Şimdi Ara

The Illusionist (Sihirbaz) Filmindeki Kolye (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
34
Favori
58.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar tanıdığı olan yok mudur ?
    merakla beklemedeyiz
  • +++
  • Forumda bi marangoz arkadaş vardı neydi nicki ya ? ondan yardım isteyebiliriz....
  • arkadaşlar normal bi marangoz yapamaz zaten, yapabilende cidden çok para ister emin olun, eğer bulabiliyosanız çizimlerini felan bulun kendiniz yapmayı deneyebilirsiniz
  • evet beklemedeyız
  • süpermiş yaa.yapacak bi babayiğit varsa bende alırımama öyle uzay fiyatları veremem..
  • ++
  • Filmi izlediğimde benimde ilk aklımdan geçen bu kolye tam da kız arkadaşa verilcek bi hediye olurdu idi.Uğraşmıştım sormuştum soruşturmuştum ama beceremedim.Yapanı bulamadım.Ve düşündüm ki böyle karma karışık bir şey yerine daha basit ve daha anlamlı bir şey verirsem de aynı şekilde etkileyebilirdim.Henüz ne yapacağımı bilmiyorum fakat uzun uğraş gerektiren el emeği bir şey olması önemli.Bu kolyeye takılmayalım bence.Ama yapanı bulabilirsek ne mutlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardStarr -- 13 Haziran 2009; 23:00:47 >
  • ya ben filmi bulup izleyemedim siz kolyeden bahsediyorsunuz

varsa filmin yerini bilen pm den link alabilirim birde üstüne teşekkür bile ederim
  • ++++
  • arkadaşlar yok mu bulabilen
  • Bu kolyeyi rüyamda gördüm,dizayn süper fakat renkler pek hoşuma gitmedi,ama istiyorum.
  • Hala bulan yok anlaşılan
  • ++
  • 219$ sa yapıp yapıp satıcam
  • ya kardeşim yapta parada anlaşırız bi sürü sipariş var şimdiden zaten bütün herkes istiyo. allah aşkına yapan veya nerde bulucağımızı bilen biri çıksın
  • up
  • ++
  • quote:

Orjinalden alıntı: HmB_SaL

geçen derya baykal nasıl yapılacağını gösterdi. Çöpe atılan pipetlerden yapıyodu...

Çöpe atılmayan pipetlerden yapılmıyormuymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erden47 -- 15 Haziran 2009; 16:58:40 >
  • ++
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.