Bildirim
The Incredibles Tarzı Animasyon Önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bunu izlemişmiydin.
Sevimli Canavarlar (Monsters Inc.)
http://beyazperde.mynet.com/film.asp?id=839&kat=arama -
bence animasyon izleyeceksen
Shrek
Ice Age
Madagascar
Cars
Bee movie
Monsters Inc.
Meet the Robinson
Ratatuy
The Wild
özellikle Ratatuy'u öneririm..yanlız gerilim tarzı animasyon nasıl oluyor merak ettim ona da yakın Animatrix vardır heralde -
Shrek
Ice Age
bunlar da hem komedi hem aksiyon vardır hocam -
Toy Story
Toy Story 2
Iron Giant
ve tabiki Simpsons Movie -
ıce age süperdir -
quote:
Orjinalden alıntı: mellon89
bence animasyon izleyeceksen
Shrek
Ice Age
Madagascar
Cars
Bee movie
Monsters Inc.
Meet the Robinson
Ratatuy
The Wild
özellikle Ratatuy'u öneririm..yanlız gerilim tarzı animasyon nasıl oluyor merak ettim ona da yakın Animatrix vardır heralde
Madagascar'a bayılıyorum ya. Çok güzel. Sıkılınca takar izlerim. Tavsiye ederim konuyu açan arkadaşa. -
Bütün Pixar yapımları
Toy Story I - II
Nemo
Cars
Monsters Inc.
Ratatuy
özellikle tavsiye edeceklerim.. -
Cars , madagascar. Gerilim tarzı animasyon bulamazsın Anime arayacaksın. -
Cars,Iceage,Madagascar
Bunları izle usta -
WALL E -
Arkadaşlar, hepinize önerileriniz için teşekkür ederim. Baya bi öneri olmuş bu arada, ben bir iki taneye razıydım En iyisi beyazperdeden biraz araştırayım filmleri, umarım konu olarak ilgimi çeken bir tane çıkar da izlerim. Uzun zaman oldu animasyon izlemeyeli, hep gerilim, bilim kurgu, polisiye-suç derken; içimizdeki çocuğu öldürdük yahu -
quote:
Orjinalden alıntı: marstazaman
Arkadaşlar, hepinize önerileriniz için teşekkür ederim. Baya bi öneri olmuş bu arada, ben bir iki taneye razıydım En iyisi beyazperdeden biraz araştırayım filmleri, umarım konu olarak ilgimi çeken bir tane çıkar da izlerim. Uzun zaman oldu animasyon izlemeyeli, hep gerilim, bilim kurgu, polisiye-suç derken; içimizdeki çocuğu öldürdük yahu
yazık ya ben de ağlayacam şimdi
bence her ay bir animasyon iyi gelir herkese tafsiyedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Riddle -- 1 Ağustos 2008; 12:41:18 >
-
Appleseed EX machine çocuksu bişey istemiyorsan -
ice age, cars, ratatuy -
Arkadaşlar ratatuyu izledim tavsiyeleriniz doğrultusunda ve çok beğendim. Bundan sonra daha fazla animasyon izlemeyi düşünüyorum, sırada ice age var
Değerli yorum ve tavsiyelerini esirgemeyen arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X