Şimdi Ara

The İnterview (2014)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Seth Rogen ve Evan Goldberg’ün 2013 yılında çektikleri Buraya Kadar (This is the End) filminden sonra yeni filmleri The Interview’ün ilk fragmanı yayınlandı.

Oyuncu kadrosunda James Franco, Randall Park, Charles Rahi Chun ve Lizzy Caplan gibi isimlerin yer aldığı filmde Franco talk show sunucusunu canlandırırken, Seth Rogen’da bir TV yapımcısını canlandırıyor. Filmde bu ikili farkında olmadan Kuzey Kore’nin başındaki diktatör Kim Jung Un’un suikast komplosu içine sürüklenirler.

The Interview filmi 31 Ekim 2014‘te vizyona girecek

• Sony 'The Interview'ın galasını iptal etti
    Sony'nin yapımcılığını üstlendiği ve konusu Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a suikast olan komedi filmi 'Röportaj'ın ABD'deki gösterimi, ardı arkası kesilmeyen siber saldırılar ve tehditlerin ardından iptal edildi.

Link
  • Kuzey Kore Sony'i hacklemiş deniyor ama bazıları da yeni reklam politikası diyor ilginç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be koca film çöpe gitti. dvd veya bluray olarakta çıkmayacakmış.
  • Bence Sony el altından da olsa dağıtmalı. Filmin çıkışını engellemek nedir lan. 1 tane 1080p koysa torrent'e 1 güne tüm herkese ulaşır zaten.

Şuan IMDb puanı 9.9 niyeyse.
  • Filmin IMDb puanı şu an tam 10. ve 10k oy var. Güzel bir protesto yapılıyor tehditlere, hackerlara ve diktatörlüğe karşı sanatın engellenemeyeceği üzerine. Evet ciddi bir film değil elbette ama aslında bu filmden öte bir şey özgürlük kısıtlaması, sansürlük bunun adı. Siz de 10 verebilirsiniz.

http://www.imdb.com/title/tt2788710/
  • Bende 10 verdim , umarım bir Sony çalışanı sızdırır filmide torrente düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 20 Aralık 2014; 8:58:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Newsroom (2012 - 2014)
    13 yıl önce açıldı
    Game of Thrones (2011 - 2019)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abd karşılık olarak Kuzey Kore'nin internetini kesmiş. Üstelik bu Obama'nın orantılı olarak karşılık vereceğiz demesinden birkaç gün sonra gerçekleşti.

http://time.com/3644632/north-korea-internet-sony/

İptal edilmesine epey üzüldüm ama film yakın bir zamanda vizyona girebilir. Abd hükümeti bu konuda Sony'e baskı yapmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 23 Aralık 2014; 6:17:34 >
  • Noelde sinemalarda olacakmış, Franco az önce Facebook hesabından duyurdu:

VICTORY!!!!!!!
    The PEOPLE and THE PRESIDENT have spoken!!!
    SONY to release THE INTERVIEW in theaters on XMAS DAY!
  • Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'a düzenlenen suikasti konu alan,son zamanların en çok tartışılan filmlerinden birisi olan Sony Pictures'un The Interview ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Bilindiği üzere Guardian of Peace isimli hacker grubu, Sony Pictures'un bilgisayarlarına sızmış ve birçok bilgiyi çalmıştı. Haftalardır süren sızıntılar, Sony'yi hem maddi hem de manevi olarak zor durumda bırakmıştı. Hackerların The Interview'i internete sızdırması ise filmin vizyona girişinin ertelenmesine hatta iptal edilebileceği söylentilerinin ortaya çıkmasına sebep olmuştu.

The İnterview (2014)

Son olarak konuyla ilgili olarak gelen bilgilerde Sony'nin The Interview'ı yayınlayacağı belirtilmişti. Ancak görünüşe göre Sony henüz filmi yayınlamadan internet dünyası çoktan The Interview'ı 'mükemmel' bir film olarak kabul etti bile.
    Seth Rogen'in senaryosunu yazdığı, yönettiği ve oynadığı The Interview filmi, birçok sinemasever tarafından referans site olarak görülen IMDB'de 22,680 kişi tarafından oylandı ve 10 üzerinden 10 puan almayı başardı.
    Diğer taraftan IMDB benzeri birçok film tabanlı internet sitesi de The Interview'e yüksek puanlar verdi. Ayrıca insanlar sosyal ağlardan The Interview'i sinemalarda görmek için Sony'e yoğun bir baskı yapıyor. Bakalım insanların bu baskısı filmi vizyona sokmaya yetecek mi?

http://www.imdb.com/title/tt2788710/

• Akşam haberlerine bile manşet oldu o derece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

Akşam haberlerine bile manşet oldu o derece

Hocam hangi kanalda ne şekilde bahsedildi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S A M C R O

quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

Akşam haberlerine bile manşet oldu o derece

Hocam hangi kanalda ne şekilde bahsedildi?

Dostum tam 3 gün önce sanırsam tam emin değilim ama hafta olmamış, kendim izledim fox ana haberdi diğer kanallar peşi sıra atv,star,show,hepsi bu haberi verdi yasaklandı ve içeriği zaten belli iki kıtanın savaşı olaylar konu üstünde vs vs
  • Acaba türkiyede olsa neler olurdu merak ediyorum ya da neler olmazdi

• Film Youtube'dan veriliyor :http://www.shockya.com/news/2014/12/24/watch-the-interview-on-youtube-now/
    ama ülkemize kapalı. Bir iki güne kadar torrentlere düşecektir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepenthe* -- 24 Aralık 2014; 21:19:22 >
  • Torrente düşmüş bile 1080p WEB-DL sürümü.
  • Torrentte arkadaslar. Yarin bitircem hayirlisiyla.

• Altyazı yok ortalıkta
  • baya eğlenceliydi kuzey korenin kızması normal liderleriyle fena dalga geçmişler. tavsiye ederim.
  • Film benim de hoşuma gitti, iyi dalga geçmişler Kim Jong-Un ile.

Eminem sahnesi çok güzeldi. Bir de honeypotting, honeydicking muhabbetlerini de beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 26 Aralık 2014; 22:59:32 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.