Şimdi Ara

The İnterview (2014) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ortalama bir komedi filmi olmuş. Seth Rogen, James Franco idare etmeye çalışmışlar ama bir Jonah Hill olamamışlar.
    Franco bu tarz komedilere de pek uymuyor. Daha çok dram filminde görmek isterim. Neyse ki bir ay sonra True Story gelecek.
  • Kriz çıkaran o film gişe rekorları kırdı!

ABD ile Kuzey Kore arasında kriz çıkaran Sony'nin The Interview/ Röportaj adlı filmi, Noel gününde ABD'de bazı sinemalarda gösterime girdi. Merakla beklenen film gişe rekorları kırdı.

İnternet üzerinden önceki gün sinemaseverlerle buluşan Sony Entertainment firmasının, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a suikast girişimi kurgusuna yer veren 'Röportaj' filmi, ABD 'de Noel gününde bu kez bazı sinemalarda gösterilmeye başlandı. ABD genelinde bağımsız idare edilen yaklaşık 300 sinemada gösterilen filme vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Los Angeles ve başkent Washington gibi bazı kentlerde filmin hafta sonu biletleri şimdiden tükendi.

BİLETLER İKİ SAATTE TÜKENDİ

Washington'daki West End Cinema'nın direktörü Josh Levin, "Filmin gösterime gireceğini duyurduktan sadece iki saat sonra tüm biletler satıldı. 5 yıldır bu sinemayı işletiyorum ama böyle bir şeyle ilk defa karşılaştım" diye konuştu.

Sony'nin siber saldırıya uğramasının ardından birçok tartışmayı da beraberinde getiren filmi izleyenler ise "Röportaj"ın "başyapıt" olarak değerlendirilemeyeceğini ifade etti. İzleyiciler, filmin etrafındaki siyasi tartışmaların büyük bir ilgi uyandırdığını düşünüyor. Filmi "milliyetçi" bulduğunu söyleyen Kaite Fisher, "Çok iyi bir film olduğunu düşünmüyorum ama hafta boyunca süren tartışmaların ardından sinemada izlemeye güdülenmiştim" dedi.

'FİLMİN VERDİĞİ MESAJLARI UMURSAMAK GEREK'

Öte yandan, bazı izleyiciler ise filmlerin verdiği mesajları umursamak gerektiğine dikkati çekti. Christopher Blakeslee, "Eğer bir Kuzey Kore veya diğer ülkeler bir film yaparlar ve filmde ABD başkanını öldürürlerse, buna Amerikan halkının nasıl tepki vereceğini merak ediyorum. Sinemalar mesajlar verir ve verdiğimiz mesajların diğer insanlarda neler uyandıracağını umursamalıyız" yorumunda bulundu.

Sony Pictures, Google Play, YouTube Movies, Microsoft Xbox Video ve Sony'e ait ayrı bir internet sitesi üzerinden filmi önceki gün sinemaseverlerin belirli bir ücret karşılığında ilgisine sunmuştu. Sony, 44 milyon dolara mal olan Röportaj filmini Kuzey Amerika'da 2 binden fazla sinemada göstermeyi planlıyordu.

KUZEY KORE'Yİ SUÇLAMIŞTI

Geçen hafta ABD'de ve Kanada'daki sinemaların yüzde 80'i tehditler yüzünden filmi göstermeyeceğini bildirmesinin ardından Sony önce 17 Aralık'ta filmin prömiyerini iptal etmiş, ardından da 25 Aralık Noel gününde filmin vizyona girme planının da iptal edileceğini açıklamıştı.

İptalin hemen ardından ABD Soruşturma Bürosu (FBI), filmin vizyona girmesine engel olan tehditlerle ilgili eylemlerden, Kuzey Kore hükümetinin sorumluluğunun bulunduğunu bildirmişti.

• Şunun bunun değil de bana DH'den tarafsız düzgün bir yorum gerek. DH seyircisinin içten yorumlarını alalım.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    hayatımda izlediğim saçma filmler listesinde ilk 5 oturdu.
  • Filmi çok beğendim ve filmi izlerken baya güldüm

• Gençler herkes izlemiş filmide tr altyazı varmı ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eh işte akşam çerezliği izlemek istiyorsanız izleyin hani popcorn filmi denir ya o işte 10/6

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf belaltı ve harekete dayalı komedi ama güldürüyo mu evet,yalnız francoya şaşırdım hem gay gibi bi adamı canlandırmasına,hemde iyi cesaret böyle diktatör,terörist vs. tehlikeli kişiler hakkında alaycı bi filmde oynamasına,yarın öbürgün bu filmdekilere bişi yapsalar yazık elemanlara valla.
    Filmde niye bu kadar lord of the rings göndermesi var acaba,anlamadım,hayranlığımı var yönetmenin vs.?
  • 2 saatim boşa gitti yazıklar olsun. Gerçekten çok boş zamanınız varsa, boşluk içinde boşluktaysanız izleyin. Yok o kadar değil diyosanız açın Evim Şahane falan izleyin daha iyidir.
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    Franco tam bir LOTR hayranı, kitapların ve filmlerin önemli bir takipçisi olduğunu katıldığı birkaç programda görmüştüm. Bu yüzden filmde LOTR göndermelerinin sıkça kullanılmış olabilir.
  • Tek izleyin, ben çok beğendim.
  • olmamış.seth rogan ve james francoya yakıştıramadım.bel altı uğraşmaktan yemişler filmi daha iyi birşey beklerdim.
  • güzel filmdi, bazı sahneleri güldürdü
  • 6/10 luk bir film

• Vakit boşluğundan ve izlenecek film de bulamadığımızdan, zamanında balon misali çok ses getiren bu saçma filmi bir izleyelim bari belki o kadar kötü değildir, dedik ve Türkçe dublajlı izledik. Hani o kadar can sıkıntısına ve boş vakte rağmen yine de vaktime acıdım. Güya komedi filmi ancak komik olmayan 5. sınıf bel altı esprilerinden geçilmiyor. Filmde bol bol Kim ile ve daha birçok konuyla dalga geçilmiş ancak hemen hemen hiçbiri komik değildi. Filmde tek hoşuma giden yer tank mermisinin helikopteri ağır çekimde vurduğu sahneydi. Klasik sahneyi biraz daha orijinalleştirmişler diyelim. Filmi izleyecekseniz ailenizle izlemeyin, hatta bence tek başınıza da izlemeyin, yani hiç izlemeyin daha iyi.

• Tank sahnesi güzeldi o değilde kim'i oynayan iyi oynamış sahneleri zevkliydi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.