Şimdi Ara

The Illusionist (Sihirbaz) Filmindeki Kolye (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
34
Favori
58.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kolyenin daha net ve güzel fotoğrafları mevcut ancak buraya yüklemekte zorlanıyorum. Sanırım fotoğrafın boyutuyla alakalı bir sorundan kaynaklanıyorÇçoğunuz fiyatını sorun etmiş olsanız dahi ilgi duymanız beni sevindirdi. Tasarımla ilgili farklı istekleriniz olursa o konularda da yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zewmy -- 5 Mart 2012; 18:03:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zewmy

Arkadaşlar kolyenin daha net ve güzel fotoğrafları mevcut ancak buraya yüklemekte zorlanıyorum. Sanırım fotoğrafın boyutuyla alakalı bir sorundan kaynaklanıyorÇçoğunuz fiyatını sorun etmiş olsanız dahi ilgi duymanız beni sevindirdi. Tasarımla ilgili farklı istekleriniz olursa o konularda da yardımcı olmaya çalışırım.

ustam benimle bir iletişime geçer misiniz acaba?
    sinanfidan_@hotmail.com
    bu kolye şart yani :D erkeklerin hediye dediğinde ilk ve tek aklına gelen şey kolye iken böyle birşeyi kaçırmak aptallık gibi birşey
  • quote:

Arkadaşlar kolyenin daha net ve güzel fotoğrafları mevcut ancak buraya yüklemekte zorlanıyorum. Sanırım fotoğrafın boyutuyla alakalı bir sorundan kaynaklanıyorÇçoğunuz fiyatını sorun etmiş olsanız dahi ilgi duymanız beni sevindirdi. Tasarımla ilgili farklı istekleriniz olursa o konularda da yardımcı olmaya çalışırım.

Sen şimdi bu kolyenin aynısını satıyor musun onu söyle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin `

quote:

Sen şimdi bu kolyenin aynısını satıyor musun onu söyle ?

Aynen ya. Satiyor musun Onu soyle sen gardas. Yani gelip artizlik yapip gitmenin luzumu yok yani. H

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sipariş vermek isteyen arkadaşlar ;

smhsncr@hotmail.com
  • Konuyu uplıyorum.Son durum nedir kim?,kaça?,ne kalitede? yapıyor yada satıyor
  • arkadaşlar ...isteyen dediğim gibi smhsncr@hotm.. den bana ulaşabilir. Umduğunuzun üzerinde bir kalite sunacağımdan eminim.
  • quote:

arkadaşlar ...isteyen dediğim gibi smhsncr@hotm.. den bana ulaşabilir. Umduğunuzun üzerinde bir kalite sunacağımdan eminim.

selam konu ılgımı çekti,kolyeyı alıcı değilim yapıcıyım.

gordugun uzere buradakıler lıselı ergenler,kolyeyı vereceklerı kızlarda buna değmeyecek bugun var yarın baskası olacak kızlar,dolayısıyla el işçiliğini, fıyatını dusurerek meze yapma derim. komık bedeller ıle aklını ve terini pazarlama lutfen...

merak etme yaparsam sayet,satıcı da olmayacağım.ama ugrasıpda yapamazsam,senden 1 tane alırım ;ve sende ne için aldığımı az çok tahmın edersin
  • Beyler çok kişi alacak ise .. Ben bunu bizim komşu evlerimiz bitişik dükkan katında çalışıyor mobilyacı .. Ara sıra böyle değişik şeyler yapıyor oyma bardak saksı filan .. Bugün Türk kahve bardak seti yapmış sterlin boya ile boyamış yani insana zararsız boya ve şeffaf korutuyordu.. Yani değişik ahşap şeyler elinden geliyor ..http://cranitorium.com/aneurysm/index.php?option=com_content&task=view&id=20&Itemid=50. Bu sitedeki projeyi ona gösteririm yapar..

Tek fiyatı olarakta 57 liradan gönderim yaparım 3 lira kargo parası 60 yapar .. Uygun gören varsa .. Banka masrafı dahil değil alıcıya ait kargo benden 60 tlye olur ..!!

