Şimdi Ara

The It Crowd - 4.Sezon (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
4
Favori
36.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eveon

18 Aralık geldi geçti, fakat Christmas Special bölümüden eser yok, senaristler uyuyor galiba.

Bende onu diyordum geçen gün kendi kendime nolcak bu dizinin hali ya
  • Christmas özel bölümü olmayacak, IMDB'de birisi yazmış Radio Times dergisini almış ve dergide öyle bi bölümün çekilmeyeceği yazıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyle007

Christmas özel bölümü olmayacak, IMDB'de birisi yazmış Radio Times dergisini almış ve dergide öyle bi bölümün çekilmeyeceği yazıyormuş.

of ya
  • Bende geçen hafta başladım izlemeye 1. ve 2. sezon bitti. Mükemmel ötesi komedi resmen. 3. sezonda bu hafta biter. Moss manyak yaa. 2. sezonun 6. bölümünde Jen'le konuşmaları güzeldi. İlk sezon final fena kopardı.
  • Arkadaşlar yüksek ihtimal yeni sezon Mart'ta bizlerle
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Arkadaşlar yüksek ihtimal yeni sezon Mart'ta bizlerle

Umarım gelir 4.sezonu harika bir dizi
  • cevaplanan mesajlarda görünce yeni sezon başladı sanmıştım ama marttaymış el mahkum bekliycez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Alchemist

cevaplanan mesajlarda görünce yeni sezon başladı sanmıştım ama marttaymış el mahkum bekliycez

O da birşeydir. İnşallah tekrardan ertelenmez.

• Jen in meşur Taxiiyiieeieieieiei deyişi ve Roy un engelli hali

I'm disployed

• 3 sezonuda sıraya koydum iniyor. Her sezonun 6 bölüm olması iyi olmamış. Bana az geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

3 sezonuda sıraya koydum iniyor. Her sezonun 6 bölüm olması iyi olmamış. Bana az geldi..

Tipik İngiliz dizi standartı.Bütün ingiliz dizilerinde 1 sezonda en fazla 9 bölüm oluyor.
  • quote:

nerde yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

nerde yazıyor?

Yapımcısının Twetter'ında görmüştüm. Yazıyı kopyalayacaktım da dakika başı tweet gelliyor bulamadım yazıyı
  • inşallah başlar bu aralar it crowd gibi bir dizi çok gerekli
  • Dün 3x3 izledim. Mükemmeldi yaa.

The It Crowd - 4.Sezon
  • İlk sezon iyiydi ya, sonrada pek açmadı. Ben çekilmeyecek diye okumuştum ama 4. sezonda varsa başladık seriye bitirmek lazım.
  • S2E5 süper bölüm

Moss bak ben kadın oldum
  • Çok süper komik dizi Moss karakteri ayrı bir manyak zaten. Benim aklımda kalan bölümler ilk sezonun 2. bölümü 1. bölümü izleyip beğenmeyebilirsiniz ama 2. bölümü çok güzeldi, bide 3. sezon bölümleri süperdi hele Are we real men? adlı futbolla ilgili bölüm ve Dougun sevgilisyle kavga edip durduğu bölüm süper ötesiydi, tartışmasız her bölümünde güleceğiniz ender komedilerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

S2E5 süper bölüm

Moss bak ben kadın oldum

Süperdi ya harbiden orası

• quote:

Orijinalden alıntı: MichaelJackson

İlk sezon iyiydi ya, sonrada pek açmadı. Ben çekilmeyecek diye okumuştum ama 4. sezonda varsa başladık seriye bitirmek lazım.

Usta yapma etme, ozellikle 2.sezon 1. bölüm ile internetin kutu olarak anlatıldıgı bölümlerde yıkıldım..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.