parçalar birbirini tam karşılamayabiliyo.
     The Illusionist (Sihirbaz) Filmindeki Kolye

pm attım

• Hala doğru düzgün bir kaynak yok yapımıda sıkınıtlı ince iş. Yapabilsek güzel olurdu
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.