İşlemede isterseniz 4 gün önce sipariş verirsiniz .. O ise + 15 lira ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• filmi izledim konu up, birazdan yapmayı deniyecem
  • 4 sene olacak bulalım şu kolyeyi :)
  • az önce filmi tvden tekrar izledim ve buraya geldim :D hala bulan yokmu
  • var arkadaşım. ben yapıp satıyorum.

smhsncr@hotmail.com
    bir mail bırakırsan kolyenin video ve resimlerini gönderirim.
  • quote:

var arkadaşım. ben yapıp satıyorum.

smhsncr@hotmail.com

hocam şimdi bende almak istiyorum kolyeden ancak 100 tl gibi bi fiyat biçmişsiniz sanırım.parayı nasıl vericem size nasıl güvenicem tam bilmiyorum ilk defa böyle bişey alıcam o yüzden merak ettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfaromeo34

quote:

smhsncr@hotmail.com

hocam şimdi bende almak istiyorum kolyeden ancak 100 tl gibi bi fiyat biçmişsiniz sanırım.parayı nasıl vericem size nasıl güvenicem tam bilmiyorum ilk defa böyle bişey alıcam o yüzden merak ettim?

mağduriyet söz konusu değil ancak ücret 150 tl

bir mail bırakırsanız belirttiğim mail adresine, ayrıntıları belirtip kolyenin yeni ve daha detaylı fotoğraflarını gönderebilirim.

• quote:

quote:

quote:

smhsncr@hotmail.com

bir mail bırakırsanız belirttiğim mail adresine, ayrıntıları belirtip kolyenin yeni ve daha detaylı fotoğraflarını gönderebilirim.

Anladim kardes. E-mailim: extreme1907@gmail.com
    Resimleri atabilirsen cok sevinirim
    Peki anlamadigim neden bunu 400 liraya falan satiyorlar bu kadar pahali? Sirf bi filmde oldugu icin mi bu kolyenin?

• quote:

quote:

quote:

quote:

smhsncr@hotmail.com

Peki anlamadigim neden bunu 400 liraya falan satiyorlar bu kadar pahali? Sirf bi filmde oldugu icin mi bu kolyenin?

Adresine üç adet mail gönderdim. Pahalı olması konusunda özel tasarım gerektiren bir durum söz konusu ancak makina çıkışlı bir kolyenin ederi 400 tl midir orası tartışılır. Benim yaptıklarım kendi ayrı (filme en yakın model diyelim) tasarımım (tescillendirilmiştir ayrıca). Filmdeki kolyenin güruhunu bozmamak açısından herhangi bir tezgahta seri üretime geçirmek istemedim. El yapımı olması biraz daha değerli kılar hediyeyi bana göre.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

smhsncr@hotmail.com

Adresine üç adet mail gönderdim. Pahalı olması konusunda özel tasarım gerektiren bir durum söz konusu ancak makina çıkışlı bir kolyenin ederi 400 tl midir orası tartışılır. Benim yaptıklarım kendi ayrı (filme en yakın model diyelim) tasarımım (tescillendirilmiştir ayrıca). Filmdeki kolyenin güruhunu bozmamak açısından herhangi bir tezgahta seri üretime geçirmek istemedim. El yapımı olması biraz daha değerli kılar hediyeyi bana göre.

Anladim dostum sagolasin resimlere bakip dusunucem. 14 subat icin alicam alirsam

• Beyler sitede gezinirken farkettim ve üye oldum bu konuda şöyle bir yardınım olabilir eğer biz alırız satarız diyerek bana belirli bi miktarın teminatını verirseniz ben bu işi yaparım videosunuda atar kanıtlarım bunun gibi bir çok yaptığım şeylerde mevcuttur kendim ensturman ustasıyım fiyatta çok olmaz 50 tl kargo alıcı öder.
  • Şu an bu kolyeden üretebilecek var mı arkadaşlar? Ya da satılan bi yer bilen?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.